Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jsem od Prahy a včera v noci mě nechalo auto v Brně. Pravděpodobně tesnění pod hlavou, ale musel jsem sjet z dálnice tak počítám, že to pak odnesla i hlava a klepe klikovka. A teď co dělat? Pokusit se jestli by to auto někdo v Brně nechtěl a nebo zaplatit nekřesťanský prachy za odtah do Prahy a sehnat jinej motor. Ale je to 405 1.9 TD takže těch motorů asi moc nebude a to by chtělo taky zvážit.

Odesláno

ajaj,to je nemile.jaky mas k autu vztah a na kolik si ho cenis?405ku bych asi neopravoval a zbavil bych si ji,pokud k ni nemac citovy vztah.poprosil bych nejakeho clena z Brna,ktery ma misto treba na zahrade o uskladneni a pokusit se o rychly prodej treba na ND

[upravil dne 5/10/08 genzer]

Odesláno

Citový vztah nijak velký necítím, ale otázka je kolik tak můžu dostat. Myslim že budu muset někoho přemlouvat aby si to vzal za přepis. Zrovna jsem si jel pro náhradní díl a už ho asi potřebovat nebudu.

Odesláno

Kolik za něj můžeš dostat, nebo kolik musíš doložit, aby si ho někdo vzal.

Já mám zásadu - dotáhnout domů na laně a pak v klidu řešit. Statisticky mi to vychází nejlíp, vzhledem k tomu, že vzdálené servisy mě většinou oškubaly.

U Tebe je otázka, zda máš po ruce peníze na jiné auto (do 50 000?), anebo se chceš trápit s tímto (motor a práce do 15 000?), případně zda se pohybuješ v oboru, motor seženeš levně a práci si uděláš sám.

Odesláno
Původně zaslal: Demo

zitra zavolam znamemu od znameho, ktery bastli auta, jestli by to nevzal na dily - je z Brna

Díky za ochotu.

Už jsem to, ale udělal tak jak říkal P607Olda. Cesta to teda byla hrozná, ale zaplaťpánbůh auto je už u Prahy.

Teď se na to v klidu mrknu, co s tim motorem všechno je a možná si auto nechám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...