Bohouš Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 EDIT: Další možná lama dotaz: Mám doklady T16 odhlášené na mě, ale já si je na sebe nepřihlásil a teď bych auto chtěl nechat přepsat na nového majitele, který je ze zahraničí (Indie) - je to možné ???? Situace: Současný majitel koupil vůz, ale nenechal ho na sebe přepsat tzn. nemá malý techničák na své jméno, ale ve velkém techničáku je vůz odhlášený na jeho jméno. A teď bych toto vozidlo chtěl koupit já a nevím zda současný majitel musí nejprve vozidlo v místě svého bydliště přihlásit na sebe Tzn. evidenčka + malý techničák + jiné SPZ a ihned ho přepsat na mě. A já poté udělám to samé. A nebo zda je možné to nějak napsat rovnou na mě. Např. současný majitel by mě dal plnou moc a já bych nakráčel na magistrát a tam jim to nějak zkusil vysvětlit. Přijde mě jako hovadina dělat dvoje přihlášení vlastně v jednom dni :myslim Předem díky za jakékoliv info [upravil dne 31/10/2008 Bohouš] Citovat
vendelinek Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Co já vím od jednoho známýho,tak ten to dělá tak,že má auto na minulýho majitele,a když ho opravý a zprovozní ,tak teprve pak sežene jinýho (novýho)majitele(kupce) a převádí to auto rovnou i s evidenčkou přímo na novýho(on je to vlastně zprostředkovatel).On vlastně původní majitel přehlásí auto na novýho [upravil dne 1.10.2008 vendi.stejskal] Citovat
.mycTD Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 rovnou na tebe. potrebujes kupni smlouvu mezi tebou a \'prostrednikem\' a evidencku na SVE jmeno Citovat
oddie Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Lze rovnou, je treba dolozit, na zaklade ceho (kupni smlouva), urednice potrebuje mit ve spisu nejaky papir dokladajici, proc je novy majitel odlisny od osoby na odhlasce. Citovat
Devils-night Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: Bohouš Situace: Současný majitel koupil vůz, ale nenechal ho na sebe přepsat tzn. nemá malý techničák na své jméno, ale ve velkém techničáku je vůz odhlášený na jeho jméno. A teď bych toto vozidlo chtěl koupit já a nevím zda současný majitel musí nejprve vozidlo v místě svého bydliště přihlásit na sebe Tzn. evidenčka + malý techničák + jiné SPZ a ihned ho přepsat na mě. A já poté udělám to samé. A nebo zda je možné to nějak napsat rovnou na mě. Např. současný majitel by mě dal plnou moc a já bych nakráčel na magistrát a tam jim to nějak zkusil vysvětlit. Přijde mě jako hovadina dělat dvoje přihlášení vlastně v jednom dni :myslim Předem díky za jakékoliv info Ja to vzdycky udelal cestnym prohlasenim a snad zadnej problem nebyl,teda aspon si novej kupujici nestezoval ze by mu to nechteli prihlasit.Napsali sme normalne kupni smlouvu a pak sem mu k tomu dal prohlaseni zhruba : Ja xxxxx xxxx čestně prohlašuji,že už nadále nehodlám využívat vozidlo : xxxxxx a souhlasím s přehlášením na nového majitele xxxxx. nebo nejak tak,nekde sem to stahnul. Citovat
MirasCC Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Se 406-tou sem to měl přesně tak. Na minulýho majitele bylo odhlášeno, on to na sebe ale nepřihlásil. Napsal mi čestný prohlášení, že vozidlo nehodlá dále využívat a že souhlasí s tím, abych si ho přihlásil na sebe. Pak kupní smlouvu mezi náma dvěma. Při přihlášení na to úřednice koukla, ofotila si to a nic proti tomu nenamítala. Jestli chceš, můžu mrknout co všechno sem měl a jak přesně to čestný prohlášení a kupní smlouva zněla. Plus samozřejmě ta evidenčka na tebe. BTW: Už ho přihlašuješ, jo?? Citovat
Demo Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 takto jsem kupoval sveho Scorpika - v poloprevodu, od majitele (na ktereho to bylo odhlasene) jsem chtel notarsky overene cestne prohlaseni a nebyl problem. A ten notar pry nemusi byt, ale tech 50 Kc za razitko na prohlaseni je uricte min, nez behat znovu na evidenci. Nikdy nevis na koho narazis.... Citovat
vendelinek Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 To zatim ještě neprozradil,co to je:myslim Citovat
Bohouš Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 Miras CC - za nějakej mustříček bych se nezlobil - budeš mít u mě další pifko (samozřejmě nealko) Co to je za přibližovadlo jsem nikde neventiloval i když třeba Miras CC to ví (tak trochu mě pomáhal, radil atd.), protože to není Peugeot a navíc je to takové rodinné vozítko, takže oddaluji chvíli kdy si vyslechnu jak jsem to mohl vyměnit za téčko apod. Citovat
MirasCC Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Večer po tom mrknu a zítra pošlu. Notářsky ověřený jsme to neměli, jen čísla občanek, rodný čísla, adresu, takovýhle kravinky. A na novou káru už se těším Citovat
Bohouš Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 MirasCC - tak to se neobtěžuj - od zítřka mám dovolenou. A přece jen jako kancl krysa dokážu něco uplácat Jinak temelín už by mohl být ve starém/novém voze i když furt je tu naše nákupní taška Citovat
MirasCC Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Dobrá Kryso, plácej, plácej Tak držím palce, doufám že to vyjde a cestou do Temelína už provětráš novou káru! Citovat
Bohouš Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 Miras CC - hotovo, uplácáno :-) Myslím, že ho provětrám až až cestou od prodávajícího z Olomouce Citovat
Vvitty Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Hele, Bohousi, a jak jsi to mohl vymenit za tecko prosimte? Citovat
Bohouš Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 Zatím jsem ještě nic nevyměnil....... :-) Minimálně týden a kousek bude ještě téčko u mě......trošku se to zkomplikovalo Citovat
barenst Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Olomouc ?, T skonci v olomouci , mel jsi ho vnutit Mardovi ten uz chtel kdysi tvoje GT , a ja bych ho od nejkoupil po te Tak kdyby ti to nevyslo , tak bych prodal svou SR4 a koupil tve tecko Citovat
Miku Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 bohouši , přesně tohleto autíčko jsem měl vyhlídnuté , přeji dobrou zábavu (ale nakonec půjdu do kombi - ovšem chci stejnou motorizaci ) Citovat
Bohouš Odesláno 31. říjen 2008 Autor Odesláno 31. říjen 2008 Další možná lama dotaz: Mám doklady T16 odhlášené na mě, ale já si je na sebe nepřihlásil a teď bych auto chtěl nechat přepsat na nového majitele - je to možné ???? :roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.