eth4rendil Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Chcel by som sa spytat ako doplnit do TP aspon 17 kolesa na P 407 1,6 HDi. Skusal som to cez peugeot - zasielal som tam ziadosť nech mi poslu velkosti alternativnych pnemunatik a diskov na p407. Po tyzdni mi zavolali, ze jedine co su schvalene a su v COC su 205/60 R16 a ine tam povolene nie su. Dnes som sa pozrel kamaratovi co ma ten isty P407 a mal tam aj 17 kolesa. Co s tym? dakujem Citovat
Dundee Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Půjč si jeho TP a zajdi si na DI, kde zažádáš o dopsání. Pokud máte oba stejný auto co se kastle a motoru týče, tak by ti to měli bez problémů podle toho jeho TP dopsat... Citovat
eth4rendil Odesláno 11. říjen 2008 Autor Odesláno 11. říjen 2008 Původně zaslal: Dundee Půjč si jeho TP a zajdi si na DI, kde zažádáš o dopsání. Pokud máte oba stejný auto co se kastle a motoru týče, tak by ti to měli bez problémů podle toho jeho TP dopsat... myslis ze im to bude stacit? Citovat
Edison Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Obávám se, že ne. Někde je o tomto rozsáhlé vlákno.. Pohledej... Citovat
AnotherOne Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: eth4rendil Chcel by som sa spytat ako doplnit do TP aspon 17 kolesa na P 407 1,6 HDi. Skusal som to cez peugeot - zasielal som tam ziadosť nech mi poslu velkosti alternativnych pnemunatik a diskov na p407. Po tyzdni mi zavolali, ze jedine co su schvalene a su v COC su 205/60 R16 a ine tam povolene nie su. Dnes som sa pozrel kamaratovi co ma ten isty P407 a mal tam aj 17 kolesa. Co s tym? dakujem Ten kamarát asi nebude mať motor 1,6 a ak áno tak to tam nejakou fintou pri dovoze dostal. Ja mám ten istý motor a ten istý problém dokonca som skúšal aj to čo ty s rovnakým výsledkom. Pri tejto motorizácii to legálne asi nepôjde jedine po známosti. Citovat
eth4rendil Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 no nie je to ziadnou fintou. Kupil ho original z peugeotu v Novom meste n. V. Peugeot ho doviezol z Francuzska porobil a predal ako ojazdene vozidlo. Ma presne to iste ako ja 1,6 HDi. // skusim zavolat do toho Peugeotu ako sa k tomu dostali [upravil dne 12/10/08 eth4rendil] Citovat
Edison Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Ha... \"Peugeot ho dovezl a porobil\" To je právě to. Proto to dostal. Ty, jako soukromá osoba toho docílíš velmi těžko. Citovat
eth4rendil Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 spytam sa ich ako to spravili, za to nič nedam... ked sa to podari napisem to sem [upravil dne 12/10/08 eth4rendil] Citovat
čakom Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Ono jde o to co je v dané zemi chválený na jaký auto. třeba ve francii jsou na toto auto a motor schváleny 17\" ale u nás ne. Třaba já se pokoušel zapsat taky 17\" ale bohužel pro naši zemi nejsou 17\" na 406 schváleny ale 406 ze švýcarska v tp 17\" zapsaný má. Jde prostě o to co je atestovano pro tu danou zemi. [upravil dne 12.10.2008 čakom] Citovat
Edison Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Peugeot si to sám uvede jako rozměr schválený pro daný typ. A k tomu, abys to dostal Ty, potřebujeě asi dobrozdání od peugeotu. Jenže, co jsem tu četl, je dost problém to z nich vydyndat. Citovat
eth4rendil Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Ono jde o to co je v dané zemi chválený na jaký auto. třeba ve francii jsou na toto auto a motor schváleny 17\" ale u nás ne. Třaba já se pokoušel zapsat taky 17\" ale bohužel pro naši zemi nejsou 17\" na 406 schváleny ale 406 ze švýcarska v tp 17\" zapsaný má. Jde prostě o to co je atestovano pro tu danou zemi. [upravil dne 12.10.2008 čakom] ja mam auto tiez z Francázska ako on a v Franc TP dokonca ani žiadne rozmery rafikov nie su... skrz ten franc. TP som musiel pri prihlasovani vybavovat COC za 3500 + 600 za preklad, lebo tam bolo malo tech. parametrov Citovat
