GOHii Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Mám problém s ostřikovači resp. čerpadlem ostřikovačů. Když mají ostřikovače začít chrlit vodu, tak se jen ozve krátce čerpadlo a spustí se stěrače... voda však do trysek nedorazí. Zajímavé je, že když zapnu světla, ozve se opět krátce čerpadlo. Tomu je tak i nepravidelně během jízdy... Může to nějak souviset i s občasným výpadkem ventilátoru topení, a elektrického stahování oken...??? Nějaká kostra...? Díky za radu. [upravil dne 14/10/2008 GOHii] Citovat
Martin.405 Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 evidentně máš problém někde v elektrice, ale imo se nedá říct kde přesně.. asi bych začal očištěním všech kontaktů/konektorů/koster co s tím souvisí a pak bych hledal dál - můžeš zkusit přemosťovat dráty od věcí co nějak zlobí atd... Citovat
pastorek Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Začal by som kostrou dole pri poistkách. Následne by sa oplatilo skontrolovať konektory na poistkovej skrinke a plošný spoj poistkovej skrinky. Hlavne obvody ukostrenia relátok. Citovat
GOHii Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 Problém byl v samotném čerpadle. Po vymontování z nádržky a následném rozebrání jsem zjistil, že chybí jeden uhlík. Byl tam jen zbytek plíšku, který ho držel a ten občas poslal signál k činnosti... Po výměně opět bez problému. Zarazila mě však ještě jiná věc. V nádržce mám dvě čerpadla, jedno klasické černé právě na ostřikování předních skel a druhé bílé, rovněž zapojené přes relé... z něj vede však hadice jak na zalevání trávníku. Končí někde pod podběhem. Zkoušel jsem čerpadlo připojit přímo, ale nikde nic nevytéká. Usoudil jsem, že to bylo nejspíše pro ostřikovače světel, ale koukal jsem do schémat a tam nikdy nic takového nebylo Citovat
GOHii Odesláno 9. duben 2009 Autor Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: tagorarichard :supersprávně ostřikovače světel Co jim dávalo impulz, současně s ostřikováním skel? Docela by mě zajímalo, jestli to tam bylo jako příprava nebo to někdo přede mnou měnil... Citovat
Ferry Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 musi byt rozsvicena svetla a pak pri ostriku predniho skla bezi i ostrik svetel Citovat
GOHii Odesláno 14. duben 2009 Autor Odesláno 14. duben 2009 Asi je divné, že by Peugeot montoval i ostřikovače světel jako přípravu... Citovat
tagorarichard Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 myslím že nemontoval pravdopodobně tam původně bylya původní majitel měnil třeba nárazník a bez ostřiku bývá levnější Citovat
Zila Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 prosim prosim schematko ostrekovačou sa nahodou nenajde prosiiiim Citovat
punkac Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 mám na 406 starý model, čísla drátů sedět nebudou ale princip bude stejný jestli máš zadní stěrač, tak tam je na ostřik dané čerpadélko se dvouma vývodama hadiček a lucasem u volantu měníš polaritu [upravil dne 16/4/09 punkac] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.