Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V neděli proběhl na slovensku v obci Šůrovce mikrosraz členů PC Pastorka a Radka Hurvajze. Trochu jsme pokecali omrkli pažouta, udělali fotečku......

Pastorkovi a jeho paní děkuji za pohostinnost a snad někdy znovu, třeba na oplatku v čechách. Na slovensko se zase tak hned nedostanu, možná příští rok;)

post-0-14109602342124_thumb.jpg

Odesláno

Jů klucí,:superdružba:potlesk:potlesk:potlesk:D:D:D:D:D:Dsluší vám to:D:D:D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 30.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

pěkná fotečka :super Radku copak tě tam vedlo dovolenka ??

Dovolenka ani ne, v podstatě jsem dělal mamce dvorního řidiče při návštěvě sestry, vlastně mojí tety, tátovi se moc nechtělo jet tak jsem to vzal já:) Ale bylo tam moc pěkně, hlavně ten víkend byl super teplý a slunečný, taky čas burčáku, hroznů, prostě super 4 dny
Odesláno
Původně zaslal: Přema

Ooooooooooo pardon.....Hurvajz:D:D:D:D:D:D:papa:papa:papa:papa:papa:papa to já jen tak aby jsi na mě nezapoměl.........:papa:papa:papa

Na tebe a zapomenout, no teda. Jo až pojedu na Oravu vrchem, teda možná že tam jednou pojedu protože tam máme taky nějaký příbuzenstvo, tak navštivim Krnov:)
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Béďa

Hurvajzi je na tobe videt znacna unava z cest.. :D ale jinak pekny ;)

To nebylo z cest, ale z jidla a vína:D

tak to je v poradku, tak to ma bejt..;):D

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

jojo, burčák, to mi připomíná mojí letošní 14 dnů trvající řídkou stolici :-) pardón... ale sluší vám to spolu, a i vesnička vypadá tuze sympaticky

Hehe, o stolici mi povidej, teda:D:D:D:D:D Ale to tak nějak k burčáku patří
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: urdemala

jojo, burčák, to mi připomíná mojí letošní 14 dnů trvající řídkou stolici :-) pardón... ale sluší vám to spolu, a i vesnička vypadá tuze sympaticky

Hehe, o stolici mi povidej, teda:D:D:D:D:D Ale to tak nějak k burčáku patří

To je preto že nemáte cvik. Vraj 5 litrov burčiaku vymení krv v organizme a ten je potom odolnejší i väčším dávkam. :D:D No treba to aplikovať v priebehu 24 hodín. :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...