GUT Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Zdar borci potřebuju poradit při brždení mi jde do pedálu takové škubání jako při brždění na kluzkém povrchu kotouče a desky jsou v pohodě.Škube to jen v nížších rychlostech. Citovat
jaro212 Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Mal som nieco podobne pri dobrzdovani mi to robilo a vypisovalo abs fault tak som mal v zadnom lavom bubne mi strunka prdla co drzi platnicky na ruc.brzdu a dostalo sa mi to na lozisko a tam su take zubky a tie mi vydralo a snimac tym padom zle zaznamenaval respektive nevedel to snimat lebo tam chybali niektore zubky.....ale tiez mozes mat bud len snimac zly alebo nieco podobne co ja som mal tak som na vrakaci zohnal zadnu napravu a vymenil cele lozisko lebo tie zubky su nalisovane na tom lozisku.Skus si najprv pozret v zadnych bubnoch odober a popozeraj ak tam nebudes mat daky bordel alebo zubky nebudu vydrate tak potom asi snimac... Citovat
GUT Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 Je možné že bude něco na tom zadku ručka moc nebrzdí tak se tam asi něco urvalo.Dík za radu mrknu na to. Citovat
GUT Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 ta pružinka byla prasklá a ten šroub spadený v bubnu a to ozubení je v pohodě ale pořád to pří dobrždování dělá stejný věci Citovat
Parc Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 skontroluj, ci nemas tu taku tycku ktora trci zo snimacu povedla tych zubkov vyhnutu nasledkom vypadnutej strunky a tycky dakam bokom... malo by to byt v tesnej blizkosti a rovnobezne so zubkami.. ked bola vskocena tycka ktora drzi strunku s najvacsou pravdepodobnostou mas hrdzavy ten plech na ktory su pripevnene pakne a ta diera do ktorej je to zacvaknute je uz moc velka... s tymto som mal problem co 2 tyzdne kym som s nenastval nekupil plechy nove, prehodenie boli asi 2 hodky, spravis to aj doma na dvore a bol svaty pokoj. Citovat
jaro212 Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Tak tak mas pravdu staci skusit len ten snimac dat tesne ku ozubeniu a ak aj vtedy to bude robit tak snimac je vadni.... Citovat
ladosak Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 P 406 HDI Já jsem mněl ten problém,že při prudkém brždění se rosvítilo na displeji ABS fault, a svítilo to pak pořád.Skontroloval jsem všechno,a nakonec sem zjistil že je prasklý čtecí kroužek na ABS na levém předním kole.Byl prasklý v jednom místě,takže nespadnul dole,a unášel se volně.V PEUGEOTU mně řekli,že se musí vymněnit celá poloosa,a že stojí 9t.Nakonec jsem sehnal homokyneták za 1600,- Za hodinu a pul Pažout stál na kolech a po ujetí asi 100 metru závada s displeje zmizela. Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 podivej se na ozubeni, nebo na kiotouce, jestli je nemas probrzdeny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.