Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pozeram na akych slupkach ide ta cervena, snad su to zimaky, lebo ja som dnes na seriovkach zimakoch jednu zakrutu zistil ze uz nezatocim, tak som siel radsej rovno:-) nastastie to bola krizovatka a prichadzajuce auto bolo dost daleko. keby som trval na zatoceni je velmi realne ze by som v potupnej asi 30km/hod zobral bokom protiiduce auto. Inak je to taka zahadna 90stupnova zakruta s opacnym klopenim kde je problem aj za sucha-je tam nejaky extra smyklavy asfalt

Odesláno

tak ja nevim,premyslim,ze se vratim k originalu a necham cerny oterovy listy? co si o tom myslite? porad se nemuzu rozhodnout!

Odesláno
Původně zaslal: oni

no ja prave myslel na narazniku. kliky i listy na bokach a na prahah jsou cerny! jako to mam na fotce v avataru!

jsem pro černý lišty;)

na prahách jsou nějaký lišty?:myslim

[upravil dne 23.2.2009 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

no ja prave myslel na narazniku. kliky i listy na bokach a na prahah jsou cerny! jako to mam na fotce v avataru!

jsem pro černý lišty;)

na prahách jsou nějaký lišty?:myslim

no je tam spodni cernej rantl,ne lista,on je jakoby rozdelenej a uplne ta spodni hrana je cerna! no kdyz vidim ten obrazek na predchozi strance ta cervena na snehu,tak me to jen utvrdilo.ze ty listy jsou pekny,kdyz jsou cerny!

Odesláno

no kdyz vidim ten obrazek na predchozi strance ta cervena na snehu,tak me to jen utvrdilo.ze ty listy jsou pekny,kdyz jsou cerny!

souhlasím;)

Odesláno
Původně zaslal: čakom

no kdyz vidim ten obrazek na predchozi strance ta cervena na snehu,tak me to jen utvrdilo.ze ty listy jsou pekny,kdyz jsou cerny!

souhlasím;)

Za mě taky ANO ale musíš lehnout autem na zem :), protože ta černá lišta ti i opticky to auto rozšíří z čelního pohledu :potlesk

[upravil dne 23.2.2009 Creams]

Odesláno

panove,vy me stvete?:D uvidim jak to bude s naraznikama. zadni bych uz mel,ale predni mozna taky,jinak lakovat se mi to nechce,pac to pak neni ono! eventuelne by byli pak naprodej ty moje!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...