dysan Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Prosím o radu. Vždy když nastartuji tak se z motoru ozyvá takové zvláštní pískání. Jakoby od nějakého řemene. Když je pak delší dobu suchu tak je to lepší nebo to uplně přestane. Nevíte co s tím dost mě to štve. dík za radu Citovat
Žampión Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Prokluzuje ti drážkový řemen(nevím proč jsem napsal mikrořemen,asi jsem to někde zaslech).Každopádně borci,s klíňákem to nemá nic společnýho.Taky mi občas propískne když vymetu kalužinku. [upravil dne 28/9/08 Žampión] Citovat
JuloI Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Ja by som sa chcel opýtať čo je mikroremeň??? Poznám len rozvodový a \"klinový\" remeň. Je tam snáď aj nejaký tretí? Citovat
Fakir Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Původně zaslal: JuloI Ja by som sa chcel opýtať čo je mikroremeň??? Poznám len rozvodový a \"klinový\" remeň. Je tam snáď aj nejaký tretí? Připojuji se k otázce, taky znám jen klínový a rozvodový řemen. Citovat
Gitarista001 Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Mne tiez motor momentalne piska a zvuk ako keby siel z remena. Ale zistil som ze to je spojkove lozisko, len zvuk sa prenasa. Skus spojku zoslapnut ci to bude robit. Inak pripajam sa aj ja k otazke \"mikroremeň\". Citovat
Žampión Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Nevím proč jsem napsal mikrořemen,asi jsem to někde zaslech.Každopádně borci,s klíňákem to nemá nic společnýho,pač je to drážkový řemen. Citovat
peter766 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 moze to byt aj kladka napinacia alebo vodiaca na drazkovom remeni tiez mi piskala a ked sa lozisko zohrialo tak uz bolo vsetko ok ale moze to byt aj spojkove lozisko nemusi prestat piskat pri vymacknuti spojky ale moze, mne neprestalo:( Citovat
peter766 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 a inac treba napisat aj o aky motor ide nabuduce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.