Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj nevíte kde sehnat 1-2ks AL. kola v okolí Havl. Brodu, nebo v Praze (příští týden tam jedu), napište mi prosím adresy. Nebo pokud někomu leží doma 7jx15\" KBS ET-10 pavučina necht napíše. díky mk

Odesláno

ET -10 co je to za kola ? to bude vylezly jak krava :)

jinak v novejch dvorech u kutne hory je obrovskej pneubazar a maji tam i dost Al kol po 1-2kusech akorat sou docela drahy

nebo hod fotku do annonce a na par serveru a snad se nekdo ozve

Odesláno

Kutná hora je při cestě, tak to bych se mohl zastavit. dík

ty kola jsou akorát zároven s autem ale asi jsem to blbě napsal ta pomlčka tam nepatří asi to mate jako mítus, takže omluva a oprava: KOLA 7jx15\" KBS ET10:papa

Odesláno

Shop s jetýma i novýma kolama by měl bejt v Pragru někde kolem křižovatky Jeremiášova-Radlická (tuším Řeporyje). Kema tam kupoval, pro nový kola si obchodníci jezdí přímo do továrny (údajně), takže tam cena není zase drastická.

Odesláno
Napsán autorem mk405

To AKCZ: prej snad existují i brutální tuningové kola s ET-50 (slovy: mínus 50mm)

V Praze není vrakáč s al. koly? mk:papa

No jo jako bych nic nerekl :D Sem si trochu neuvedomil ze je to vlastne mozny a dokonce jsem je asi nedavno i na aute videl .. tak nic no :D:P:D

Odesláno
Napsán autorem Jezkovi.voci

Shop s jetýma i novýma kolama by měl bejt v Pragru někde kolem křižovatky Jeremiášova-Radlická (tuším Řeporyje). Kema tam kupoval, pro nový kola si obchodníci jezdí přímo do továrny (údajně), takže tam cena není zase drastická.

přesně Nové Butovice, v Jeremiášově ulici, kousek od křižovatky s Radlickou, mají to na takové docela rozsáhlé louce, je tam bazar aut, bazar pneu i kol (hlavně Alu).

Jednou sem tam koukal po kolech i pneu na svojí 605 a nevybral jsem si, žádný zázrak, a? kvalitou tak cenou, ale asi sem měl zrovna smůlu

Odesláno

Ja tam onehda taky byl, a taky nevybral :D

Ale maj tam toho celkem dost

Jo a takovej poznatek plechace kdyz jsou jety tak je prej nechaj opiskovat a nastrikat, mi tenkrat rikali

[Editován dne 6/4/04 Ferry]

Odesláno

Jo a když jsem tam byl tak akorát ten jeden tam prodával svojí 406 z roku 2001, byl to 1,8 16v ale měla najeto přes 300 tis. ale byl to docela fanda, sám si tam dodělával xenony...

Odesláno

ten vrakac Jeremiasova-Radlicka v Praze je naprosta ztrata casu

za olezle, krive a hole 15\" chteji asi tolik za kolik sem poridil obute 16\" nove nalakovane kolecka

Odesláno

Ta Praha je fakt o ničem byl jsem tam v sobotu a je to tam drahé a nic moc výběr.

Kamoš se tam díval na gumy 13\" byly spuchřelý

a chtěl za to 500,-

Odesláno

ty myslis to auto z moji ikonky :D ? to neni 407 ale 406 ;) ale musim se priznat ze to neni fotka moji 406, pac ja mam sedan a tohle na obrazku je coupe :D :D ale proste se mi ta fotka libila. Na moji 406 bych nejaky litaky bral :papa

Odesláno

díky všem. prahu jsem navštívil, disk nesehnal, ale alespoň jsem se zastavil v Peugeot restaurantu a ochutnal výborné jehličky 307.:papa

Odesláno

Přidám se taky do diskuze. Mám nabídku AL kol na P405, jsou to 15\", jsou nové a chtějí za ně 9 500,- Kč. Je to solidní cena, nebo by se daly sehnat levněji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...