Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To se nedá určit.Hlavně neseřizuj spojku na stálý tlak na ložisko (aby byl klid)--protože to ložisko na stálý tlak není

stavěné.

Když to nechceš opravovat,nech to tak jak je a jezdi. Daleko od domu bych už nejezdil :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Tak to bude spíše ložisko v převodovce. A výměna náročnější a dražší, než spojkové....

Ano,může to být i převodovka....Zkus vymáčknout spojku,ale jen

slabě,aby byl tlak na spojkovém ložisku a hřídel převodovky se

ještě točila (při neutrálu)--zjistíš,které je to ložisko

Odesláno

A jak zjistim, které je to špatné ložisko? Když vymáčknu spojku jen slabě (fakt stačí málo), tak to přestane. Nevim ale, jestli to je spojka nebo převodovka.

Odesláno
Původně zaslal: kozelka

A jak zjistim, které je to špatné ložisko? Když vymáčknu spojku jen slabě (fakt stačí málo), tak to přestane. Nevim ale, jestli to je spojka nebo převodovka.

Tak je to spojkové ložisko

Odesláno

Nevidím tady ten původní dotaz, ale hádam to bude něco podobného co mám já. Prostě když stojím třeba na světlech tak to tam tak .... jakoby - ted zrovna si ten zvuk nevybavuju. Když ale sešlápnu spojkový pedál, je to v pořádku. Jak moc je nákladná výměna spojkového ložiska?

Odesláno

Ja som mal podobny problem. Ked motor bezal takod prevodovky isiel taky divny skoro klepavy zvuk. Po vymacknuti spojky to stiuchlo. Po vymene spokoveho loziska to bolo uplne to iste. Bolo povedane ze sa nemam s tym trapit ze to robi skoro kazda prevodovka.

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Nevidím tady ten původní dotaz, ale hádam to bude něco podobného co mám já. Prostě když stojím třeba na světlech tak to tam tak .... jakoby - ted zrovna si ten zvuk nevybavuju. Když ale sešlápnu spojkový pedál, je to v pořádku. Jak moc je nákladná výměna spojkového ložiska?

Taky nevím,proč ten dotaz vymazal....

Vyměnit spojkové ložisko je jako bys dělal celou spojku--takže

pálka...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...