bosslibor Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Kuci nevíte či sa to dá opravit bo mě nehřeje spolujezcovo sedadlo a nevím proč .Sedák je kožený takže v zimě nic moc Citovat
escorpion Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Väčšina vecí sa dá opraviť a niektoré dokonca aj vymeniť a keby som mal byť veľmi múdry tak poviem, že sa dajú tie pokazené veci vymeniť za nové aj použité diely. Plus pridám bonus niekto si tie pokazené veci vie opraviť sám, iný to dá do značkového servisu a druhý zas do neznačkového servisu. Ale teraz vážne na základe toho čo si napísal Ti tu asi nikto neporadí. Môže to byť x vecí prečo Ti to prestalo hriať. Preto by som odporúčal hľadanie. Snáď to dáš dokopy Citovat
AnotherOne Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Najčastejšie prehorí alebo sa prelomí ten odporový drôt. Niekde som tu čítal ako sa dá vymeniť. Citovat
bosslibor Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 jo jo jasné ale tušim zradu v drátu co hřeje šlo oto zda to de opravit ?:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Jasne, v tom príspevku bolo aj aký drôt treba použiť. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Mě na 406 taky přestalo hřát sedadlo. Měřením jsem zjistil, že je přerušené vyhřívání sedáku. Tak jsem uvolnil potah a částečně ho shrnul. Dostal jsem se k vložce vyhřívání a zjistil, že je přelomený přívodní kablík k termostatu, který je uprostřěd sedáku. Nechá se nahmatat, je uložený v kulaté díře v pěnové vložce sedáku. Vyhřívací spirála s termostatem je uložená v tenkém molitanu. Musel jsem ho u termostatu trochu roztrhnout. Potom jsem připájel kabel a pořádně ten termostat usadil ve vložce sedáku, aby netlačil do pozadí. Natáhnul potah a hotovo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.