Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caffte.

Nejaky dobrak mi na mojej 406tej vrazil roh zadneho blatnika nad svetlom kusok dovnutra.Chcel by som to dat niekde urobit,treba na to klampiara a asi aj lakernika.Neviete poradit niekoho sikovneho z Bratisavy a okolia?

Vyzera to nejako takto:

snmka027bs3.th.jpgthpix.gif

snmka026ys0.th.jpgthpix.gif

snmka023xg1.th.jpgthpix.gif

a kapota

snmka025jn9.th.jpgthpix.gif

[upravil dne 25.9.08 malypeto]

Odesláno

ak sa tam da dostat, myslim pod to, tak lakernika nepotrebujes, da sa to vytiahnut aj bez poskodenia laku a bude to ako keby stým nikdy nic nebolo

...uz sa tu riesili taketo veci.... kukni v hladani....

Původně zaslal: malypeto

Caffte.

Nejaky dobrak mi na mojej 406tej vrazil roh zadneho blatnika nad svetlom kusok dovnutra.Chcel by som to dat niekde urobit,treba na to klampiara a asi aj lakernika.Neviete poradit niekoho sikovneho z Bratisavy a okolia?

Vyzera to nejako takto:

snmka027bs3.th.jpgthpix.gif

snmka026ys0.th.jpgthpix.gif

snmka023xg1.th.jpgthpix.gif

a kapota

snmka025jn9.th.jpgthpix.gif

[upravil dne 25.9.08 malypeto]

Odesláno

a teb to neslo vytiahnut von, tie skrabance na tych foto u teba vyzeraju ako z tej znacky, ci bola aj poskodena farba...

lak ti popraskal az pri oprave??

Původně zaslal: Ferry

to by se melo dat metodou SmartFix vytahnout, hlavne jestli nepopraskal lak, jako se to stalo me

Odesláno
Původně zaslal: marisw

a teb to neslo vytiahnut von, tie skrabance na tych foto u teba vyzeraju ako z tej znacky, ci bola aj poskodena farba...

to by se melo dat metodou SmartFix vytahnout, hlavne jestli nepopraskal lak, jako se to stalo me

zatim jsem to neopravoval, skrabance by sly asi v pohode rozlestit, nicmene pri tom kdyz spadla ta znacka popraskal lak, takze i kdyby se to vytahlo, stejne budou praskliny v laku a bude se to casem loupat

Odesláno

aha tak,

jasne v tom pripade to musi ist opat do laku...

Původně zaslal: marisw

zatim jsem to neopravoval, skrabance by sly asi v pohode rozlestit, nicmene pri tom kdyz spadla ta znacka popraskal lak, takze i kdyby se to vytahlo, stejne budou praskliny v laku a bude se to casem loupat

Odesláno

Hmm,a kto by mi to takou metodou urobil?Nic take v mojom okoli nemame,teda aspom si myslim.Farba nepraskla,je len oskreta ale v rohu az na plech....

Odesláno

Tak nepozna nikto neikoho sikovneho na takuto opravu z mojho okolia??Obeha som viacere servisy & klampiarske dielne a bud take veci nerobia aebo nemaju na take prkotiny cas.....

Odesláno
Původně zaslal: malypeto

Tak nepozna nikto neikoho sikovneho na takuto opravu z mojho okolia??Obeha som viacere servisy & klampiarske dielne a bud take veci nerobia aebo nemaju na take prkotiny cas.....

Tak si to vyklepej sám--je to opravdu prkotina--sundej to čalounění kufru a gumovým kladívkem vyklepej opatrně ven.

Zbytek udělá lakýrník.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...