Guest kachna Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Nazdar pažouti.Potřeboval bych zjistit provozní tlak klimi.A taky která trubka chladí jestli ta tenší nebo hrubší.Moc dík za odpovědí. Citovat
Ferry Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 na provozni tlak bych se musel podivat do specifikaci, ale ty mam v jinem pocitaci, takze to az vecer, nejsem si ale jisty jestli tam je uveden, vim jen jiste ze tam jsou hmotnosti naplne chladiva a objem oleje v kompresoru. vysokotlaka trubka by asi mela byt ta s mensim prumerem, kazdopadne by se to melo dat poznat podle barvy plnicich ventilu, kdyz z nich sundas kryci cepicky tak jeden je modrej ( nizkotlaka vetev ) a druhej cervenej ( vysokotlaka vetev ) Citovat
Guest kachna Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Moc dík Ferry.Díval jsem se na ty barvy na těch napouštěcích ventilcích ale barevně to označené némám.Jestli zjištíš ten tlak tak to bude super zatím dík. Citovat
Ferry Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 tak bohuzel tlak klimy jsem nikde nenasel, pouze hmotnost chladiva a objem oleje Citovat
kapa Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Provozní tlak klimy se neuvádí ,ale je tam tlak okolo 25-30 atmosfér (2,5-3 MPa ) na výtlaku kompresoru (někde jsem tyto čísla viděl- nevím už kde ). Citovat
marisw Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 ked mi plnil plnič klimi klimu , tak hovoril ze tlak je okolo 10 - 15 baru..... po prekroceni 20 barov by sa mala pustit rychlejsie vrtula a pri 30 baroch ti odpaja kompresor, pretoze chrani system pred prehriatim a poskodenim...ale pri spravnom fungovani ventilatora sa to nestane..... Původně zaslal: kapa Provozní tlak klimy se neuvádí ,ale je tam tlak okolo 25-30 atmosfér (2,5-3 MPa ) na výtlaku kompresoru (někde jsem tyto čísla viděl- nevím už kde ). Citovat
dadada Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 Je to tak, slaba roura je výtlak z kompresoru a tenká sání. Při provozu je na sání asi 3 atm a na výtlaku asi 17 atm, ale může být i míň. Jak zapne klima jdou i ventilátoru pomalu a ty sráží tlak. Ventilátory na rychlo zapnou asi při 20 atm. Mám dotaz nevíte kde je u HDI s klimou regulátor chodu ventilátorů (někdy nazývaný Bitronic)? Někde jsem vyčetl, že je dole u houkačky před levým podběhem, ale já tam nic nemám a nemužu ho nikde najít. Díky za rady. Citovat
otec Odesláno 18. říjen 2008 Odesláno 18. říjen 2008 U HDI s klimou je funkce přednosti chlazení motoru před činností klimatizace integrovaná do BSI. Modul od Bitronicu se již nepoužívá. Citovat
dadada Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Co to je modul BSI? A kde je. Mám problém se saharama -nechoděj jak mají a tak bych to rád vyřešil. Díky za odpověd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.