Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

destovej senzor

Recommended Posts

Odesláno

pls da se nejak nastavit ( asi en asi je to blbost ) ale zeptam se :mad:

pokud zapnu automat podle senzoru na skle tak sterace jedou skoro porad, sterace mam takove ty \"banany\" bez raminek, vypadaji z estiraji ok. jake mate zkusenosti? jak vam to funguje? :myslim

Odesláno

zkus jeste vycistit kontaktni gelove plosky na senzoru - zrcatko sundas posunutim po skle smerem k palubni desce, samotny senzor pak vysunutim zelenych pacek do stran, gelove polstarky musi tesne dolehat na ciste sklo, pokud je vse v poradku a sterace stiraji porad i pri suchem skle, je spatny senzor. Pokud to dela jen pri mokrem skle, tak to spis vypada na ty spatne stirajici gumicky

Odesláno

presne tak....

ferry ma predbehol....

snad len dodam aby si ich cistil moc opatrne aby si tam nenechal nejake necistoty napr. po utierke.....

Odesláno

jj nejlepsi je navlhcena ( ne mokra aby z ni ukapla voda dovnitr senzoru ) uterka z mikrovlakna, ktera nenechava chlupy a lehce pretrit

[upravil dne 24/9/08 Ferry]

Odesláno
:super dik o vikendu zkusim, snad to pomuze, ono to jako nejak funguje meni se cas mezi stiranim ale pak se mi zda ze by to nemuselo stirat a stira jak ozivot neustale
Odesláno

Taky jsem to resila, mam ho taky na aute a nekde jsem se docetla, ze existuji ruzna nastaveni citlivosti techto senzoru. V nekterych zemich se to standardne nastavuje na citlive, nekde mene citlive. Zrejme to mam aky nastaveno na velkou citlivost, kolikrat mi to stira, i kdyz na okne je jen par kapek, sterac pak vrze..nic moc. To nastaveni se snad dela v peugeotu, ale to nevim jiste. Zkus se poptat:papa

Odesláno
Původně zaslal: zabit

mam stejny problem, uz jsem to konzultoval s kamosem a rikal ze to vypada na pokazeny senzor, tak nevim zkusim vycistit a uvidi se

raz som menil zle relatko pod volantom,ostavalo zlepené - zda sa mi že su tam dve:myslim(406)

Odesláno
Původně zaslal: MrVain

mam stejny problem, uz jsem to konzultoval s kamosem a rikal ze to vypada na pokazeny senzor, tak nevim zkusim vycistit a uvidi se

raz som menil zle relatko pod volantom,ostavalo zlepené - zda sa mi že su tam dve:myslim(406)

to zni jako zajimavej napad, nevis kde presne a jake je to relatko ?

Odesláno

dekuji a ze se tak ptam, jak jsi to zjistil mas na to naky schema ?? tam jak mi jedno chybi tam je co ( co by ovladalo) ??

jednak je to napsano v serviceboxu, ze maji fialovou barvu a jednak podle schema zapojeni jsou dve stejny relatka vedle sebe, takze to jsou tyhle dve fialovy tesne vedle sebe :) nebo taky muzou by dve cerny relatka ve fialovych paticich vedle sebe :) ( tak to ma 406 )

to na co je ta volna patice pro rele by se dalo zjistit podle cisel dratu, ktery k te patici vedou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...