Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Stále mi nefunguje orig. DO, na diagnostice mi řekli, je problém v tom, že při spárování se to nemůže připojit k BSI jednotce a že bude třeba vyměnit tuto BSI jednotku. Když jsem pročítal \" jak na to\", tak mezi vším co je napojeno na BSI je mimo jiné i příjímač DO, je možné, že bude třeba vyměnit, jen tento příjímač ???, a nevíte, kolik to stojí ??

Děkuji moc za odpovědi. :roll

Odesláno
Původně zaslal: yaris1

Zdravím,

Stále mi nefunguje orig. DO, na diagnostice mi řekli, je problém v tom, že při spárování se to nemůže připojit k BSI jednotce a že bude třeba vyměnit tuto BSI jednotku. Když jsem pročítal \" jak na to\", tak mezi vším co je napojeno na BSI je mimo jiné i příjímač DO, je možné, že bude třeba vyměnit, jen tento příjímač ???, a nevíte, kolik to stojí ??

Hmmm....a merali, či kľúč vysiela signál?

Prijímač diaľkového je ukrytý v prepínačoch pod volantom...ale pochybujem, že bude problém s nimi...

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Zdravím,

Prijímač diaľkového je ukrytý v prepínačoch pod volantom...ale pochybujem, že bude problém s nimi...

JJ to jsem si myslel hned, že to je asi klíč, ale jeden mechanik co dělá klíče to zkoušel, přes nějakou krabičku a to mu ukazovalo nějakou frekvenci a říkal, že to je OK, a ten co mi dělal tu diagnostiku měl dva dobré klíče a ty zkoušel taky a nic, tak to bude v něčem jiném.

post-0-14109602435645_thumb.gif

Odesláno

Zdravím,

JJ to jsem si myslel hned, že to je asi klíč, ale jeden mechanik co dělá klíče to zkoušel, přes nějakou krabičku a to mu ukazovalo nějakou frekvenci a říkal, že to je OK, a ten co mi dělal tu diagnostiku měl dva dobré klíče a ty zkoušel taky a nic, tak to bude v něčem jiném.

A tie dva kľúče čo skúšal aj načítaval imobilizér na nich?

Pokiaľ nie je načítaný kľúč diaľkové fungovať nebude...

Ale to zrejme bude v poriadku...V tomto prípade by som však skúsil ešte jednu vec, na skúšku prehodiť medzi dvoma 307čkami prepínače pod volantom...

Odesláno

Zdravím,

A tie dva kľúče čo skúšal aj načítaval imobilizér na nich?

Pokiaľ nie je načítaný kľúč diaľkové fungovať nebude...

Ale to zrejme bude v poriadku...V tomto prípade by som však skúsil ešte jednu vec, na skúšku prehodiť medzi dvoma 307čkami prepínače pod volantom...

A ten příjímač je přímo v těch přepínačích?? Njn ale stejně to nemám kde sehnat :(

Odesláno

Tak přemýšlím :myslim, jestli třeba kvůli nefunkčnosti někdo přede mnou ty páčky neměnil třeba za nějaké z auta, které nemají DO ve výbavě a teda ten přijimač tam není ?? Nebo to mají všechny 307 ??? Případně jak poznám že tam ten přijímač je na těch páčkách?? HELP pls. :)

Odesláno

Tak přemýšlím :myslim, jestli třeba kvůli nefunkčnosti někdo přede mnou ty páčky neměnil třeba za nějaké z auta, které nemají DO ve výbavě a teda ten přijimač tam není ?? Nebo to mají všechny 307 ??? Případně jak poznám že tam ten přijímač je na těch páčkách?? HELP pls. :)

Každá 307čka má diaľkové...a takisto aj v každých prepínačoch je prijímač diaľkového..

Ozaj, pokiaľ je dobré diaľkové v kľúči, neskúšal si vymeniť batériu za novú a potom diaľkové načítať?

Niekedy aj mne ukáže prístroj, že kľúč vysiela ale signál je slabý a nestačí na odomknutie...

