Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tlak klimi

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar pažouti.Potřeboval bych zjistit provozní tlak klimi.A taky která trubka chladí jestli ta tenší nebo hrubší.Moc dík za odpovědí.

Odesláno

na provozni tlak bych se musel podivat do specifikaci, ale ty mam v jinem pocitaci, takze to az vecer, nejsem si ale jisty jestli tam je uveden, vim jen jiste ze tam jsou hmotnosti naplne chladiva a objem oleje v kompresoru.

vysokotlaka trubka by asi mela byt ta s mensim prumerem, kazdopadne by se to melo dat poznat podle barvy plnicich ventilu, kdyz z nich sundas kryci cepicky tak jeden je modrej ( nizkotlaka vetev ) a druhej cervenej ( vysokotlaka vetev )

Odesláno

Moc dík Ferry.Díval jsem se na ty barvy na těch napouštěcích ventilcích ale barevně to označené némám.Jestli zjištíš ten tlak tak to bude super zatím dík.

Odesláno

Provozní tlak klimy se neuvádí ,ale je tam tlak okolo 25-30 atmosfér (2,5-3 MPa ) na výtlaku kompresoru (někde jsem tyto čísla viděl- nevím už kde ).

Odesláno

ked mi plnil plnič klimi klimu :D , tak hovoril ze tlak je okolo 10 - 15 baru..... po prekroceni 20 barov by sa mala pustit rychlejsie vrtula a pri 30 baroch ti odpaja kompresor, pretoze chrani system pred prehriatim a poskodenim...ale pri spravnom fungovani ventilatora sa to nestane.....

Původně zaslal: kapa

Provozní tlak klimy se neuvádí ,ale je tam tlak okolo 25-30 atmosfér (2,5-3 MPa ) na výtlaku kompresoru (někde jsem tyto čísla viděl- nevím už kde ).

• O 3 týdny později...
Odesláno

Je to tak, slaba roura je výtlak z kompresoru a tenká sání. Při provozu je na sání asi 3 atm a na výtlaku asi 17 atm, ale může být i míň. Jak zapne klima jdou i ventilátoru pomalu a ty sráží tlak. Ventilátory na rychlo zapnou asi při 20 atm.

Mám dotaz nevíte kde je u HDI s klimou regulátor chodu ventilátorů (někdy nazývaný Bitronic)? Někde jsem vyčetl, že je dole u houkačky před levým podběhem, ale já tam nic nemám a nemužu ho nikde najít.

Díky za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...