tzatrapa Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Zdravím všechny.Potřebuji poradit. Začíná se mi při jízdě na nerovnostech,takže skoro na každé silnici,ozývat bouchání od zadní nápravy.Nevíte co by to mohlo být? Citovat
Ivona Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Sice neporadím, ale řeším stejný problém tak, že si dam hlasitěji rádio. Citovat
Bohumil Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Už se to tu řešilo. s tím boucháním zezadu neuděláte nic moc. Předejít se tomu ale dá : 1. nejezdit po rozsekanejch silnicích 2. tlak v pneu mít o 0,2 - 0,3 nižší 3. jezdit pomalejc Když jedu domů, jedu asi 1,5km po silnici samej lepenec a rychejc než 40 nejedu. Zkrátka není to SUVčko. Citovat
hloze-ja Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 JJ, souhlasim s Bohumilem, teda az na ten tlak pneu. To bych nechal na spravnych hodnotach. Zkuste se podivat za zadni kola na plastovy kryt tlumicu. Mel jsem je na obou stranach spadle. Mozna by taky mohl byt problem v silenblocich zadni napravy nebo ulozeni tlumicu. Nevim presne, jak to tam je, jen uvazuji. Kazdopadne me takovy bouchani stve a nebavi me s tim jezdit. Auto ma byt tichy. Taky mi to bouchalo, ale ted uz jsem to dlouho neslysel. PS: U nas je trochu umeni klickovat a spravne najizdet na diry. Prijde mi, ze u nas nikdo neumi udelat silnici (asi by to stalo vic a firmy by museli ubrat z marzi). Tuhle napriklad v Nemecku byla silnice vyfrezovana uplne nahrubo-takovy vlny. U nas je najemno a asi na tom asfalt tolik nedrzi. Nevim-neznam. Kazdopadne u nas auta nesmirne trpi. Citovat
mares Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Podle mého názoru, dělají ten hluk, sjíždějící plastové krytky tlumičů.Ono to na první pohled vypadá, že jsou na svém místě, ale po přejetí nerovnosti vyjedou a po klepnutí se vrátí nazpět do misky z hliníkové slitiny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.