Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Väčšina vecí sa dá opraviť a niektoré dokonca aj vymeniť a keby som mal byť veľmi múdry tak poviem, že sa dajú tie pokazené veci vymeniť za nové aj použité diely.

Plus pridám bonus niekto si tie pokazené veci vie opraviť sám, iný to dá do značkového servisu a druhý zas do neznačkového servisu.

Ale teraz vážne na základe toho čo si napísal Ti tu asi nikto neporadí. Môže to byť x vecí prečo Ti to prestalo hriať. Preto by som odporúčal hľadanie. Snáď to dáš dokopy

Odesláno

Mě na 406 taky přestalo hřát sedadlo. Měřením jsem zjistil, že je přerušené vyhřívání sedáku. Tak jsem uvolnil potah a částečně ho shrnul. Dostal jsem se k vložce vyhřívání a zjistil, že je přelomený přívodní kablík k termostatu, který je uprostřěd sedáku. Nechá se nahmatat, je uložený v kulaté díře v pěnové vložce sedáku. Vyhřívací spirála s termostatem je uložená v tenkém molitanu. Musel jsem ho u termostatu trochu roztrhnout. Potom jsem připájel kabel a pořádně ten termostat usadil ve vložce sedáku, aby netlačil do pozadí. Natáhnul potah a hotovo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...