Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neony - Oranžový - NEW FOTO !

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj..chci se jen zeptat-nevíte někdo ještě o rádiu který by mělo takovouhle oranžovou barvu podsvícení?Už mám pár tipů,ale není toho moc......

Důležytý je pro mě zvláštní výstup pro subwofer , potom line in jack 3,5 a vstup pro usb...........

(kdyby to mělo výsuvný lcd panel,tak bych se nezlobil-ale není to podmínkou =)))))

Tak kdyby jste někdo náhodou na něco narazil tak dejte plís vědět...

Jinak přidám časem i video toho audiosenzoru.. =) Je to Libec !

[upravil dne 19.11.2008 razor]

Odesláno
Původně zaslal: razor

:xvul Ahoj..chci se jen zeptat-nevíte někdo ještě o rádiu který by mělo takovouhle oranžovou barvu podsvícení?

Důležytý je pro mě zvláštní výstup na subwofer , potom line in jack 3,5 a vstup pro usb...........

Opravdu hledám dlouho,a nic......(kdyby to mělo výsuvný lcd panel,tak bych s enezlobil-ale není to podmínkou =)))))

alpine viz radek Hurvajz

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

:xvul Ahoj..chci se jen zeptat-nevíte někdo ještě o rádiu který by mělo takovouhle oranžovou barvu podsvícení?

Důležytý je pro mě zvláštní výstup na subwofer , potom line in jack 3,5 a vstup pro usb...........

Opravdu hledám dlouho,a nic......(kdyby to mělo výsuvný lcd panel,tak bych s enezlobil-ale není to podmínkou =)))))

alpine viz radek Hurvajz

JJ tady ho máš - http://www.alpine-electronics.cz/home/products/headunits/cd-headunits/cde-9880r/

[upravil dne 19/11/08 Radek Hurvajz]

post-0-14109603282185_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

No uz to vidim co by mi povedali cajti keby ma s tym zastavili...

Jezdím s tím denně,jakmile se setmí okamžitě zapínám,a žádnej policajt mě ještě nestavěl...ani když stojej vedle mě a koukaj na to....

Upřímě řečeno si myslím že jsou spíš alergický na modrý neony,než na ty oranžový....

Ale až na mě jednou dojde,tak asi změním názor :myslim

Odesláno

Původně zaslal: Y2K

No uz to vidim co by mi povedali cajti keby ma s tym zastavili...

Jezdím s tím denně,jakmile se setmí okamžitě zapínám,a žádnej policajt mě ještě nestavěl...ani když stojej vedle mě a koukaj na to....

Upřímě řečeno si myslím že jsou spíš alergický na modrý neony,než na ty oranžový....

Ale až na mě jednou dojde,tak asi změním názor :myslim

Noo ved to...asi mas proste stastie...

Pri mojom stasti by som si za pokutu co by som dostal kupil asi dvoje :aut

Odesláno

To je zvláštní,fakt si toho nevšímaj...i když stáli vedle mě třeba na semaforu a evidentně na to koukali tak nic ................. :D

Odesláno

To je zvláštní,fakt si toho nevšímaj...i když stáli vedle mě třeba na semaforu a evidentně na to koukali tak nic ................. :D

Iny kraj, iny mrav...

Uz neviem co ine by som mohol dodat ;)

Odesláno

http://www.panasonic.sk/pdetail.php?itemid=161&prodid=1216&@prod=CQ-C7305N

mali sme nieco podobne asi pred rokom a pol, stalo sice asi 13000,- Sk, ale dalo sa nanho pripojit takmer vsetko a hlavne farba podsvietenie ako displeja tak aj tlacidiel bola varabilna, a da sa tam nastavit pekna oranzova... uz som sice nenasiel to co sme mali my (pred tym nez nam ho ukradli, lebo otec nevybral panel ked nechaval na parkovisku), ale zda sa mi ze toto je nieco podobne....

Odesláno

rádia clarion mají cca 728 nastavitelných barev myslím že od řady 600 a vejš. mám jej v autě a je to naprosto stejný odstín jako podsvícení.

Odesláno

alpine viz radek Hurvajz

JJ tady ho máš - http://www.alpine-electronics.cz/home/products/headunits/cd-headunits/cde-9880r/

Jj..pěkný :super - Ale teď jsem našel ještě jedno - http://www.rapid-autohifi.com/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=aut_Panasonic_CQ-VX100N :oDost pochybuju o tom že Panasonic nabidne alespoň přibližný zvuk jako Alpine nebo Clarion, vybava a vzhled u Panáků je super ale zvukově nějak pokulhávají

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja jdu snad v zime do bileho podsvetleni

Jj-to je taky zajímavý.... =) Taky se jen tak nevidí.... - A odlišovat se,je nejdůležitější :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...