Marlin Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Marlin ja doufam ze se maturantka taky neinspiruje :D Třeba se inspiruješ ty a utečeš mi za nějakou třicítkou (A nebudeš první, že...) dekuji uz ne. nikdy vice ja sem sovinisticke prase, takze potrebuji mladsi abych mohl nekoho ovladat a byt dominantni Citovat
maturantka Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: oddie Maturantka: Ty chodíš s Marlinem? No potěš, to teda asi budeš taky pěknej mágoš :D Jo, ani si nepřej vědět, jakej Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Já už jsem dost ostřílenej, určitě bych se ani nelek Citovat
aka Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 oddie, nerikej mi, ze nekdo si tam precte vic nez tri clanky a bude si myslet, ze to nekdo mysli vazne...... Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 aka: by ses divila, kolik se takových najde Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch bubak oddie :-) To, že bych se nelek, přeci nemusí nutně znamenat, že jsem sám bubák... Citovat
adraj Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: oddie aka: by ses divila, kolik se takových najde :Dtřeba já. Né dělám si srandu. Oddie: myslíš,že by se u nás takové ženy nenašly,které by založily takové stránky a pevně doufaly,že jich je více. Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Adraj: jestli se ptáš na to, zda jsou u nás feministky, tak ano, jsou. Ale píšou o dost jinak, než jsou napsané ty stránky. Citovat
aka Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 oddie: no, to bych se asi teda divila hihi, tady sou naky bubaci? Citovat
adraj Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 tak jsem asi žádnou zatím nepotkal:D. Aspon doufám Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: aka oddie: no, to bych se asi teda divila hihi, tady sou naky bubaci? Určitě jsou, ale já to nejsem, víš přeci sama, jaký jsem štramák k pohledání Citovat
aka Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: aka oddie: no, to bych se asi teda divila hihi, tady sou naky bubaci? Určitě jsou, ale já to nejsem, víš přeci sama, jaký jsem štramák k pohledání štramák k pohledání? no, bez mučení přiznávám, že je to přesně to, co mě napadne, když si na Tebe vzpomenu:D:aut:D Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Tak nevzpomínej moc často, ať pak nemáš moc divoké sny Citovat
aka Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: oddie Tak nevzpomínej moc často, ať pak nemáš moc divoké sny ale ja neříkala, že o Tobě sním Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: aka Původně zaslal: oddie Tak nevzpomínej moc často, ať pak nemáš moc divoké sny ale ja neříkala, že o Tobě sním To ani říkat nemusíš (ani by se to neslušelo), to je přeci naprosto jasné Citovat
aka Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: aka Původně zaslal: oddie Tak nevzpomínej moc často, ať pak nemáš moc divoké sny ale ja neříkala, že o Tobě sním To ani říkat nemusíš (ani by se to neslušelo), to je přeci naprosto jasné jo? komu? Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Přeci všem, co už mě někdy viděli ( /y), to jsou ale otázky... Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Kdyby náhodou, tak pomohou froté ručníky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.