Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcel by som sa spytat ako doplnit do TP aspon 17 kolesa na P 407 1,6 HDi. Skusal som to cez peugeot - zasielal som tam ziadosť nech mi poslu velkosti alternativnych pnemunatik a diskov na p407. Po tyzdni mi zavolali, ze jedine co su schvalene a su v COC su 205/60 R16 a ine tam povolene nie su. Dnes som sa pozrel kamaratovi co ma ten isty P407 a mal tam aj 17 kolesa. Co s tym?

dakujem

Odesláno

Půjč si jeho TP a zajdi si na DI, kde zažádáš o dopsání. Pokud máte oba stejný auto co se kastle a motoru týče, tak by ti to měli bez problémů podle toho jeho TP dopsat...

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Půjč si jeho TP a zajdi si na DI, kde zažádáš o dopsání. Pokud máte oba stejný auto co se kastle a motoru týče, tak by ti to měli bez problémů podle toho jeho TP dopsat...

myslis ze im to bude stacit?

Odesláno
Původně zaslal: eth4rendil

Chcel by som sa spytat ako doplnit do TP aspon 17 kolesa na P 407 1,6 HDi. Skusal som to cez peugeot - zasielal som tam ziadosť nech mi poslu velkosti alternativnych pnemunatik a diskov na p407. Po tyzdni mi zavolali, ze jedine co su schvalene a su v COC su 205/60 R16 a ine tam povolene nie su. Dnes som sa pozrel kamaratovi co ma ten isty P407 a mal tam aj 17 kolesa. Co s tym?

dakujem

Ten kamarát asi nebude mať motor 1,6 a ak áno tak to tam nejakou fintou pri dovoze dostal. Ja mám ten istý motor a ten istý problém dokonca som skúšal aj to čo ty s rovnakým výsledkom. Pri tejto motorizácii to legálne asi nepôjde jedine po známosti.

Odesláno

no nie je to ziadnou fintou. Kupil ho original z peugeotu v Novom meste n. V. Peugeot ho doviezol z Francuzska porobil a predal ako ojazdene vozidlo. Ma presne to iste ako ja 1,6 HDi.

// skusim zavolat do toho Peugeotu ako sa k tomu dostali :)

[upravil dne 12/10/08 eth4rendil]

Odesláno

Ono jde o to co je v dané zemi chválený na jaký auto.

třeba ve francii jsou na toto auto a motor schváleny 17\" ale u nás ne.

Třaba já se pokoušel zapsat taky 17\" ale bohužel pro naši zemi nejsou 17\" na 406 schváleny ale 406 ze švýcarska v tp 17\" zapsaný má.

Jde prostě o to co je atestovano pro tu danou zemi.

[upravil dne 12.10.2008 čakom]

Odesláno

Peugeot si to sám uvede jako rozměr schválený pro daný typ. A k tomu, abys to dostal Ty, potřebujeě asi dobrozdání od peugeotu. Jenže, co jsem tu četl, je dost problém to z nich vydyndat.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Třaba já se pokoušel zapsat taky 17\" ale bohužel pro naši zemi nejsou 17\" na 406 schváleny ale 406 ze švýcarska v tp 17\" zapsaný má.

ja mam auto tiez z Francázska ako on a v Franc TP dokonca ani žiadne rozmery rafikov nie su... skrz ten franc. TP som musiel pri prihlasovani vybavovat COC za 3500 + 600 za preklad, lebo tam bolo malo tech. parametrov

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Peugeot si to sám uvede jako rozměr schválený pro daný typ. A k tomu, abys to dostal Ty, potřebujeě asi dobrozdání od peugeotu. Jenže, co jsem tu četl, je dost problém to z nich vydyndat.

peugeot to musi niecim podlozit tie rozmery na DI. Ked mi Peugeot Slovakia v BA nechcel ziadne take potvrdenie vystavit tak preco by si regionalny predajca mohol robit co chce?...

Odesláno

ja mam auto tiez z Francázska ako on a v Franc TP dokonca ani žiadne rozmery rafikov nie su... skrz ten franc. TP som musiel pri prihlasovani vybavovat COC za 3500 + 600 za preklad, lebo tam bolo malo tech. parametrov

No pokud to jeho auto mělo už zapsaný 17\" v fr tp tak mu je dali i do českýho tp.

a ty jestli si ve fr tp neměl 17\" napsaný tak je nemáš i v čr tp.

Dopsání nebude jen tak.

Další věc je taky to že tady ti dovozci mají na uřadech známý tak řeknou at mu tam napíšou takový a takový kola při vyřizování čr tp.

Odesláno

Původně zaslal: Edison

peugeot to musi niecim podlozit tie rozmery na DI. Ked mi Peugeot Slovakia v BA nechcel ziadne take potvrdenie vystavit tak preco by si regionalny predajca mohol robit co chce?...

Můžeš zažádat o atestaci jako já. Ale bývá neuspěšná.

Jejich vyjádření ke kolům bylo že jediný co tam můžu dát mám v tp.

Odesláno

ok, zajtra tam osobne zajdem spytatam sa ako na to a uvidime. V SR je možno iná legislatíva ako v ČR :) ale niekde tu na fore som sa docital ze su firmy, ktore taketo veci schvaluju

Odesláno
Původně zaslal: vdacny

tak daj vediet ako si pochodil, ja potrebujem tiez zapisat moje kolesa, mam sice iba 205/55 16\" ale neviem ci sa to bude dat.

to ti asi nedajou mě to taky nedali. Chtěl jsem 17\" popřípadě 16\" ale řekli že jen to co je v tp.

[upravil dne 13.10.2008 čakom]

Odesláno

tak daj vediet ako si pochodil, ja potrebujem tiez zapisat moje kolesa, mam sice iba 205/55 16\" ale neviem ci sa to bude dat.

Já mám tyto kola v TP zapsané a původně tam nebyli. :mrk

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Na novej model se dávali ale na starej ne.

Odesláno

Původně zaslal: BoneDaddy

Na novej model se dávali ale na starej ne.

Jo tak to jóóóó. :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...