MAHI Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Zdravím všechny!!jen tak si přemýšlím jak zabezpečit moje autí, před různými cizími podnikavými lidmi co v něm nemají co dělat.Vím že se to tady už asi mockrát probíralo, ale zajímal by mě váš názor na http://www.9000.cz/zbozi/45-palivovy-ventil vychází levně, dá se to udělat asi i před panelákem (opravte mě jestli jsem na omylu) ,a spojil bych to s nějakým skrytým vypínačem( ještě nevím kde). Chtěl bych asi tuhle variantu,než někde rozpojovat elektriku přes relé. nebo máte někdo jiný nápad?? DĚKUJI:papa:papa Citovat
Guest servisman Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 nemusíš ani dávat palivový filtr stačí přerušit kablík co jde na čerpadlo Citovat
Ferry Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 zkombinoval bych to jeste s oznacenim vsech skel vyleptanim nebo vypiskovanim VIN kodu, to bych rekl ze ma taky trochu psychologicky efekt, cena kolem 400-500Kc Citovat
MrVain Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 pager:super http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=99&id_tovar=4549&uroven=4&zaradenie=16&ukaz=detail&hlzaradenie=10 [upravil dne 30/9/08 MrVain] Citovat
Guest servisman Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 http://www.dstechnik.cz/radiovy-pager/beeper-2000-dalkovy-prenos-poplachu-686.html?qkk=eb05025cb4a271f40466f360cb096de1 drobet levnější a ü nás Citovat
MAHI Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 děkuji za rady, ale když už se do toho auta někdo dostane,tak ať si veme rádio či cokoliv, ale nesmí s ním odjet!!to je důležité.aspoň pro mě!takže pager mi bude docela na nic. právě proto sem přemýšlel nad tím čerpadlem, případně na tím přerušením toho kabelu.prostě nepojízdné auto. :bojim:bojim Citovat
Guest servisman Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 ono není problém dáti na lano či na odtahovku a jsi bez auta taky Citovat
lipnicak Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 1.4HDI nema palivove cerpadlo v nadrzi, bere si to rovnou tlakove, takze tudy cesta nevede.. Pokud prerusis palivo, tak pokud to zapomenes odblokovat tak ti to zapise zavadu nizkeho tlaku v cerpadle.. ale jinak bych sel cestu odpojeni paliva.. jen ten ventil zadeklovat, protoze tam maji sroubek na manualni otevreni. Pokud chces levnejsi variantu, tak z jakehokoliv vraku LPG se da vymontovat. Tam se bezne pouzivaji, opotrebovany nebudou Upozorneni!! pokud budete davat auto do servisu, nebo povezete nekoho nespolehliveho, NEUKAZUJTE kde mate dalsi imobilizer!! kopii klicku vam totiz udelaji skoro v kazdym marketu behem poledni pauzy kdy dou servisaci na obed.. Muze se totiz stat, ze vam nahodou 14 dnio po servisu zmizi auto pred barakem.. Citovat
MAHI Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 ono není problém dáti na lano či na odtahovku a jsi bez auta taky souhlasím,ale raději nad touhle variantou ani nepřemýšlí:bacha:bacha Citovat
NO3IA Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 v dnešní době muže dát člověk do auta cokoli proti krádeži a stejně o něj muže přijít,když bude po autě poptávka na ukrajině,ukradnou ho i z garáže. Citovat
MAHI Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 :bojim:bojim:bojim:bojim:bojim MÁM RÁD SVÉ AUTÍ Citovat
apatch Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Ale jo udelat vypinac na cerpadlo je taky zdrzeni pro zlodeje,osobneho mam taky. Citovat
MAHI Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: lipnicak 1.4HDI nema palivove cerpadlo v nadrzi, bere si to rovnou tlakove, takze tudy cesta nevede.. Pokud prerusis palivo, tak pokud to zapomenes odblokovat tak ti to zapise zavadu nizkeho tlaku v cerpadle.. ale jinak bych sel cestu odpojeni paliva.. jen ten ventil zadeklovat, protoze tam maji sroubek na manualni otevreni. Pokud chces levnejsi variantu, tak z jakehokoliv vraku LPG se da vymontovat. Tam se bezne pouzivaji, opotrebovany nebudou Upozorneni!! pokud budete davat auto do servisu, nebo povezete nekoho nespolehliveho, NEUKAZUJTE kde mate dalsi imobilizer!! kopii klicku vam totiz udelaji skoro v kazdym marketu behem poledni pauzy kdy dou servisaci na obed.. Muze se totiz stat, ze vam nahodou 14 dnio po servisu zmizi auto pred barakem.. napíše vadu nízkého tlaku v čerpadle a autí se zastaví?zmizí vada po opětovném odblokování ventilu? co odvzdušnění- nehrozí tam takový problém?případně jak to odvzdušnit?možná mám moc otázek a možná jsou i hloupé, ale pokud budu něco dávat do auta, tak chci mít co nejvíce info.A netýká se jen auta. děkuji za odpovědi. Citovat
NO3IA Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Původně zaslal: MAHI :bojim:bojim:bojim:bojim:bojim MÁM RÁD SVÉ AUTÍ to my všeci Citovat
MrVain Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 tak potom jedine POISTENIE, ja platím cca 22Sk/deň Citovat
MAHI Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: MAHI Původně zaslal: lipnicak 1.4HDI nema palivove cerpadlo v nadrzi, bere si to rovnou tlakove, takze tudy cesta nevede.. Pokud prerusis palivo, tak pokud to zapomenes odblokovat tak ti to zapise zavadu nizkeho tlaku v cerpadle.. ale jinak bych sel cestu odpojeni paliva.. jen ten ventil zadeklovat, protoze tam maji sroubek na manualni otevreni. Pokud chces levnejsi variantu, tak z jakehokoliv vraku LPG se da vymontovat. Tam se bezne pouzivaji, opotrebovany nebudou Upozorneni!! pokud budete davat auto do servisu, nebo povezete nekoho nespolehliveho, NEUKAZUJTE kde mate dalsi imobilizer!! kopii klicku vam totiz udelaji skoro v kazdym marketu behem poledni pauzy kdy dou servisaci na obed.. Muze se totiz stat, ze vam nahodou 14 dnio po servisu zmizi auto pred barakem.. napíše vadu nízkého tlaku v čerpadle a autí se zastaví?zmizí vada po opětovném odblokování ventilu? co odvzdušnění- nehrozí tam takový problém?případně jak to odvzdušnit?možná mám moc otázek a možná jsou i hloupé, ale pokud budu něco dávat do auta, tak chci mít co nejvíce info.A netýká se jen auta. děkuji za odpovědi. poradí někdo?? Citovat
lipnicak Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 jo pojede to, maximalne ti zustane zavada zapsana jako sporadicka, na funkci motoru to mit vliv nebude. Chova se to stejne jako kdyz dojde palivo.. je dobry to dat pred palovovy filtr. Nepocita se ze v normalnim stavu se bude bezne startovat bez paliva.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.