Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 V neděli proběhl na slovensku v obci Šůrovce mikrosraz členů PC Pastorka a Radka Hurvajze. Trochu jsme pokecali omrkli pažouta, udělali fotečku...... Pastorkovi a jeho paní děkuji za pohostinnost a snad někdy znovu, třeba na oplatku v čechách. Na slovensko se zase tak hned nedostanu, možná příští rok;) Citovat
Přema Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Jééééééééééé Hurvajz..........:mrk:mrk:mrk:mrk:papa:papa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Přema Jééééééééééé Hurvajz..........:mrk:mrk:mrk:mrk:papa:papa Přemooo!!:D:D:D:D Citovat
Přema Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Ooooooooooo pardon.....Hurvajz:D:D:D:D:D:D:papa:papa:papa:papa:papa:papa to já jen tak aby jsi na mě nezapoměl.........:papa:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 pěkná fotečka Radku copak tě tam vedlo dovolenka ?? Citovat
vendelinek Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Jů klucí,:superdružba:potlesk:potlesk:potlesk:D:D:D:D:D:Dsluší vám to:D:D:D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 30.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: honza406 pěkná fotečka Radku copak tě tam vedlo dovolenka ?? Dovolenka ani ne, v podstatě jsem dělal mamce dvorního řidiče při návštěvě sestry, vlastně mojí tety, tátovi se moc nechtělo jet tak jsem to vzal já Ale bylo tam moc pěkně, hlavně ten víkend byl super teplý a slunečný, taky čas burčáku, hroznů, prostě super 4 dny Citovat
Béďa Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Hurvajzi je na tobe videt znacna unava z cest.. ale jinak pekny Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Přema Ooooooooooo pardon.....Hurvajz:D:D:D:D:D:D:papa:papa:papa:papa:papa:papa to já jen tak aby jsi na mě nezapoměl.........:papa:papa Na tebe a zapomenout, no teda. Jo až pojedu na Oravu vrchem, teda možná že tam jednou pojedu protože tam máme taky nějaký příbuzenstvo, tak navštivim Krnov:) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Béďa Hurvajzi je na tobe videt znacna unava z cest.. ale jinak pekny To nebylo z cest, ale z jidla a vína:D Citovat
Béďa Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Béďa Hurvajzi je na tobe videt znacna unava z cest.. ale jinak pekny To nebylo z cest, ale z jidla a vína:D tak to je v poradku, tak to ma bejt.. Citovat
urdemala Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 jojo, burčák, to mi připomíná mojí letošní 14 dnů trvající řídkou stolici :-) pardón... ale sluší vám to spolu, a i vesnička vypadá tuze sympaticky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: urdemala jojo, burčák, to mi připomíná mojí letošní 14 dnů trvající řídkou stolici :-) pardón... ale sluší vám to spolu, a i vesnička vypadá tuze sympaticky Hehe, o stolici mi povidej, teda:D:D:D:D:D Ale to tak nějak k burčáku patří Citovat
pastorek Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: urdemala jojo, burčák, to mi připomíná mojí letošní 14 dnů trvající řídkou stolici :-) pardón... ale sluší vám to spolu, a i vesnička vypadá tuze sympaticky Hehe, o stolici mi povidej, teda:D:D:D:D:D Ale to tak nějak k burčáku patří To je preto že nemáte cvik. Vraj 5 litrov burčiaku vymení krv v organizme a ten je potom odolnejší i väčším dávkam. :D No treba to aplikovať v priebehu 24 hodín. :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.