ladosak Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Mám dotaz.Eksistuje maska na nový model s chromovou linkou co vede po obvodu od jednoho světla k druhému?Ale mřížka černá?Nebo nějak pěkně upravená? Citovat
kveton Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 To se myslim dávalo na modely od rv 2003. Citovat
gasaxx Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: kveton To se myslim dávalo na modely od rv 2003. Zdarec. Všiml jsem si Tvý nálady - Antipollution Fault je pryč... Jak jsi se toho zbavil? Taky mi to dělá... A jezdit s kupé bez Turba je fakt blbý...:( Citovat
kveton Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 u mě byl problém v plynovém pedálu, hlásilo mi to chybu v rozdílu hodnot na snímači poplynového pedálu č.2. Stačilo jen rozpojit a znovu zapojit konektor na snímači plynu v motorovym prostoru a problém je vyřešen Jestli ti nejde turbo, tak je problém určitě v něčem jinym Citovat
gasaxx Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: kveton u mě byl problém v plynovém pedálu, hlásilo mi to chybu v rozdílu hodnot na snímači poplynového pedálu č.2. Stačilo jen rozpojit a znovu zapojit konektor na snímači plynu v motorovym prostoru a problém je vyřešen Jestli ti nejde turbo, tak je problém určitě v něčem jinym Aha a chovalo se auto jinak po zobrazení tý hlášky na display? Citovat
chocenak Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Šla by ta spodní mřížka i na můj model? A jak vypadá ta mřížka, co se dávala od r.2003? Člověk by chrómoval, ale moc toho nejni .... Citovat
gasaxx Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: Ferry ja mam v chromu akorat ty spodni mrizky Tu spodní mřížku máš pochromovanou, nebo je to taková ta lepící lišta? Vypadá to celkem k světu... Citovat
Ferry Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 je to lepici lista ve tvaru \"D\" mam to tam uz asi 3ti rok a porad drzi Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: Ferry je to lepici lista ve tvaru \"D\" mam to tam uz asi 3ti rok a porad drzi Ferry: docela to k tomu padne a ta trvanlivost té lišty mě dost překvapila. :super Citovat
padro Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Ferry myslis ze by tam posavalo toto: http://www.soundcar.sk/tuning-interier/kryty-a-listy/30134-chromova-ohybna-lista-u-8mm-3m-2.html alebo nevies popis tej tvojej listy Citovat
ladosak Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 Já si nakonec tu masku upravil. odmastil a pečlivě nalepil. Ale po mněsíci se to začalo odlepovat. Citovat
Kvasky Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Scratch sorry, ale to je tuzink Sorry, ale tuzing je u mě něco jinýho.... Tohle je pěkný, zvláště na tmavým autě.... Citovat
ladosak Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 To neva. Mně se to líbí. To je jedna s mála věcí co bych chtěl zmněnit na 406sce. A jinak uznávám 406 jako origoš. Citovat
Bobo.KH Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: ladosak Já si nakonec tu masku upravil. odmastil a pečlivě nalepil. Ale po mněsíci se to začalo odlepovat. Nahodou me se to libi,taky to chci dat na svou masku,moje totiz vypada takhle.A ten chrom by tomu moch dodat smrnc:D:D Citovat
ladosak Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Chtěl jsem to nastříkat i chromovým sprejem a pak bezbarvým lakem. Ale prý to pouští barvu a nevydrží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.