Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Dobrý ne?:myslim

EDIT: To bylo před tou uvedenou cenou:D A o kolik oken se jednalo?

[upravil dne 25.9.08 MJSytic]

Jo dobrý asi.:myslim

Ložnice,kuchyň a obývací pokoj.

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Jj,tak zaplať panbuh,to už mám za sebou,ale teda musim ,říct,že změna je to velká,jak zvukově tak i tepelně,sem spokojenej:super

Doufám,že mama bude spokojená je to pro ni.

Odesláno

Jo dobrý asi.:myslim

Ložnice,kuchyň a obývací pokoj.

Jo tak to je v poho, když to máš i včetně parapetů práce zedníka(zatištění)...:super

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

není tam nějak moc pěny okolo? aby ses nedivil až se ti to bude v zimě rosit...cena je odpovídající bych řek..mě udělali předběžnou cenu na zhruba 45 tis. na 3+1

U nás to bylo taky takhle,stim,že dávali ještě na balkon velký okno a dveře, celoprosklení ,taky za tu cenu:super

Odesláno

Taky mně to čeká - 5x okno 120x120, 2x 100x70, 1x 50x70, tydle tři s neprůhledným sklem, vchodové dveře od Perita, francouzské šoupačky se zrcadlovým sklem - bratru bez parapetů a žaluzií 88 včetně montáže. Z 5ti komor. profilu \" dekénik \" s kováním Roto. No a je to v novostavbě, takže bez zapravení.

Odesláno

Tak a je hotovo ještě přijdou namontovat žaluzie,ale to už je čistá práce.Zedníci zas..li co mohli,děs :grr:o Nestrašte mě :bojim snad to bude v pořádku,ale zima ukáže.

post-0-14109602262224_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...