yaris1 Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Zdravím, Stále mi nefunguje orig. DO, na diagnostice mi řekli, je problém v tom, že při spárování se to nemůže připojit k BSI jednotce a že bude třeba vyměnit tuto BSI jednotku. Když jsem pročítal \" jak na to\", tak mezi vším co je napojeno na BSI je mimo jiné i příjímač DO, je možné, že bude třeba vyměnit, jen tento příjímač ???, a nevíte, kolik to stojí ?? Děkuji moc za odpovědi. Citovat
hnusoba Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: yaris1 Zdravím, Stále mi nefunguje orig. DO, na diagnostice mi řekli, je problém v tom, že při spárování se to nemůže připojit k BSI jednotce a že bude třeba vyměnit tuto BSI jednotku. Když jsem pročítal \" jak na to\", tak mezi vším co je napojeno na BSI je mimo jiné i příjímač DO, je možné, že bude třeba vyměnit, jen tento příjímač ???, a nevíte, kolik to stojí ?? Děkuji moc za odpovědi. Hmmm....a merali, či kľúč vysiela signál? Prijímač diaľkového je ukrytý v prepínačoch pod volantom...ale pochybujem, že bude problém s nimi... Citovat
yaris1 Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: yaris1 Zdravím, Stále mi nefunguje orig. DO, na diagnostice mi řekli, je problém v tom, že při spárování se to nemůže připojit k BSI jednotce a že bude třeba vyměnit tuto BSI jednotku. Když jsem pročítal \" jak na to\", tak mezi vším co je napojeno na BSI je mimo jiné i příjímač DO, je možné, že bude třeba vyměnit, jen tento příjímač ???, a nevíte, kolik to stojí ?? Děkuji moc za odpovědi. Hmmm....a merali, či kľúč vysiela signál? Prijímač diaľkového je ukrytý v prepínačoch pod volantom...ale pochybujem, že bude problém s nimi... JJ to jsem si myslel hned, že to je asi klíč, ale jeden mechanik co dělá klíče to zkoušel, přes nějakou krabičku a to mu ukazovalo nějakou frekvenci a říkal, že to je OK, a ten co mi dělal tu diagnostiku měl dva dobré klíče a ty zkoušel taky a nic, tak to bude v něčem jiném. Citovat
hnusoba Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: yaris1 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: yaris1 Zdravím, Stále mi nefunguje orig. DO, na diagnostice mi řekli, je problém v tom, že při spárování se to nemůže připojit k BSI jednotce a že bude třeba vyměnit tuto BSI jednotku. Když jsem pročítal \" jak na to\", tak mezi vším co je napojeno na BSI je mimo jiné i příjímač DO, je možné, že bude třeba vyměnit, jen tento příjímač ???, a nevíte, kolik to stojí ?? Děkuji moc za odpovědi. Hmmm....a merali, či kľúč vysiela signál? Prijímač diaľkového je ukrytý v prepínačoch pod volantom...ale pochybujem, že bude problém s nimi... JJ to jsem si myslel hned, že to je asi klíč, ale jeden mechanik co dělá klíče to zkoušel, přes nějakou krabičku a to mu ukazovalo nějakou frekvenci a říkal, že to je OK, a ten co mi dělal tu diagnostiku měl dva dobré klíče a ty zkoušel taky a nic, tak to bude v něčem jiném. A tie dva kľúče čo skúšal aj načítaval imobilizér na nich? Pokiaľ nie je načítaný kľúč diaľkové fungovať nebude... Ale to zrejme bude v poriadku...V tomto prípade by som však skúsil ešte jednu vec, na skúšku prehodiť medzi dvoma 307čkami prepínače pod volantom... Citovat
