Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny!!jen tak si přemýšlím jak zabezpečit moje autí, před různými cizími podnikavými lidmi co v něm nemají co dělat.Vím že se to tady už asi mockrát probíralo, ale zajímal by mě váš názor na

http://www.9000.cz/zbozi/45-palivovy-ventil

vychází levně, dá se to udělat asi i před panelákem (opravte mě jestli jsem na omylu) ,a spojil bych to s nějakým skrytým vypínačem( ještě nevím kde).

Chtěl bych asi tuhle variantu,než někde rozpojovat elektriku přes relé.

nebo máte někdo jiný nápad??

DĚKUJI:papa:papa

Guest servisman
Odesláno

nemusíš ani dávat palivový filtr stačí přerušit kablík co jde na čerpadlo

Odesláno

zkombinoval bych to jeste s oznacenim vsech skel vyleptanim nebo vypiskovanim VIN kodu, to bych rekl ze ma taky trochu psychologicky efekt, cena kolem 400-500Kc

Odesláno

děkuji za rady, ale když už se do toho auta někdo dostane,tak ať si veme rádio či cokoliv, ale nesmí s ním odjet!!to je důležité.aspoň pro mě!takže pager mi bude docela na nic. právě proto sem přemýšlel nad tím čerpadlem, případně na tím přerušením toho kabelu.prostě nepojízdné auto. :bojim:bojim:bojim

Guest servisman
Odesláno

ono není problém dáti na lano či na odtahovku a jsi bez auta taky ;)

Odesláno

1.4HDI nema palivove cerpadlo v nadrzi, bere si to rovnou tlakove, takze tudy cesta nevede.. Pokud prerusis palivo, tak pokud to zapomenes odblokovat tak ti to zapise zavadu nizkeho tlaku v cerpadle.. ale jinak bych sel cestu odpojeni paliva.. jen ten ventil zadeklovat, protoze tam maji sroubek na manualni otevreni. Pokud chces levnejsi variantu, tak z jakehokoliv vraku LPG se da vymontovat. Tam se bezne pouzivaji, opotrebovany nebudou ;)

Upozorneni!! pokud budete davat auto do servisu, nebo povezete nekoho nespolehliveho, NEUKAZUJTE kde mate dalsi imobilizer!! kopii klicku vam totiz udelaji skoro v kazdym marketu behem poledni pauzy kdy dou servisaci na obed.. Muze se totiz stat, ze vam nahodou 14 dnio po servisu zmizi auto pred barakem..

Odesláno
Původně zaslal: honza406

ono není problém dáti na lano či na odtahovku a jsi bez auta taky ;)

souhlasím,ale raději nad touhle variantou ani nepřemýšlí:bacha:bacha:bacha

Odesláno

v dnešní době muže dát člověk do auta cokoli proti krádeži a stejně o něj muže přijít,když bude po autě poptávka na ukrajině,ukradnou ho i z garáže.

Odesláno
Původně zaslal: lipnicak

1.4HDI nema palivove cerpadlo v nadrzi, bere si to rovnou tlakove, takze tudy cesta nevede.. Pokud prerusis palivo, tak pokud to zapomenes odblokovat tak ti to zapise zavadu nizkeho tlaku v cerpadle.. ale jinak bych sel cestu odpojeni paliva.. jen ten ventil zadeklovat, protoze tam maji sroubek na manualni otevreni. Pokud chces levnejsi variantu, tak z jakehokoliv vraku LPG se da vymontovat. Tam se bezne pouzivaji, opotrebovany nebudou ;)

Upozorneni!! pokud budete davat auto do servisu, nebo povezete nekoho nespolehliveho, NEUKAZUJTE kde mate dalsi imobilizer!! kopii klicku vam totiz udelaji skoro v kazdym marketu behem poledni pauzy kdy dou servisaci na obed.. Muze se totiz stat, ze vam nahodou 14 dnio po servisu zmizi auto pred barakem..

napíše vadu nízkého tlaku v čerpadle a autí se zastaví?zmizí vada po opětovném odblokování ventilu?

co odvzdušnění- nehrozí tam takový problém?případně jak to odvzdušnit?možná mám moc otázek a možná jsou i hloupé, ale pokud budu něco dávat do auta, tak chci mít co nejvíce info.A netýká se jen auta.

děkuji za odpovědi.:papa

Odesláno
Původně zaslal: MAHI

Původně zaslal: lipnicak

napíše vadu nízkého tlaku v čerpadle a autí se zastaví?zmizí vada po opětovném odblokování ventilu?

co odvzdušnění- nehrozí tam takový problém?případně jak to odvzdušnit?možná mám moc otázek a možná jsou i hloupé, ale pokud budu něco dávat do auta, tak chci mít co nejvíce info.A netýká se jen auta.

děkuji za odpovědi.:papa

poradí někdo??

Odesláno

jo pojede to, maximalne ti zustane zavada zapsana jako sporadicka, na funkci motoru to mit vliv nebude. Chova se to stejne jako kdyz dojde palivo.. je dobry to dat pred palovovy filtr. Nepocita se ze v normalnim stavu se bude bezne startovat bez paliva..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...