eth4rendil Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: Edison Peugeot si to sám uvede jako rozměr schválený pro daný typ. A k tomu, abys to dostal Ty, potřebujeě asi dobrozdání od peugeotu. Jenže, co jsem tu četl, je dost problém to z nich vydyndat. peugeot to musi niecim podlozit tie rozmery na DI. Ked mi Peugeot Slovakia v BA nechcel ziadne take potvrdenie vystavit tak preco by si regionalny predajca mohol robit co chce?... Citovat
čakom Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: eth4rendil Původně zaslal: čakom Ono jde o to co je v dané zemi chválený na jaký auto. třeba ve francii jsou na toto auto a motor schváleny 17\" ale u nás ne. Třaba já se pokoušel zapsat taky 17\" ale bohužel pro naši zemi nejsou 17\" na 406 schváleny ale 406 ze švýcarska v tp 17\" zapsaný má. Jde prostě o to co je atestovano pro tu danou zemi. [upravil dne 12.10.2008 čakom] ja mam auto tiez z Francázska ako on a v Franc TP dokonca ani žiadne rozmery rafikov nie su... skrz ten franc. TP som musiel pri prihlasovani vybavovat COC za 3500 + 600 za preklad, lebo tam bolo malo tech. parametrov No pokud to jeho auto mělo už zapsaný 17\" v fr tp tak mu je dali i do českýho tp. a ty jestli si ve fr tp neměl 17\" napsaný tak je nemáš i v čr tp. Dopsání nebude jen tak. Další věc je taky to že tady ti dovozci mají na uřadech známý tak řeknou at mu tam napíšou takový a takový kola při vyřizování čr tp. [upravil dne 12.10.2008 čakom] Citovat
čakom Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Původně zaslal: eth4rendil Původně zaslal: Edison Peugeot si to sám uvede jako rozměr schválený pro daný typ. A k tomu, abys to dostal Ty, potřebujeě asi dobrozdání od peugeotu. Jenže, co jsem tu četl, je dost problém to z nich vydyndat. peugeot to musi niecim podlozit tie rozmery na DI. Ked mi Peugeot Slovakia v BA nechcel ziadne take potvrdenie vystavit tak preco by si regionalny predajca mohol robit co chce?... Můžeš zažádat o atestaci jako já. Ale bývá neuspěšná. Jejich vyjádření ke kolům bylo že jediný co tam můžu dát mám v tp. Citovat
eth4rendil Odesláno 12. říjen 2008 Autor Odesláno 12. říjen 2008 ok, zajtra tam osobne zajdem spytatam sa ako na to a uvidime. V SR je možno iná legislatíva ako v ČR ale niekde tu na fore som sa docital ze su firmy, ktore taketo veci schvaluju Citovat
vdacny Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 tak daj vediet ako si pochodil, ja potrebujem tiez zapisat moje kolesa, mam sice iba 205/55 16\" ale neviem ci sa to bude dat. Citovat
čakom Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: vdacny tak daj vediet ako si pochodil, ja potrebujem tiez zapisat moje kolesa, mam sice iba 205/55 16\" ale neviem ci sa to bude dat. to ti asi nedajou mě to taky nedali. Chtěl jsem 17\" popřípadě 16\" ale řekli že jen to co je v tp. [upravil dne 13.10.2008 čakom] Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: vdacny tak daj vediet ako si pochodil, ja potrebujem tiez zapisat moje kolesa, mam sice iba 205/55 16\" ale neviem ci sa to bude dat. Já mám tyto kola v TP zapsané a původně tam nebyli. Citovat
čakom Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: vdacny tak daj vediet ako si pochodil, ja potrebujem tiez zapisat moje kolesa, mam sice iba 205/55 16\" ale neviem ci sa to bude dat. Já mám tyto kola v TP zapsané a původně tam nebyli. Na novej model se dávali ale na starej ne. Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: vdacny tak daj vediet ako si pochodil, ja potrebujem tiez zapisat moje kolesa, mam sice iba 205/55 16\" ale neviem ci sa to bude dat. Já mám tyto kola v TP zapsané a původně tam nebyli. Na novej model se dávali ale na starej ne. Jo tak to jóóóó. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.