Zbyňa1 Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Zdravím všechny, najde se někdo a poradí mi, jak odstraním vůly v pantech dveří na straně řidiče? Co musím zakoupit, vyměnit atd. Když jsem měl 405-ku , tak tam jsem vyšroubil takové čepy se závitem a dal nové, ale tady u 406-ky to na pohled vypadá složitěji... Citovat
@re Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Číslo 5. Klasická 406 to má stejné jako coupé... číslo je: 9181 A8 DOOR STOP... taky jsem to nedávno měnil.... Citovat
Ferry Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 panty i omezovac otevreni dveri bych asi mohl mit doma, mrknu se, kdybys mel zajem Citovat
Zbyňa1 Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 Podle obrázku ze Service Boxu to vypadá takto: A já bych potřeboval vědět, která ta část stačí vyměnit (která se vydírá při otevírání dveří). Taky jaké má objednávací číslo abych neobjednal jiný díl ... Citovat
P607Olda Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Přitáhni pořádně šroub č. 4. Není ztracený? Citovat
Zbyňa1 Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 Ten šroub je přitažený, ale mě by zajímalo zda je vyměnitelná samostatně ta část pantu, co jsem na obrázku vyznačil žlutě ? Koupit celý nový pant je poslední řešení, protože je hodně drahý a navíc se musí nechat nastříkat barvou auta. Nechce se mi věřit, že by se vůle ve dveřích řešila výměnou celého pantu Citovat
Ferry Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 ja mam akorat nejaky panty sundany z auta na dily, vuli nemely, jinak jsem je nezkoumal, takze fakt nevim, jestli staci dotahnout, nebo se da vymenit jen to vnitrni pouzdro Citovat
Zbyňa1 Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Opravdu se nenajde někdo, kdo by měl zkušenost s výměnou toho futra co je v tom pantu. Potřeboval bych jeho rozměry a nechal bych si ho vyrobit. Citovat
Ferry Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Původně zaslal: Zbyňa1 Opravdu se nenajde někdo, kdo by měl zkušenost s výměnou toho futra co je v tom pantu. Potřeboval bych jeho rozměry a nechal bych si ho vyrobit. tak mam ty panty pred sebou, ten sroub je zespodu roztemovany, takze by se musel nejdrive odbrousit, a pak by mozna sel ven, to same by se muselo udelat s tim vnitrnim pouzdrem - uriznout rantl, vyklepnout ven a nalisovat nove. Nabizim ti panty bez jakychkoliv vuli za 250 oba dva Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.