Odesláno

Každá 307čka má diaľkové...a takisto aj v každých prepínačoch je prijímač diaľkového..

Ozaj, pokiaľ je dobré diaľkové v kľúči, neskúšal si vymeniť batériu za novú a potom diaľkové načítať?

Niekedy aj mne ukáže prístroj, že kľúč vysiela ale signál je slabý a nestačí na odomknutie...

To bylo to první, co jsem udělal, auto už jsem koupil s nefunkčním DO, takže ani nevím, co bylo příčinou :(

Odesláno

Ja se skusim tak blbo opytat. Pokial ty to nejde, nebolo by muzno lacnejsie kupit nejaky central novy, ktory by se tam namontoval a naprogramoval by se na DO v kluci ?

vydel som centrali na DO s pouzitim origo kluca. Aj na firemnych 307 ckach sme mali alarmi od jablotronu s GSM a fungovali na origo kluc.

Pripadne horsia varianta, pouzivat univerzalni ovladac...

Popripade kupit tu sadu na vyskakovacku, aj s novim centralom. Nekdo to tu daval link, stalo to 1300 KC tusim, aj s novou jednotkou, a novym klucom :)

Mal by si novy kluc , krajsi, a vyrieseny problem. Navyse si myslim, ze by to bolo lacnejsie, ako menit hociktoru suciastku v origo centrali :)

Ale to bol len napad, tak ma hned nezlincujte :D

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ja se skusim tak blbo opytat. Pokial ty to nejde, nebolo by muzno lacnejsie kupit nejaky central novy, ktory by se tam namontoval a naprogramoval by se na DO v kluci ?

vydel som centrali na DO s pouzitim origo kluca. Aj na firemnych 307 ckach sme mali alarmi od jablotronu s GSM a fungovali na origo kluc.

Pripadne horsia varianta, pouzivat univerzalni ovladac...

Popripade kupit tu sadu na vyskakovacku, aj s novim centralom. Nekdo to tu daval link, stalo to 1300 KC tusim, aj s novou jednotkou, a novym klucom :)

Mal by si novy kluc , krajsi, a vyrieseny problem. Navyse si myslim, ze by to bolo lacnejsie, ako menit hociktoru suciastku v origo centrali :)

Ale to bol len napad, tak ma hned nezlincujte :D

JJ taky už jsem nad tím uvažoval, ale moc se mi nechce zase dělat takový zásah do elektroniky, nevím jestli bych to zvládl sám namontovat, a s cenou montáže by to taky asi vyšlo na nějaké 3000 kč Tak zatím zkouším rozchodit ten origo, ale v pokud to nepůjde, tak půjdu touto cestou, časem.

:nevim

Odesláno

Pokiaľ budeš mať záujem som ochotný poslať Ti plošný spoj z prepínačov pod volantom na ktorom je prijímač diaľkového...na skúšku :myslim

Ó vřelé díky za nabídku, mrknu na to jestli se mi k tomu podaří dostat a ozvu se Ti, ještě jednou díky. :papa

Odesláno

Zdravím,

Ahoj..nevim jestli to muze zabrat na 307,ale parkrat se mi to stalo na 406,ze jsem i ve finale nemohl nastartovat tak mi kamos poradil at strcim klic do zapalovani octoim s nim do polohy pred nastartovanim a zmacknu odeknuti auta na klici...udajne se tam ma zase nahrat vse potrebne...nevim jak je to mozne,ale zabralo to...

Odesláno
Původně zaslal: Free-style

Zdravím,

Ahoj..nevim jestli to muze zabrat na 307,ale parkrat se mi to stalo na 406,ze jsem i ve finale nemohl nastartovat tak mi kamos poradil at strcim klic do zapalovani octoim s nim do polohy pred nastartovanim a zmacknu odeknuti auta na klici...udajne se tam ma zase nahrat vse potrebne...nevim jak je to mozne,ale zabralo to...

To víž že jsem to zkoušel a né jednou, nezabralo to :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...