dzana.m Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 tak si ho takle mažu po hlavní a najednou mi sparkovište vyjel jeden pán a hups a byl jsem vněm a takle to dopadlo Citovat
dzana.m Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 jo díky v pondelí ho dávam do servisu tak sem zvedavej co mi řeknou Citovat
dzana.m Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 no ono to nevypadá ale blatník je na vymenu narazník ten je taky na odpis a nevym jak to vypadá podním snad to nebude moc vážný Citovat
vendelinek Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Tak to vidíš,jedeš po hlavní a stejně se tomu nevyhneš,to je teda smůla,tak ať dlouho nestůně ten tvuj mazel,brzo ho uzdrav Citovat
dzana.m Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 nevym říkal prej me neviděl a policajti mu nekompromisne řekli že to je jeho vyna a že když nevidí tak má poveřit další osobu aby mu ukazala že muže vyjet a jestli nezná předpisi nechtělo se mu přiznat vynu Citovat
jirka639 Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 au. upřimnou soustrast, těch starostí co ted stím budeš mít. ono to sice vypadá jako škrábanec, ale třeba me takovej klepanec vyšel na 65tis. Citovat
vendelinek Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: jirka639 au. upřimnou soustrast, těch starostí co ted stím budeš mít. ono to sice vypadá jako škrábanec, ale třeba me takovej klepanec vyšel na 65tis. Jj,sleduju tvuj příběh,to ti nezávidim Citovat
Vvitty Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 to nevypada tak hrozne, naraznik je akorat prisroubovanej, blatnik taky... to se opravuje dobre, sundas, vyhodis, das jinej... Citovat
dzana.m Odesláno 8. říjen 2008 Autor Odesláno 8. říjen 2008 no uvidíme až se sundá narazník a co tam najdu snad to nebude nějak moc zavážný dám vedet a dodám nejakou tu fotečku:( Citovat
Dundee Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 To zamrzí, ale naštěstí je to drobnost:( Pokud máš pod nárazníkem ty origo absorbéry, tak by pod tím nic být nemělo;) Ty nosníky pod tím mají ještě pořád nějakou tloušťku... Citovat
Welis Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Původně zaslal: dzana.m nevym říkal prej me neviděl a policajti mu nekompromisne řekli že to je jeho vyna a že když nevidí tak má poveřit další osobu aby mu ukazala že muže vyjet a jestli nezná předpisi nechtělo se mu přiznat vynu tak at se co nejdřív uzdráví P.S: zopakuj si vyjmenovaný slova po V a řekl bych že slovo \"vyna\" se bude psát vina, a nevym bude nevim... nejsem češtinář taky dělám chyby ale tohle plesklo přes hubu i mě , slyšim tvrdý píšu měkký né :-) Citovat
dzana.m Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 tak v pondelí maže do servisu a bude se kulírovat jo jinak se omlouvám za ty moje meký a tvrdý Citovat
kobra Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 A tak jsem to Džaňo už viděl. No tak to je hezký, co se Vám tam v tom Trutnově děje. Hele a ten co do tebe vrazil, dal jsi mu baňu? Doufám že jsi hodil i nějakou hlášku. Třeba typu..brzdi , nevíš s kým mluvíš. Určitě Ti říkal , že jsi přijel nějakou popelnicí a že je to v poho , že můžeš jet, co? No to se divím , že ho nemáš vyfocenýho na kapotě, viníka. U místa činu. Tak teď bez srandy. Hlavně nic neplať v servisu , ať to pěkně zalepí pojišťovna. Ať na to m nejsi ještě tratný. No a tu fotku pošli, a jak to dopadlo napiš. Kobra Citovat
dzana.m Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 jak bude vcajku dám hned foto neboj to je jasný že to jde zjeho pojistky byl jsem nejak na meko nic zeme nevypadlo žadná ta hlaška Citovat
kobra Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 To se dívím Kurňa jak já se těším , až mě někdo nabere. Vylezu. A povím mu. Člověče, vy jste mi zničil auto ! Citovat
vix Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 ťukanec - plechy : neříkám, že nenaštve, ale furt lepší, než když někoho z auta vystříhávaj. mno, i s tímhle se dá ještě jezdit Citovat
KoudaK Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 No po které ženské si zas koukal,že sis nevšin nějakýho páprdy co jel z parkálu.. Jinak to naštve,no.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.