Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: padro

Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: padro

Původně zaslal: honza406

pokud je auto starší 8mi let tak historii nezjistí ;)

ja mam 10 rocnu 406ku a ten dobry clovek tu na fore mi historiu zistil :mrk:super

Neviem ci teba nevidavam obcas ked idem cez Podolie... :aut

:) to budem asi ja, este tu je v podoli jedna zelena 406ka inak nikto asi nema, teba som si este nevsimol dost casto chodim do TT obcas aj vrbove :papa

Tak to budes asi ty nakolko si pamatam modru a pokial si ozaj dobre pamatam, nestavas obcas pri hlavnej ceste? (teda neviem ci tam nebyvas)

Odesláno

Dik chlapy. Je super ze viem kde byvate a kde parkujete, ale co tak mi skusit odpovedat: Preco prave peugeot si mam kupit? Preco nie napr. octaviu? Na skodovky su aspon u nas na slovensku ovela lacnejsie suciastky a taktiez neni problem ih zohnat. No mnoho ludi mi tvrdi, ze prave na peugeot su velmi drahe nahradne diely?

:cool:

Odesláno

no mne sa nezda ze na peugeot by boli drahe diely, .... mam moznost porovnat znamy si kupil oktavku nedavno, skus sa zviest v obidvoch a urcite zistis ze 406ka je pohodlnejsia, interier ovela kvalitnejsi a krajsi, a bohatsia vybava, ja myslim ze nie je nad cim rozmyslat :mrk

Odesláno

Tak je naozaj pravda je oktavka je velmi tvrda a clovek to citi ak prejde napr. 300 km bez zastavky.

Ceny nahradnych dielov ma zaujimaju za to dost, lebo teraz ako som pisal mam vectru a tam kupovat nahradne dielce, tak to treba ale dost siahnut do vrecka. :)

Odesláno

Přidal bych se k tomuto vláknu. Taky si budu kupovat 406ku a potřeboval bych poradit ohledně motorů, mám na to něco kolem 50 000 tak předpokládám že koupim rok 96-98, v naftě, jak jsem se díval tak se dělala v 1.9 a 2.1, máte s těmi motory nějaký zkušenosti, nejde mi o výkon ale hlavně o spotřebu, kolik tak žerou hlavně ve městě?

Odesláno
Původně zaslal: lukasvoboda

Přidal bych se k tomuto vláknu. Taky si budu kupovat 406ku a potřeboval bych poradit ohledně motorů, mám na to něco kolem 50 000 tak předpokládám že koupim rok 96-98, v naftě, jak jsem se díval tak se dělala v 1.9 a 2.1, máte s těmi motory nějaký zkušenosti, nejde mi o výkon ale hlavně o spotřebu, kolik tak žerou hlavně ve městě?

mam 1.9 r.v. 96, :superkombinovana spotreba asi 5.5, jazdim dost setrne, no nie na nizkych otackach ale setrnou akceleraciou a brzdy setrim, samozrejme ak je to potrebne v ramci bezpecnosti a plynulosti, tak tomu pridam - spokojnost

Odesláno

Ja mam 2.0 Hdi r.v. 2000 a som s nim velmy spokojny, momentalne by som ho za nic nevymenil...ale inac co sa tyka dielov, na 406-ku sa daju zohant diely celkom lacno, aspon ja som si zatial vzdy zohnal ....napriklad uz len tu na fore dokazes vselico zohnat :)

Odesláno

Pokud chceš jezdit v trakaři a mít natlučený záda a otlačenej zadek tak se rozhodni pro Ochcávku,ale pokud si svejch kostí vážíš tak se budeš vozit v Pažoutu.Střídám na cestu do práce právě tyto dvě auta a proto Ti to píšu.Na dlouhý cesty taktéž.

• O 2 týdny později...
Odesláno

A este by som rad vedel, od ktoreho roku sa montovali kotucove brzdy na zadne kolesa?

Alebo to je dane len vybavou auta?

Aky je rozdiel pri brzdeny s kotucovymi a klasickymi bubnovymi brzdami na 406-tkach. Kto ma skusenosti?

Odesláno

Strýc má 1.8 16V 81kw r.v. 2000 s bubny a já mám 1.8 16V 85kw r.v. 2002 s kotouči a brzdí to téměř stejně. ;) U kotoučů je rozdíl v tom, že mám vzadu na rozdíl od bubnů špinavá kola. :D

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

kotouče vzadu mají modely s výkonnějšími motory,vím jen,že 80kw HDi je má...

Já bych se vsadil že jsem je viděl i na starém modelu s 1.8 16v a na noveém modelu 66kw HDi. :myslim

Třeba se dávali za příplatek i na toto. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...