Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cuval som celu tu dlhu cestu a nakoniec sa spustil husty dazd. Daval som pozor aby som nazrazil ludi co po nej sli. Samozrejme nikto z nich sa ani nespytal ci sa mi nieco stalo ale sa len otocili a sli dalej. Musel som zavolat az 6 kamaratov aby sme ako tak nadvihli zadne koleso a dostali ho na cestu. Potom ked sme si boli isty ze sa neposkodi nadrz tak sme predok auta vytiahli pomocou kamaratovej Felicie. Toto cele trvalo asi 40 min.

Odesláno

:myslim:myslim ja zvyknem pocestach chodit do predu,a nie cuvat......:myslim:myslim:myslim:D:D:D:D

Původně zaslal: Gitarista001

Cuval som celu tu dlhu cestu a nakoniec sa spustil husty dazd. Daval som pozor aby som nazrazil ludi co po nej sli. Samozrejme nikto z nich sa ani nespytal ci sa mi nieco stalo ale sa len otocili a sli dalej. Musel som zavolat az 6 kamaratov aby sme ako tak nadvihli zadne koleso a dostali ho na cestu. Potom ked sme si boli isty ze sa neposkodi nadrz tak sme predok auta vytiahli pomocou kamaratovej Felicie. Toto cele trvalo asi 40 min.

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Jj,popredu je to najlepšie a najistejšie,už len,že pozeráš kde ideš:D:D:D

Holt,dozadu to chce už fištron (Vesničko má......) :D

Odesláno

No hej ale keby som sa chcel na tej ceste otocit tak to ma potom mohli tahat z blata. A este by som hoi musel aj umyvat. Aj ked v tomto pripade som skoro mal zo strechy lievik a umyte zadarmo. :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Gitarista001

No hej ale keby som sa chcel na tej ceste otocit tak to ma potom mohli tahat z blata. A este by som hoi musel aj umyvat. Aj ked v tomto pripade som skoro mal zo strechy lievik a umyte zadarmo. :cool:

štastnej konec

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...