Guest Tjadyda Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 pls da se nejak nastavit ( asi en asi je to blbost ) ale zeptam se pokud zapnu automat podle senzoru na skle tak sterace jedou skoro porad, sterace mam takove ty \"banany\" bez raminek, vypadaji z estiraji ok. jake mate zkusenosti? jak vam to funguje? Citovat
Ferry Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 zkus jeste vycistit kontaktni gelove plosky na senzoru - zrcatko sundas posunutim po skle smerem k palubni desce, samotny senzor pak vysunutim zelenych pacek do stran, gelove polstarky musi tesne dolehat na ciste sklo, pokud je vse v poradku a sterace stiraji porad i pri suchem skle, je spatny senzor. Pokud to dela jen pri mokrem skle, tak to spis vypada na ty spatne stirajici gumicky Citovat
klm16 Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 presne tak.... ferry ma predbehol.... snad len dodam aby si ich cistil moc opatrne aby si tam nenechal nejake necistoty napr. po utierke..... Citovat
Ferry Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 jj nejlepsi je navlhcena ( ne mokra aby z ni ukapla voda dovnitr senzoru ) uterka z mikrovlakna, ktera nenechava chlupy a lehce pretrit [upravil dne 24/9/08 Ferry] Citovat
Guest Tjadyda Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 dik o vikendu zkusim, snad to pomuze, ono to jako nejak funguje meni se cas mezi stiranim ale pak se mi zda ze by to nemuselo stirat a stira jak ozivot neustale Citovat
zabit Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 mam stejny problem, uz jsem to konzultoval s kamosem a rikal ze to vypada na pokazeny senzor, tak nevim zkusim vycistit a uvidi se Citovat
permonik7 Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Taky jsem to resila, mam ho taky na aute a nekde jsem se docetla, ze existuji ruzna nastaveni citlivosti techto senzoru. V nekterych zemich se to standardne nastavuje na citlive, nekde mene citlive. Zrejme to mam aky nastaveno na velkou citlivost, kolikrat mi to stira, i kdyz na okne je jen par kapek, sterac pak vrze..nic moc. To nastaveni se snad dela v peugeotu, ale to nevim jiste. Zkus se poptat:papa Citovat
MrVain Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: zabit mam stejny problem, uz jsem to konzultoval s kamosem a rikal ze to vypada na pokazeny senzor, tak nevim zkusim vycistit a uvidi se raz som menil zle relatko pod volantom,ostavalo zlepené - zda sa mi že su tam dve:myslim(406) Citovat
zabit Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: MrVain Původně zaslal: zabit mam stejny problem, uz jsem to konzultoval s kamosem a rikal ze to vypada na pokazeny senzor, tak nevim zkusim vycistit a uvidi se raz som menil zle relatko pod volantom,ostavalo zlepené - zda sa mi že su tam dve:myslim(406) to zni jako zajimavej napad, nevis kde presne a jake je to relatko ? Citovat
zabit Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 oo dekuji prevelice, jde to nak rozdelat nebo jak poznam ze zustava prilepeny? Citovat
MrVain Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 jedine rozobrať dať dole krytku rele, pozrieť kontakty či nie su opalené, očstiť....najlepšie je však ho vymeniť može byť aj zaoxidovane Citovat
zabit Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 tak posledni dotaz, je to rele jako kazde jine nebo je nak \"specialni\" ? a kolik asi tak stoji nove ? Citovat
MrVain Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 sa mi zda že su ine,je tam dioda,kantakty su rodielne zapojené (aspon v 406 boli iné) cca 150 korun +-,neviem presne to si kupoval majitel 406 Citovat
zabit Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 no jde mi o to, abych nekoupil rele a pak nezjistil ze mam v tahu treba senzor Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 ja už nevim jak to dělat:roll jinak zkus i odmastit sklo Citovat
zabit Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 no tak jsem si myslel ze vyndam to relatko ktere to asi je (maj by to bejt 2) [upravil dne 28.9.2008 zabit] Citovat
Ferry Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 ta dve fialova relatka jsou k senzoru deste [upravil dne 28/9/08 Ferry] Citovat
zabit Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 dekuji a ze se tak ptam, jak jsi to zjistil mas na to naky schema ?? tam jak mi jedno chybi tam je co ( co by ovladalo) ?? Citovat
Ferry Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: zabit dekuji a ze se tak ptam, jak jsi to zjistil mas na to naky schema ?? tam jak mi jedno chybi tam je co ( co by ovladalo) ?? jednak je to napsano v serviceboxu, ze maji fialovou barvu a jednak podle schema zapojeni jsou dve stejny relatka vedle sebe, takze to jsou tyhle dve fialovy tesne vedle sebe nebo taky muzou by dve cerny relatka ve fialovych paticich vedle sebe ( tak to ma 406 ) to na co je ta volna patice pro rele by se dalo zjistit podle cisel dratu, ktery k te patici vedou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.