yaris1 Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: yaris1 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: yaris1 Zdravím, Stále mi nefunguje orig. DO, na diagnostice mi řekli, je problém v tom, že při spárování se to nemůže připojit k BSI jednotce a že bude třeba vyměnit tuto BSI jednotku. Když jsem pročítal \" jak na to\", tak mezi vším co je napojeno na BSI je mimo jiné i příjímač DO, je možné, že bude třeba vyměnit, jen tento příjímač ???, a nevíte, kolik to stojí ?? Děkuji moc za odpovědi. Hmmm....a merali, či kľúč vysiela signál? Prijímač diaľkového je ukrytý v prepínačoch pod volantom...ale pochybujem, že bude problém s nimi... JJ to jsem si myslel hned, že to je asi klíč, ale jeden mechanik co dělá klíče to zkoušel, přes nějakou krabičku a to mu ukazovalo nějakou frekvenci a říkal, že to je OK, a ten co mi dělal tu diagnostiku měl dva dobré klíče a ty zkoušel taky a nic, tak to bude v něčem jiném. A tie dva kľúče čo skúšal aj načítaval imobilizér na nich? Pokiaľ nie je načítaný kľúč diaľkové fungovať nebude... Ale to zrejme bude v poriadku...V tomto prípade by som však skúsil ešte jednu vec, na skúšku prehodiť medzi dvoma 307čkami prepínače pod volantom... A ten příjímač je přímo v těch přepínačích?? Njn ale stejně to nemám kde sehnat Citovat
yaris1 Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Tak přemýšlím , jestli třeba kvůli nefunkčnosti někdo přede mnou ty páčky neměnil třeba za nějaké z auta, které nemají DO ve výbavě a teda ten přijimač tam není ?? Nebo to mají všechny 307 ??? Případně jak poznám že tam ten přijímač je na těch páčkách?? HELP pls. Citovat
hnusoba Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: yaris1 Tak přemýšlím , jestli třeba kvůli nefunkčnosti někdo přede mnou ty páčky neměnil třeba za nějaké z auta, které nemají DO ve výbavě a teda ten přijimač tam není ?? Nebo to mají všechny 307 ??? Případně jak poznám že tam ten přijímač je na těch páčkách?? HELP pls. Každá 307čka má diaľkové...a takisto aj v každých prepínačoch je prijímač diaľkového.. Ozaj, pokiaľ je dobré diaľkové v kľúči, neskúšal si vymeniť batériu za novú a potom diaľkové načítať? Niekedy aj mne ukáže prístroj, že kľúč vysiela ale signál je slabý a nestačí na odomknutie... Citovat
yaris1 Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: yaris1 Tak přemýšlím , jestli třeba kvůli nefunkčnosti někdo přede mnou ty páčky neměnil třeba za nějaké z auta, které nemají DO ve výbavě a teda ten přijimač tam není ?? Nebo to mají všechny 307 ??? Případně jak poznám že tam ten přijímač je na těch páčkách?? HELP pls. Každá 307čka má diaľkové...a takisto aj v každých prepínačoch je prijímač diaľkového.. Ozaj, pokiaľ je dobré diaľkové v kľúči, neskúšal si vymeniť batériu za novú a potom diaľkové načítať? Niekedy aj mne ukáže prístroj, že kľúč vysiela ale signál je slabý a nestačí na odomknutie... To bylo to první, co jsem udělal, auto už jsem koupil s nefunkčním DO, takže ani nevím, co bylo příčinou Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Ja se skusim tak blbo opytat. Pokial ty to nejde, nebolo by muzno lacnejsie kupit nejaky central novy, ktory by se tam namontoval a naprogramoval by se na DO v kluci ? vydel som centrali na DO s pouzitim origo kluca. Aj na firemnych 307 ckach sme mali alarmi od jablotronu s GSM a fungovali na origo kluc. Pripadne horsia varianta, pouzivat univerzalni ovladac... Popripade kupit tu sadu na vyskakovacku, aj s novim centralom. Nekdo to tu daval link, stalo to 1300 KC tusim, aj s novou jednotkou, a novym klucom Mal by si novy kluc , krajsi, a vyrieseny problem. Navyse si myslim, ze by to bolo lacnejsie, ako menit hociktoru suciastku v origo centrali Ale to bol len napad, tak ma hned nezlincujte Citovat
