chuck11 Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Tak jsem narazil konečně na parádní zadní nárazník na 306 jenom je za nekřesťanský peníze nevíte někdo kde by se dal sehnat levněji:myslim http://tuning.autodoplnky.cz/spoilery-iberdesign/narazniky/ibherdesign-zadni-naraznik-wizard-voltage-peugeot-s17889488 Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Vypadá bombově. Cenovka je ještě docela good. Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 zajdi do dilny, kde delaji narazniky a zeptej se, za kolik ti to udelaji :-) Citovat
paul jane Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 cena desna naraznik peknej ale melo by ti to ladit i s pedkem Citovat
čakom Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Přesně jak píše paul jane mělo by to ladit. Můžu říct že bych do toho ty prachy nevrazil. Citovat
Stifler Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch zajdi do dilny, kde delaji narazniky a zeptej se, za kolik ti to udelaji :-) No, předpokládám, že na takovejhle nárazník nemají formu, takže by se to asi dost prodražilo... Citovat
oni Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 nebo najit nekoho kdo to uz nekdy nekdo delal! a vi co a jak! ale celkove jen pres obrazek se to asi jen tak nevyrobi! Citovat
309GT Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 http://www.tuning-in.cz/peugeot-306-tuning/ Tady maji mraky věcí a občas se najde i něco za slušné peníze,tak to omrkni a uvidíš.Třeba ti něco padne do ruky.... Citovat
chuck11 Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 309GT--->>>dobrá stránka tu jsem ještě neviděl:super Já už si kdysi zadní nárázník pořídil typ Carzone(viz obr),jenže je už dost okoukaný tak začínám zhánět jiný ,ten v odkaze je favorit:super no uvidíme jestli si stím nějaký laminoš poradí Citovat
čakom Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: chuck11 309GT--->>>dobrá stránka tu jsem ještě neviděl:super Já už si kdysi zadní nárázník pořídil typ Carzone(viz obr),jenže je už dost okoukaný tak začínám zhánět jiný ,ten v odkaze je favorit:super no uvidíme jestli si stím nějaký laminoš poradí A na přednu máš to co v avataru nebo je tam taky spojler? Citovat
čakom Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: chuck11 jj předek Podle mě by se tam hodil seriovej když je ve předu taky serie;) Ještě bych z toho oddělal ta falešný nádechy ale to je můj názor. Jinak pěkný [upravil dne 3.10.2008 čakom] Citovat
chuck11 Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: chuck11 jj předek Podle mě by se tam hodil seriovej když je ve předu taky serie;) Ještě bych z toho oddělal ta falešný nádechy ale to je můj názor. Jinak pěkný [upravil dne 3.10.2008 čakom] Seriový tam byl XS ,ale už jsem ho prodal,nebyl taky špatnýyale chtěl jsem to pozměnit(a byl i dost vysoko od zemně) Jinak dík za názor;) Citovat
čakom Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: chuck11 jj předek Podle mě by se tam hodil seriovej když je ve předu taky serie;) Ještě bych z toho oddělal ta falešný nádechy ale to je můj názor. Jinak pěkný [upravil dne 3.10.2008 čakom] Seriový tam byl XS ,ale už jsem ho prodal,nebyl taky špatnýyale chtěl jsem to pozměnit(a byl i dost vysoko od zemně) Jinak dík za názor;) Myslel jsem to tak že když je ve předu origo co se dával na 306 tak bych dal taky do zadu origo. A nebo spojlery jak do předu tak do zadu. Ale 100 lidí 100 názoru. Já si taky svoje auto dělám podle sebe;) Tak at se ti daří. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.