malypeto Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Caffte. Nejaky dobrak mi na mojej 406tej vrazil roh zadneho blatnika nad svetlom kusok dovnutra.Chcel by som to dat niekde urobit,treba na to klampiara a asi aj lakernika.Neviete poradit niekoho sikovneho z Bratisavy a okolia? Vyzera to nejako takto: a kapota [upravil dne 25.9.08 malypeto] Citovat
marisw Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 ak sa tam da dostat, myslim pod to, tak lakernika nepotrebujes, da sa to vytiahnut aj bez poskodenia laku a bude to ako keby stým nikdy nic nebolo ...uz sa tu riesili taketo veci.... kukni v hladani.... Původně zaslal: malypeto Caffte. Nejaky dobrak mi na mojej 406tej vrazil roh zadneho blatnika nad svetlom kusok dovnutra.Chcel by som to dat niekde urobit,treba na to klampiara a asi aj lakernika.Neviete poradit niekoho sikovneho z Bratisavy a okolia? Vyzera to nejako takto: a kapota [upravil dne 25.9.08 malypeto] Citovat
Ferry Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 to by se melo dat metodou SmartFix vytahnout, hlavne jestli nepopraskal lak, jako se to stalo me Citovat
marisw Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 a teb to neslo vytiahnut von, tie skrabance na tych foto u teba vyzeraju ako z tej znacky, ci bola aj poskodena farba... lak ti popraskal az pri oprave?? Původně zaslal: Ferry to by se melo dat metodou SmartFix vytahnout, hlavne jestli nepopraskal lak, jako se to stalo me Citovat
Ferry Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: marisw a teb to neslo vytiahnut von, tie skrabance na tych foto u teba vyzeraju ako z tej znacky, ci bola aj poskodena farba... lak ti popraskal az pri oprave?? Původně zaslal: Ferry to by se melo dat metodou SmartFix vytahnout, hlavne jestli nepopraskal lak, jako se to stalo me zatim jsem to neopravoval, skrabance by sly asi v pohode rozlestit, nicmene pri tom kdyz spadla ta znacka popraskal lak, takze i kdyby se to vytahlo, stejne budou praskliny v laku a bude se to casem loupat Citovat
marisw Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 aha tak, jasne v tom pripade to musi ist opat do laku... Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: marisw a teb to neslo vytiahnut von, tie skrabance na tych foto u teba vyzeraju ako z tej znacky, ci bola aj poskodena farba... lak ti popraskal az pri oprave?? Původně zaslal: Ferry to by se melo dat metodou SmartFix vytahnout, hlavne jestli nepopraskal lak, jako se to stalo me zatim jsem to neopravoval, skrabance by sly asi v pohode rozlestit, nicmene pri tom kdyz spadla ta znacka popraskal lak, takze i kdyby se to vytahlo, stejne budou praskliny v laku a bude se to casem loupat Citovat
malypeto Odesláno 25. září 2008 Autor Odesláno 25. září 2008 Původně zaslal: Ferry to by se melo dat metodou SmartFix vytahnout, hlavne jestli nepopraskal lak, jako se to stalo me Hmm,a kto by mi to takou metodou urobil?Nic take v mojom okoli nemame,teda aspom si myslim.Farba nepraskla,je len oskreta ale v rohu az na plech.... Citovat
malypeto Odesláno 27. září 2008 Autor Odesláno 27. září 2008 Tak nepozna nikto neikoho sikovneho na takuto opravu z mojho okolia??Obeha som viacere servisy & klampiarske dielne a bud take veci nerobia aebo nemaju na take prkotiny cas..... Citovat
ozzy56 Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: malypeto Tak nepozna nikto neikoho sikovneho na takuto opravu z mojho okolia??Obeha som viacere servisy & klampiarske dielne a bud take veci nerobia aebo nemaju na take prkotiny cas..... Tak si to vyklepej sám--je to opravdu prkotina--sundej to čalounění kufru a gumovým kladívkem vyklepej opatrně ven. Zbytek udělá lakýrník. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.