Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,u mojí HDI 66kw odešel vlnovec výfuku,ale všiml jsem si,že se nedá odpojit od katu,je to jeden svařenec.Není přece normální kvůli tomu kupovat celej kat za miliardu,zajímalo by mě,jestli už to někdo dělal,a jestli nevadí to prostě před katem \"ufiknout\" a nahradit univerzálním vlnovcem stejný dýlky a průměru:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Pepouch

Zdravím,u mojí HDI 66kw odešel vlnovec výfuku,ale všiml jsem si,že se nedá odpojit od katu,je to jeden svařenec.Není přece normální kvůli tomu kupovat celej kat za miliardu,zajímalo by mě,jestli už to někdo dělal,a jestli nevadí to prostě před katem \"ufiknout\" a nahradit univerzálním vlnovcem stejný dýlky a průměru:myslim

uni vlnovec , 50x 210 cena cca 1000,-

Odesláno

Tak tam půjde univerzál. V Peugeotu v Děčíně mi ochotně doporučili komplet výfuk za krásných 37 000,- :o

www.spei.cz nebo kelly

ale bacha , kup ten co je tzv oboustranny

Odesláno

Jak oboustranný,myslíš aby měl přírubu na obou stranách kvůli navaření?

ne , aby byl opleteny i ve vnitř , to kvuli lepšímu tlumeni vibrací.

Odesláno

Taky už jsem měnil převařováním (původní vlnovec ůplně upad). Tuším že stál 800 ale na 2,2 je jenom takovej krátkej buřtík kterej nešel univerzální sehnat. Koupil jsem tedy delší a o potřebnej kus zkrátil potrubí hned za vlnovcem.

Ať se podaří.

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

Taky už jsem měnil převařováním (původní vlnovec ůplně upad). Tuším že stál 800 ale na 2,2 je jenom takovej krátkej buřtík kterej nešel univerzální sehnat. Koupil jsem tedy delší a o potřebnej kus zkrátil potrubí hned za vlnovcem.

Ať se podaří.

Díky.;)

Odesláno

Já tam mám potrubí 54mm a tak jsem koupil 55mm a vzal jsem třívrstvý a nasunul těsně na potrubí. Měl jsem na vaření šikovného odborníka a ten velice pečlivě měřil než vyříznul ten starý vlnovec a ještě více měřil než přivařil nový. O to snadnější je zpětná montáž výfuku na auto. To bylo radosti...

Ja kupoval i nový poslední dil výfuku + nové hrdlo +nová objímka a ten vlnovec a na www.extravyfuk.cz to přišlo rovných 2tis.Kč i s poštovným, které při nakupu( myslím nad 1tis.Kč) bylo v ceně . Výfuk po GO a jsem zvědavý jak dlouho vydrží .

Odesláno
Původně zaslal: Zbyňa1

Já tam mám potrubí 54mm a tak jsem koupil 55mm a vzal jsem třívrstvý a nasunul těsně na potrubí. Měl jsem na vaření šikovného odborníka a ten velice pečlivě měřil než vyříznul ten starý vlnovec a ještě více měřil než přivařil nový. O to snadnější je zpětná montáž výfuku na auto. To bylo radosti...

Ja kupoval i nový poslední dil výfuku + nové hrdlo +nová objímka a ten vlnovec a na www.extravyfuk.cz to přišlo rovných 2tis.Kč i s poštovným, které při nakupu( myslím nad 1tis.Kč) bylo v ceně . Výfuk po GO a jsem zvědavý jak dlouho vydrží .

Jo,tak to tak taky udělám. Díky za příspěvky:super
  • O 1 rok později...
Odesláno

koukám řádné cenové rozdíly. Ceny na www.bezvavyfuky.cz vypadaji moc hezky. A že je tady u nás tak to zítra okouknu. Jsem zvědav jak ten vlnovec vypadá a rovnou kouknu na výfuky. I když na mou 807 asi mít nebudou.

Odesláno

Hlásím,že jsem dnes provedl po předchozí telefonické dohodě s majitelem, prohlídku u www.bezvavyfuky.cz . Pan Čihák mi velice ochotně ukázal výfukové díly. Mohu poreferovat,že vlnovce jsou OK. Je nevěřitelné,že je má za takovou cenu a v takové kvalitě. A rovněž výfuky vypadaji moc hezky. Jen škoda,že nemá posl. díl na mou 807. První vrstva už je totiž pryč. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...