Meldik Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 juuu....krasny to vuz:D, obcas se zadivam i na ten svuj a rikam si, ze kdybych si musel kupovat auto, tak by to byla zase 306........chtelo by to ve vetsim rozliseni, aby sli jako pozadi na plochu........ale chapu, ze tady by to bylo moc velke... Citovat
Stifler Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Mahel Stifler: Tak hod este nieco. Ono už těch pěknejch moc neni, teda aspoň ne u mě v počítači. Ale až budu mít něco hodně pěknýho, co bude stát za zveřejnění, tak to sem dám, neboj. Citovat
Creams Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Nahodím fota až budu doma těch 306 mám více Jen co je to za INTERIER ?????? :myslim [upravil dne 6.10.2008 Creams] [upravil dne 6.10.2008 Creams] Citovat
agresssor Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: Béďa inu nektere kousky jsou vazne povedeny ale naky zase pro me naprosto neprijatelny.. fakt se mi libej ty Toory ala \"Cyclone\" v 17ce jooo ty 17ky cyclony sou fakt husty:)to mas recht, Tyy se mi libej vic nez ty 15kovy:). Citovat
oni Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 ty kola bych bral vsema deseti,jsou proste super a ten kombik je taky peknej... [upravil dne 6/10/08 oni] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.