hnusoba Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Pokiaľ budeš mať záujem som ochotný poslať Ti plošný spoj z prepínačov pod volantom na ktorom je prijímač diaľkového...na skúšku Citovat
yaris1 Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: Lubk0 Ja se skusim tak blbo opytat. Pokial ty to nejde, nebolo by muzno lacnejsie kupit nejaky central novy, ktory by se tam namontoval a naprogramoval by se na DO v kluci ? vydel som centrali na DO s pouzitim origo kluca. Aj na firemnych 307 ckach sme mali alarmi od jablotronu s GSM a fungovali na origo kluc. Pripadne horsia varianta, pouzivat univerzalni ovladac... Popripade kupit tu sadu na vyskakovacku, aj s novim centralom. Nekdo to tu daval link, stalo to 1300 KC tusim, aj s novou jednotkou, a novym klucom Mal by si novy kluc , krajsi, a vyrieseny problem. Navyse si myslim, ze by to bolo lacnejsie, ako menit hociktoru suciastku v origo centrali Ale to bol len napad, tak ma hned nezlincujte JJ taky už jsem nad tím uvažoval, ale moc se mi nechce zase dělat takový zásah do elektroniky, nevím jestli bych to zvládl sám namontovat, a s cenou montáže by to taky asi vyšlo na nějaké 3000 kč Tak zatím zkouším rozchodit ten origo, ale v pokud to nepůjde, tak půjdu touto cestou, časem. Citovat
yaris1 Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: hnusoba Pokiaľ budeš mať záujem som ochotný poslať Ti plošný spoj z prepínačov pod volantom na ktorom je prijímač diaľkového...na skúšku Ó vřelé díky za nabídku, mrknu na to jestli se mi k tomu podaří dostat a ozvu se Ti, ještě jednou díky. Citovat
Free-style Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: yaris1 Zdravím, Stále mi nefunguje orig. DO, na diagnostice mi řekli, je problém v tom, že při spárování se to nemůže připojit k BSI jednotce a že bude třeba vyměnit tuto BSI jednotku. Když jsem pročítal \" jak na to\", tak mezi vším co je napojeno na BSI je mimo jiné i příjímač DO, je možné, že bude třeba vyměnit, jen tento příjímač ???, a nevíte, kolik to stojí ?? Děkuji moc za odpovědi. Ahoj..nevim jestli to muze zabrat na 307,ale parkrat se mi to stalo na 406,ze jsem i ve finale nemohl nastartovat tak mi kamos poradil at strcim klic do zapalovani octoim s nim do polohy pred nastartovanim a zmacknu odeknuti auta na klici...udajne se tam ma zase nahrat vse potrebne...nevim jak je to mozne,ale zabralo to... Citovat
yaris1 Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: Free-style Původně zaslal: yaris1 Zdravím, Stále mi nefunguje orig. DO, na diagnostice mi řekli, je problém v tom, že při spárování se to nemůže připojit k BSI jednotce a že bude třeba vyměnit tuto BSI jednotku. Když jsem pročítal \" jak na to\", tak mezi vším co je napojeno na BSI je mimo jiné i příjímač DO, je možné, že bude třeba vyměnit, jen tento příjímač ???, a nevíte, kolik to stojí ?? Děkuji moc za odpovědi. Ahoj..nevim jestli to muze zabrat na 307,ale parkrat se mi to stalo na 406,ze jsem i ve finale nemohl nastartovat tak mi kamos poradil at strcim klic do zapalovani octoim s nim do polohy pred nastartovanim a zmacknu odeknuti auta na klici...udajne se tam ma zase nahrat vse potrebne...nevim jak je to mozne,ale zabralo to... To víž že jsem to zkoušel a né jednou, nezabralo to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.