wooody Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Lidi jak sundam prevodovej olej ze zamkovy dlazby??? Citovat
Ferry Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: satan1984 skus technicky olej spis technicky benzin jsi myslel ne ? mno zkusil bych nastrikat na to nejaky cistic motoru ( neco podobneho jako Arva ) a pak wapkou, ale obavam se ze ten olej pekne navzlinal do poru toho betonu a jen tak to dolu nepujde Citovat
oni Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 pisek,piliny,wanisch a nakonec tu arwu a pokazdym oplachu to vzit wapkou,cim driv,tim lepe! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Naco tak zlozite, drotena kefa alebo droteny kotuc na vrtacku a mas to za par minut ... Uz to mam i s praxi, muj puntak byvalej totiz kvapkal olej kade chodil Citovat
satan1984 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: satan1984 skus technicky olej spis technicky benzin jsi myslel ne ? mno zkusil bych nastrikat na to nejaky cistic motoru ( neco podobneho jako Arva ) a pak wapkou, ale obavam se ze ten olej pekne navzlinal do poru toho betonu a jen tak to dolu nepujde som bol po 24.ke a chybicka sa vludila :) Citovat
satan1984 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 ferry ta ARVA sa oplati davat na 16v motor? bo tam je na navode pouzitia pisane aby sa po 15 minut posobenia oplachla arva vodou a neviem neviem ci tam nieco nepokazim.hlavne elektriku na motore.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Ja tu arvu pouzivam. Zoberem igelitku, zakryjem alternator, zakryjem baterku a poistkovu skrinu. A bez problemov, mozes striekat. Citovat
Ferry Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: satan1984 ferry ta ARVA sa oplati davat na 16v motor? bo tam je na navode pouzitia pisane aby sa po 15 minut posobenia oplachla arva vodou a neviem neviem ci tam nieco nepokazim.hlavne elektriku na motore.... toto tema je o tom, jak umejt olej ze zamkove dlazby - cili z porezniho betonu. Tema cim umyt 16V motor je tedy ale mam-li se vyjadrit, tak ja osobne benzinovy motor nemeju, jsem nazoru ze olej neskodi, zato voda jo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.