Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

toto nie su tuningove plasty,ludia to pouzivaju vacsinou po buracke bo su lacne.origo je origo a stoji to velke prachy.tieto plasty sa vacsine ludi urcite nepacia,osobne by som to nikdy na auto nedal.

dufam,ze ti co maju tito plasty sa neurazili.ak ano tak sorry

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Původně zaslal: @re

Původně zaslal: asaad

Ja bych na Coupe nesahal.Koupil jsem ho prave kvuli vzhledu a jediny co zmenit na vzhledu jsou kola. Ver mi ze vetsina lidi ty upravy odsoudi nez pochvali.

A duplex M3 style tam nedavej :P vid @re:papa

pozdě... už tam jsou :P

No do duplexů bych taky rozhodně šel.. Ale spíš by mě zajímalo, jestli by bylo možný udělat koncovky výfuků v prahách těstě před zadníma kolama po obou stranách...:myslim

[upravil dne 6/10/08 gasaxx]

Tak šlo by to, ale otázka je, jestli se to k tomu autu hodí...

Odesláno

Ja bych na Coupe nesahal.Koupil jsem ho prave kvuli vzhledu a jediny co zmenit na vzhledu jsou kola. Ver mi ze vetsina lidi ty upravy odsoudi nez pochvali.

to sem si cetl,prave proto sem to napsal :P

Odesláno

tak tohle bych tam asi nedaval.. nejaky pekny kolecka, folie a ten predni naraznik z novyho modelu (me osobne se libi vic ale je to vec nazoru :) ) no a je to mazel.. ;) zadny laminaty, tahokovy a podobny.. :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

tak tohle bych tam asi nedaval.. nejaky pekny kolecka, folie a ten predni naraznik z novyho modelu (me osobne se libi vic ale je to vec nazoru :) ) no a je to mazel.. ;) zadny laminaty, tahokovy a podobny.. :bojim

No tak to Tě potěším, bo tahokov na mým autě nikdy nikdo neuvidí... Dřív se mi to líbilo, ale teď už je to značně ohraný, bo to má skoro každej...

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Lentilka

vem si příklad z Čakoma;) ve stejném směru bych řešil i to kupé;)

No, právě že čakomovo auto se mi moc líbí...:-)

Děkuji za chválu:mad:

Není zač, protože je to fakt pěknej mazel. Jen by mě zajímalo, jak jsi vyřešil otvírání kufru, když tam nemáš znak a co přesně jsi dělal s tou maskou? Máš nějaký fotky, z toho, jak jsi to upravoval? Díky...

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

No do duplexů bych taky rozhodně šel.. Ale spíš by mě zajímalo, jestli by bylo možný udělat koncovky výfuků v prahách těstě před zadníma kolama po obou stranách...:myslim

[upravil dne 6/10/08 gasaxx]

Tak šlo by to, ale otázka je, jestli se to k tomu autu hodí...

No právě... TO by chtělo někoho kdo to umí upravit ve Photoshopu, páč já v něm umím jen základy...:-( Tak aby to někdo udělal podle mch představ a pak by se dalo přemýšlet o realizaci...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, můj názor je nechat coupe jak je! Je to perlička, kterou bych neupravoval ale jen dolazoval, např. dej si již zmíněný černý skla, jako já, výfuk, kola, pak to posaď víc na zem a pak si hraj max. s motorem ale NE SE VZHLEDEM!!!!!! To je můj názor!

Odesláno

JJ, já vím...:-) Už jsem si to taky rozmyslel.. Max tam dám přední nárazník z 407, jako má Are a musím někde zjistit, zda by tam šel i zadní z 407, připadá mi takovej mohutnější, tak pokud by tam šel, tak bych ho tam taky dal...:-)

Odesláno

Původně zaslal: NicolasB

gasaxx: Čakom má vlastní téma o jeho autě(viz. jeho podpis). Ale na živo to vypadá ještě líp jak na fotkách.

http://www.peugeot-club.com/topic/14637-p309---diagnostika-morotu-rychly-vypis-v-domacim-prostredi/

Já vím, že má svoje téma a jeho auto uvidím v sobotu...;)

zítra ti dám vědět co a jak;)

Asi tam hodím ještě ty 17\" na sobotu:D

Odesláno

gasaxx: Čakom má vlastní téma o jeho autě(viz. jeho podpis). Ale na živo to vypadá ještě líp jak na fotkách.

http://www.peugeot-club.com/topic/14637-p309---diagnostika-morotu-rychly-vypis-v-domacim-prostredi/

Jasný, čekám na to, až napíšeš. Ty kola tam určo dej...:-) A přijede se mnou teda ještě jeden Break...:-) Jen by mě zajímalo, jak budu zítra auto umývat a leštit, když tu už skoro mrzne...:D

Odesláno

Jasný, čekám na to, až napíšeš. Ty kola tam určo dej...:-) A přijede se mnou teda ještě jeden Break...:-) Jen by mě zajímalo, jak budu zítra auto umývat a leštit, když tu už skoro mrzne...:D

Nečekej zázraky já to umývat asi nebudu.

Ikdyž bych mohl:myslim

No uvidím podle počasí.

Odesláno

Nečekej zázraky já to umývat asi nebudu.

Ikdyž bych mohl:myslim

No uvidím podle počasí.

Přesně... Když bude škaredě, tak to taky vemu max v práci myčkou a kašlu na to...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Čakom dobrý. Vkusné, decentní nepřeplácané. (jen doufám, že tam nedá to zadní křídlo, které ukazoval na Alfě!!! 1. Je hnusné a 2. na autě s náhonem na předek je křídlo úplně k hovnu! )

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Čakom dobrý. Vkusné, decentní nepřeplácané. (jen doufám, že tam nedá to zadní křídlo, které ukazoval na Alfě!!! 1. Je hnusné a 2. na autě s náhonem na předek je křídlo úplně k hovnu! )

děkuji;)

Na autě se už nic měnit nebude;)

Je to konečná podoba.

[upravil dne 6.11.2008 čakom]

Odesláno

Původně zaslal: destiny

děkuji;)

Na autě se už nic měnit nebude;)

Je to konečná podoba.

[upravil dne 6.11.2008 čakom]

:super

Odesláno

No sice ja asi nemam co do toho kecat nakolko som aj ja planoval hocico...ale nastastie som z toho troska vytriezvel...

Ale naspat k tematu...u teba by som zacal motorom...konkretne by som ho vymenil za 3,0 V6 ... :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...