miloge Odesláno 15. duben 2004 Autor Odesláno 15. duben 2004 TO Kubik 306: Chtěl sem se zeptat kde si sehnal ty modry ledky a jestli mas nějaky typovy cislo, kamos chce udelat taky modry tak abych měl snadnější výběr. Citovat
KUBIK 306 Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 To Miloge: Ty ledky mi sehnal kámoš oni je někde pajejí do plošnáků ve fabrice tak mi jich tam pár pujčil .Ale myslím že v GM electronic ji budou mít určitě ale za kolik nevím myslím že do 50,- jednu.Pozor na to jsem koupil 10 kusu čirých modrých diod a svítili uplně strašně. Ja ti ji vyfotim odpoledne a pošlu ti ji na e-mail Tyto diody budou nejspíše nějaké více supersvítivé nebo tak něco a zkusím se ti zeptat i na typ Citovat
mk405 Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 Pozor našim policajtum se začali LED líbit, u nás jakákoliv LED na autě nebo v interiéru svítící ven se policii líbí za 1000,- a to se vyplatí:D:D [Editován dne 16/4/04 mk405] Citovat
VP605 Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 Před chvílí jsem četl v jiné rubrice hezkou reakci na gramatiku jednoho příspěvku. Pokusme se společně nedávat \" tomu češtinovi \" tak hrozně zabrat T I fízlové s t á l i ne stály T Y Ledky s v í t i l y ne svítili Překlepy děláme všichni, ale češtinu snad tak moc mrvit nemusíme!? Citovat
zoby Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 Napsán autorem VP605 Před chvílí jsem četl v jiné rubrice hezkou reakci na gramatiku jednoho příspěvku. Pokusme se společně nedávat \" tomu češtinovi \" tak hrozně zabrat T I fízlové s t á l i ne stály T Y Ledky s v í t i l y ne svítili Překlepy děláme všichni, ale češtinu snad tak moc mrvit nemusíme!? :D:D:D:D Citovat
KUBIK 306 Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 Tuner:Spotřeboval jsem asi 32 kousků Citovat
KUBIK 306 Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 A s těmi fízlama: Nevím co jim na tom vůbec vadí asi zavídí a vůbec měli by si to dát na ty svoje MONDEA kdýž jsou to podle nich takové brka. A že se te chlápek nestydí ničit takhle rodný jazyk Citovat
miloge Odesláno 16. duben 2004 Autor Odesláno 16. duben 2004 To kubik 306: No ja vim ze v GM maji ledky, nakupuju tam už 6 let, ale je problém s výběrem, protože když sem kupoval ty červený tak sem musel koupit nejdriv od kazdeho kousku 1 ledku a doma je vyzkouset jak svítěj. A světe div se, ledka za 32 korun svítila míň jak ledka za 16 korun a přitom podle údajů v katalogu to mělo bejt naopak. No asi to budu muset udělat stejně i s těma modrejma. Jinak nenechte se oklamat tou hroznou fotkou co sem udelal, ve zkutecnosti to svítí ůplně suprově, asi jako kubíkovi, ale je to focený digi?ákem za 2000:D Jinak sem se jeste nedozvedel jak si tam kubíku nacpal ty ledky, más je v necem zalitý jako já nebo jenom nasázený do nejaký jisty a svítěj přímo dolů? Premejslim že bych někde koupil čirou trubku dcca 20mm a do ni to nacpal-kvůli mytí a tak. On ten silikon se docela zanáší a nechce se mi to porád mejt:) Citovat
KUBIK 306 Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 Hele tu diodu ti vyfotím a možna ti pošlu i označení te diody jestli mi to dá ten kámoš. A mám to dané v elektrikářské liště co jedenáct cm a ta lišta je zalitá silikonem to lišta je 1x1 cm ale možná by byla lepší 2x2 pošlu ti foto jak jsem to dělal Citovat
impact Odesláno 17. duben 2004 Odesláno 17. duben 2004 Napsán autorem KUBIK 306 A s těmi fízlama: Nevím co jim na tom vůbec vadí asi zavídí a vůbec měli by si to dát na ty svoje MONDEA kdýž jsou to podle nich takové brka. A že se te chlápek nestydí ničit takhle rodný jazyk oni už maj modrý majáčky, oni jsou za vodou... Citovat
bodmrazu Odesláno 17. duben 2004 Odesláno 17. duben 2004 No tak kdyz uz jste nakousli to reseni oprav jako je treba praskla trubice... tak me uz sviti jenom 3 Nejakej debil do me naboural a vetsinu odnesl neon... jinak mi praskla jen krytka na mlhovku ... Pak se ten hajzl sebral a vodjel ... no a me vzal s sebou kdyz jsem se ho snazil zastavit:) Ale tak policajti udelali odhad na 15 000 tak kdyz by treba byla pojistovna hodna tak si budu moc poridit nejakej novej hezci zadni naraznik:) Jediny co me ted stve je to ze nevim jak sehnat jen jeden neon od ty samy firmy ... Kdyz koupim nejakej jinej tak ten ma na pripojeni jen jeden drat a ja potrebuju dva aby to bylo seriove zapojeny:( Citovat
KUBIK 306 Odesláno 17. duben 2004 Odesláno 17. duben 2004 Vydíš to je vyhoda ledek A takový lidi nepatří na silnici a jeste chtel ujet hajzl Citovat
bob Odesláno 17. duben 2004 Odesláno 17. duben 2004 Nazdárek, Kubik306 chci se zeptat taky na ty Led diody ale ne modrý ale červený-řekl bych že k černemu Peugeotu budou vic ladit co myslíš?? A jak to vypadá stim navodem??? Zatim zdar a sílu:papa Citovat
KUBIK 306 Odesláno 18. duben 2004 Odesláno 18. duben 2004 Jo červené nejsou špatné ma to kámoš na Renaultu 19 a ten návod se už zpracovává A ty červené diody jsou i o něco levnější Citovat
KUBIK 306 Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Tak chlapi mám ten návod tak kdo ho chce ??????? Citovat
jiri.wolf Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Jen ze zajímavosti bych se taky kouknul. Se domluv s Mašinkou a napište to jako článek na hlavní stránky do tuningu. Citovat
KUBIK 306 Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Kam do tuningu nebo co myslíš ?????? Citovat
KUBIK 306 Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Myslíš na hlavní stránky Tak to s ním když tak domluvte Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.