Bohouš Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Ale tak jako řezivo by se tam našlo slušný vo tom žádná.......:roker Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Puvodniho.-))) asi en, ale je to otresnej original. Citovat
švejk Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch chlipny milniku, mylny chlipniku ja se nemohu vyjadrovat, jinak bych doma dosta do drzky, ale za me jednoznacne AZ a bloncka, sice bude blba jko tago, ale..... to na nejaky veci neni vubec dulezity :-) souhlas AZ si hostesku vybrat umi ...to, ze treba nejsou prudce inteligetni tam skutecne nevadi, ptze bych veril ze navstevnici vystavy po ni nebudou chtit resit integro-diferencialni rovnice Citovat
švejk Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Bohouš Ale tak jako řezivo by se tam našlo slušný vo tom žádná.......:roker to je pravda, o tom zadna.. ale mam strach z tech provoznich nakladu bys musel rezat od rana do vecera aby se to vyplatilo Citovat
maturantka Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: švejk Původně zaslal: Bohouš Ale tak jako řezivo by se tam našlo slušný vo tom žádná.......:roker to je pravda, o tom zadna.. ale mam strach z tech provoznich nakladu bys musel rezat od rana do vecera aby se to vyplatilo Ehm, třeba by jim stačilo tvoje vozidlo a kreditka :-D Citovat
Marlin Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: švejk Původně zaslal: Bohouš Ale tak jako řezivo by se tam našlo slušný vo tom žádná.......:roker to je pravda, o tom zadna.. ale mam strach z tech provoznich nakladu bys musel rezat od rana do vecera aby se to vyplatilo Ehm, třeba by jim stačilo tvoje vozidlo a kreditka :-D hlavne ze ty ho chces radsi bez vyresit tu integro-diferencialni rovnici jooo [upravil dne 9/10/08 Marlin] [upravil dne 9/10/08 Marlin] Citovat
maturantka Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Náhodou, švejkova 406ka je velice pěkná a pohodlná,z pohledu spolujezdce. Tak a teď mám co vysvětlovat... švejkovi i marlinovi Citovat
Marlin Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: maturantka Náhodou, švejkova 406ka je velice pěkná a pohodlná,z pohledu spolujezdce. Tak a teď mám co vysvětlovat... švejkovi i marlinovi :bacha:bacha pockej, to mi jako vysvetlis...Maximalne muzes znat takz pohledu spolujezdce Zuzku, ale ne švejkovu 406ku Citovat
Marlin Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: maturantka Co by ne ;-)? dobre no, tak krom Zuzky mas zakazaneho i švejka Citovat
maturantka Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Já jsem švejka v životě neviděla, já nekomentuju ho, ale jeho 406ku ;-). Citovat
Marlin Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: maturantka Já jsem švejka v životě neviděla, já nekomentuju ho, ale jeho 406ku ;-). ja si to s nim vyridim :bacha Citovat
KoudaK Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Pata a ktera umi varit? :D No, tyhle jsou spíš do jiné místnosti než do kuchyně:D tyhle jsou spis na vystavku, nez do mistnosti By bylo velice zajímavé je oprašovat..:mrk:super Citovat
KoudaK Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Bohouš Ale tak jako řezivo by se tam našlo slušný vo tom žádná.......:roker To souhlasím ale ted nějak v poslední době díky jedné nemách chut na ostatní... Citovat
jarajarda Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: maturantka Já jsem švejka v životě neviděla, já nekomentuju ho, ale jeho 406ku ;-). ja si to s nim vyridim :bacha Hlavně za ním nejezdi autem, aby zas třeba něco neupadlo a nebyla z toho vostuda.... :D:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Bohouš Ale tak jako řezivo by se tam našlo slušný vo tom žádná.......:roker To souhlasím ale ted nějak v poslední době díky jedné nemách chut na ostatní... No a to je jako dobře a nebo špatně, z Tvého podání toé není moc jasný... Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 asi spatne, oddie asi taky shani rezivo Citovat
oddie Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch asi spatne, oddie asi taky shani rezivo Na hlavu jsi náhodou nespadl? Citovat
švejk Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: maturantka Náhodou, švejkova 406ka je velice pěkná a pohodlná,z pohledu spolujezdce. Tak a teď mám co vysvětlovat... švejkovi i marlinovi :bacha:bacha pockej, to mi jako vysvetlis...Maximalne muzes znat takz pohledu spolujezdce Zuzku, ale ne švejkovu 406ku bud rad, ze nezna duverne zadni sedacky 2Marlin: nelincuj me za to, ze jsem pujcil brachovi auto co s nim delal, kdyz jsem se nedival nevim ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.