HASH Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Potřeboval bych poradit s podlakama v motoru. Nedavno jsem si koupil 306XRTD 1,9 a všiml jsem si že v motoru chybý nějaký hadičky od podlaků viz foto a nevím kam patří. Poradí mi někdo PLS? [upravil dne 5/10/08 HASH] [upravil dne 5/10/08 HASH] Citovat
vendelinek Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Zrovinka o tim přemejšlim,co má na mysli:myslim Citovat
Hafity Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 A jinak na foto č. 1 nepatří ani PODLAK, ani VLKODLAK, ale je to odvodnění palivového filtru, takže stačí nasadit jakoukoli hadičku po dobu odkalování a druhý konec strčit do jakékoli nádobky.... Citovat
HASH Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 NJN jsem se překlep Jasný o tom filtru jsem si to myslel ale teď spíš foto č.2. Tam už to přisává takže tam asi fakt něco patří ale fakt nevim kam by to vedlo. Už jsem to tam číhal Citovat
kyzektom Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Tak prvni fotka je jasna to uz ti nekdo popsal. Za baterkou mam dva ventili koukam ze ty mas jen jeden. Kazdopadne je to bud na ovladani turba nebo na ovladani egr ventilu. Uz se to tu probiralo dej hledat egr a podtlak urcite to najdes. tom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.