Irbe01 Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Tak jsem si\"vytunil\"moji 306ku. Nejak sem nedobrzdil a vletel autu do zadku. Chlap s Loganem mel jeste k moji smule tazne, takze mi udelal diru do chladice:bojim. Nejkrasnejsi na celem tomhle je ze sem den pred tim vyzvedl auto ze servisu po STKa ruznych dalsich opravach...holt kdyz se dari:roll. Auto melo prorazeny chladic a sahara taky nevypada zdrave,kapota, naraznik a jedno svetlo, vstup vzduchu s lvickem, jinak k motoru se to nedostalo nastesti. Ale cena opravy se vysplhala na 15600, coz mi teda prislo jako az moc na to, ze je vsechno krom svetla a chladice z vrakace. Myslite, ze je to adekvatni cena? [upravil dne 12.10.2008 Irbe01] Citovat
Béďa Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 bohuzel za blbost se plati.. cena si myslim je v pohode, mas to i s lakem nebo bez?? Citovat
vendelinek Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 No,tak to máš dobrý,sis vydělal,ses kochal ,nebo co?A nedodržel si zřejmě odstup a letěl jako blázen,co?Njn,jak psal BEĎA za blbost se platí Citovat
Irbe01 Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 Prave ze jsem byl hodny..jela proti me zenska s 206kou pomalu najizde, ze bude zatacet a bude me krizit. Ona nesvitila taxem na ni bliknul at si pusti svetla no paxem se podival pred sebe a uz sem to nestihl dobrzdit, nejaky oslik zatacel do vedlejsi ulicky a asik moc neukazoval nebo jel jak snek bo za ni stalo pak jeste dalsi 4 auta plus ja. Ja vim za blbost se plati..zitra si pro nej jdu, tak snad zase chvilku budu jezdit. Jinak melo by to byt aj s lakem, aspon to rikal ten mechanik, kdyz sem s nim probiral opravu. Aspon kdyby to nebyla Dacia Logan:bacha:D Citovat
Aluška Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Myslím, že cena je optimální, já měla výměnu blatníku a srovnání dveří + lak + nějaké drobnosti a stálo mě to zhruba půlku, co tebe. Citovat
Irbe01 Odesláno 18. říjen 2008 Autor Odesláno 18. říjen 2008 Tak uz je Peugeotek zase mezi zivymi:super. Aspon ma konecne poradnej chladic co neco aj uchladi a krasnou novou kapotu. Sice penez hodne, ale co uz. Hlavne, ze zase jezdi a snad uz se nebude \"kamaradit\" s dalsima autama:bacha Citovat
chuck11 Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Nahoď fotky v jakém je tedy stavu:super Citovat
Irbe01 Odesláno 20. říjen 2008 Autor Odesláno 20. říjen 2008 Tak tady je fotecka, jak vypada tedka. Akorat sem ho radeji vyfotil ze predu aby nebylo videt jak je zasejreny:mad: Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Krasny Len doplnim, presne kvoli tomuto som si nedal dole tazne ktore mam na zadku Citovat
oddie Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Krasny Len doplnim, presne kvoli tomuto som si nedal dole tazne ktore mam na zadku Ano, to přesně udělá jen úplný dement, protože náraz do koule se přenese přímo do nosných částí auta, ke kterým je tažné uchyceno, a nadělá v nich trhliny, do kterých se pak s chutí vrhne koroze. Nadto prakticky vše ostatní zůstane viditelně nepoškozeno, takže pojišťovna téměř nic nezaplatí. Kdežto když tam tažné není, odnese to nárazník a deformační bloky, které jsou přímo k tomu určeny, pojišťovna zaplatí řádově víc, a navíc se zadní nárazníky prodávají na vrakáčích za pakatel, takže se na tom při opravě ještě dost vydělá. Jako by to tu nebylo popsáno už asi stokrát. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 oddie... Podvozek si kontroluji viacmenej pravidelne.. Pokial by tam bola koroze, urcite bych si toho vsimol... Navyse myslim, ze ty jemne narazy do zadku, proti ktorym to je dobry, neudelaj zadne zasadne trhliny, ktere by to poskodili. Ano, samozrejme velky naraz do zadku auta by to mohl spusobit, ale nemyslim, ze pri velkem narazu by sme ostali na tom tak, ze by som nemal nic poskodene. Na puntaku mi tazne 2 krat zachranilo. Raz to do mne pri prvnym snehu nasil chlapec s felicii, a raz pri zacinejicim desti pani na nejaky toyote... Pred predajom bola kara na dvihaku, a nic jej nebolo. Pritom naraz do mne se stal pred zimou, a auto sem predaval cca o rok Ale vec nazoru... Nejde o naraznik za par korun, ide o to, ze kdyz do mna niekto tukne po ceste do prace, je to odstavit auto, spisat protokol, popripade volat policii, volat do prace ze momentalne nemuzem, a este popripade jet do poistovne. Nedajboze, ze mi auto ostane nepojizdne. Pokud by som danemu clovekovi len veril, ze neskor to vybavime, mohlo by ma to stat dalsie vrasky. Takto se naseru, kupim novu cepicku na tazny za 12 korun, a hotovo. Jeste se mi to na 306 ke nestalo, ze by mne tazne zachranilo, ale kdyz ten den nadejde, budu na to myslet, a peclive budu sledovat muj podvozek... A prosim, narazky o dementech si nech... Ja te taky tak neoslovuju Citovat
oddie Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 5km/h náraz nepoškodí ani nárazník. 10km/h náraz poškodí nárazník a výztuhu, v případě nárazu do koule už lehce zdeformuje místa úchytů. 20km/h náraz už zdeformuje i čelo, v případě nárazu do koule zdeformuje nosníky velmi výrazně. Okem to zvenku pochopitelně vidět není, je to skryto pod vrstvou plastizolů, ovšem to neznamená, že se to nezdeformovalo. Měl jsem za svou praxi možnost to detailně prozkoumat už hodněkrát, desítky aut jsem vlastnoručně rozebral a rozřezal do šrotu, takže mám dost ponětí o tom, kam až se jaký náraz dokáže přenést. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 O tom by sa dalo hovorit dalej. Samozrejme, je ine ked do mna narazi ked stojim na brzde, a ine ked idem a moze mi auto potlacit dopredu. Do mne to nasili 2 krat v puntaku, a muzu povedat ze sem nic nezaznamenal... Tak by som to nebral az tak tragicky... Takisto je rozdiel ako sa buranie prejavy, tj nemusi sa od tazneho druhe auto odrazit, ale moze se mu tazne dostat pres naraznik... Tym padem je sila jeho tlaku na moje auto mensia. Takze presne statisitky v kolika kilometrech se co stane su neni na mieste... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.