Spiral Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 zdravim mam v planu zatmavit zadni okna folii ..... jenze problem je ten ze je na nich perforace... takovy ten tmavy okraj... pokud se na to da folie udela se tam sedivy pruh... ktery se mi tam zrovna uplne nelibi.. :bojim nevi nekdo co s tim? perforaci jsem zkousel odstranit a nejde... takze jedine sehnat okna ktere nemaji perforaci... na 3dveraka zadni okna,...... nemate nekdo? nebo nevite jak to udelat jinak? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Co kdybys dal místo skla 5mm plech?? --nemusíš už dávat folii P.S. sorry...... Citovat
Guest servisman Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Co kdybys dal místo skla 5mm plech?? --nemusíš už dávat folii P.S. sorry...... nerozbitné pak Citovat
Welis Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 a pruhledne to taky není muzes tam navrtat dirky :-) Citovat
Spiral Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Co kdybys dal místo skla 5mm plech?? --nemusíš už dávat folii P.S. sorry...... ze bych sel do N1cky jo? a jeste mriz za zadni sedadla :myslim:myslim Citovat
Ferry Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 nejsou otviraci okna bez toho cerneho okraje ? ze bys vymenil pevna okna za otviraci verzi Citovat
Spiral Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 ja mam otviraci a ten cerny okraj maji Citovat
Ferry Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 hmm tak to potom nic, ono se to asi jinak nez bez tech bublinek kolem vystupku toho cerneho lemovani udelat bohuzel neda Citovat
Alesek Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 hele řekl bych že to není zas takovej problém, a pokud ti to udělá někdo dobře, tak to ani nebude moc vidět. Citovat
Welis Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 a kdyz tu folii nalepis od toho okraje tak vypada hodne spatne ? Citovat
Spiral Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 no uplne strasne to neni ale nelibi se mi to tam....viz: Citovat
RaT21 Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Skus zatriet tie tecky ciernym lepidlom na skla, na Fiate mi to pri lepeni celneho skla sprasili a lepidlo bolo aj cez tecky a vobec nebolo vidiet ze by tam niekedy nejake boli. Len by som to skusal na nejakom nepotrebnom skle, keby to nefungovalo. Citovat
Spiral Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: RaT21 Skus zatriet tie tecky ciernym lepidlom na skla, na Fiate mi to pri lepeni celneho skla sprasili a lepidlo bolo aj cez tecky a vobec nebolo vidiet ze by tam niekedy nejake boli. Len by som to skusal na nejakom nepotrebnom skle, keby to nefungovalo. to je dobry napad!!! :super urcite najdu nejake starsi sklo a zkusim to.... diky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.