Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dalsi tragedie

Recommended Posts

Odesláno

no ja bych byl pro takovým lidem sebrat řidíčak a doživotní zákaz řízení ale výš jak to někdy chodí když máš prachy tak jde všechno to je pak pěkně na ho....:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

to neni smutny, byl to mlady kreten, ktery machroval a zabil tak kamarada, takovych pripadu denne potkavam, a bohuzel hlavne v silnejsich autech. Byt rodicem, tak prezivsiho ridice jeste v nemocnici ...... ja to nebudu radsi rozvadet

To uz musi byt rychlost, aby tohle vsechno prorazil. Neco na tech limitech vekovych u ridicu motorek bude.

Tyhle mlady maj mliko na papirech a ridi trilitrovy motory, auta jsou koncipovany tak, ze na silnici drzi, ale kdyz se utrhnou, tak......., auta uz nyni eliminuji spoustu ridicovych chyb, ale neumi vsechno, hlavne ovlivnit lidskou demenci.....

Ja mel kliku, ze jsem se mohl womlatit na ŠÁDĚ 100, 120 a potom na Fávu :-)

Uplný souhlas,dnes si mladí mají možnost koupit silné auto za pár kaček třeba Kadeta 2.0-16v=150koní za 15,000 kč a potom se dějí věci :bojim a na nějaký stav vozu kašlou hlavně,že to jede.Jak jsem si udělal papíry takové auta byly drahé (pro mě) tak jsem začínal na Škodě 110L a to jsem musel prodal Playstationa :D

Odesláno

no kazdopadne ten kluk je zralej jit do basy,tohle je uz vazny! kazdopadne at si hubu rozbije,at plati rozbity auta v bazaci,ale mit na svedomi lidskej zivot!

Odesláno
Původně zaslal: Davidf

Uplný souhlas,dnes si mladí mají možnost koupit silné auto za pár kaček třeba Kadeta 2.0-16v=150koní za 15,000 kč a potom se dějí věci :bojim a na nějaký stav vozu kašlou hlavně,že to jede.Jak jsem si udělal papíry takové auta byly drahé (pro mě) tak jsem začínal na Škodě 110L a to jsem musel prodal Playstationa :D

No když si někdo jde koupit kadeta 2.0 kterej je shinel na srač tak tam už je vidět že to je magor a tam by se mělo zakročit.

na to by zase pomohlo to dělení do kategorii jako to maj motorky ... aby si magor co vylez z autoškoly nemoh za par supu koupit takovy auto...

Odesláno
Původně zaslal: oni

uz vidim jak tohle nekdo nekdy bude resit,to by musela bejt umrtnost jak na motorkach nebo nevim a stejne by se to tahalo roku

No počkej chces rict ze na motorkach umre vic lidi než v autě to mě chceš rozesmát žj :-D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Většina lidí s 300 koňovým autem sou schopní se chovat normálně narozdíl od blbů ve 43kW Fabii.

Jo i to je pravda BLBoj je jedno v čem jede ale s fabii nenadela tolik skody:-) pokud se nesnaží .-)

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Většina lidí s 300 koňovým autem sou schopní se chovat normálně narozdíl od blbů ve 43kW Fabii.

dovolim si oponovat..... ted naposled na D1 me nejaky sasek v BMW 525 TDS soustavne predjizdel, zbrzdil, poodjel, nechal se predjet a znovu..... Jel jsem v roomsteru pianko 130 ze sluzebni cesty, nespechal, protoze jsem byl u kolina a jel domu do pocernic.... takovychle hovad v silnych autech potkavam kazdy tyden mraky stejne jako fabiatiku. Fabiatici jezdi co to da, ono to ani jinak s tim autem nejde, vid fakire :D ale jsem na tom lip, mam roomstera 16V :D. Muzem udelat miniprazsky eMBeckosraz

Odesláno

Nevím jakej rok ale 525tds si jak příliš silný auto nepředstavuju.

Každopádně blbovi stačí dát propisku a je schopnej nadělat víc škody jak úžitku.

Povolovat ale kW/věk je blbost, to by se zas přehlazovaly motory, úplácely stk atd. atd. Např. v Japonsku býval (je?) zákon, že auto z výroby může mít nejvýš tuším 280PS (proto hodně těch starších japonců má tuto hodnotu, NSX, Skyline apod.) a proto vzikly firmy jako Nissmo aby to třeba zdvojnásobili. Ono zakázaný ovoce opravdu chutná nejlíp.

Odesláno

ja prave taky ne, s pazoutem kdybych chtel mu ujedu, ale nechci, chlumeckou jsem opakovat uz nechtel :-). NJN ale na cesky debily je i 280 PS az moc

Odesláno

Musim suhlasit, ze obmedzenie podla veku je somarina.

Riesilo by sa to tak jak u motorie. Napriklad teraz do 21 rokov mozes riadit len motorku tusim do 35 koni, nie som si isty. V nemecku to uz platilo dlhsie, takze si tam v pohode kupil FZR 600, alebo suzuki GS 500, ale aj BANDITA a HORNETA, ktory mal v papieroch 35 PS. Stacilo vbehnut do prveho servisu na motorky, a dat si posilovace odstranit.

NA technicky to nezisti, a muzes vesele jezdit dal s odblokovanou motorkou.

Takze uz to vidim, ako by se vyrabal napriklad passat 2.0 TDI ktory by mal v papirech 50 KW... A potom by to nejaky manik odblokoval, a zachvilu by bolo vsade plno inzeratov, predam passat, 2.0 TDI 103 KW, v papieroch 50 KW...

Odesláno

No a nebo jinak když bude mít dejme tomu do x kW/kg tak proste se nebude brat zretel na škrtiče tzv jako by nebyly bud si koupi seriovy auto kde bude mit uvedenej vykon nebo šmitec výměnou motoru nic nezíská stačí zadat číslo typ motoru do googlu a hned vidíš myslim že by to zvládli i přislušníci naší policie mimo to by přeražený obroušený apod ukrytý štítek znamenal automaticky porušení předpisu a papa lala :-)

Odesláno

Welis, jenze skrtice sou seriove upravene motory.

Takisto sa vyrabaju rovnake motory o jinem vykonu.

Napriklad FABIU 1.2 HTP Junior kupis s motorem 40 KW, a FABIA 1.2 HTP vo vybave elegance ma 47 KW, a ROOMSTER s motorem 1.2 HTP ma vykon 51 KW.

Taky 2.0 HDI koupis seriove s 66 KW, a taky s 80 KW. Takisto koupis fiat 1.3 MJT s 51 KW, s 55KW ale taky s 66KW...

Takze to by se vsechno toto muselo zakazat ?

Odesláno

Tak podle fotek mlaďas vlítnul do mého oblíbeného bazaru - od p. Stolína jsem koupil VW T4, vozil několik aut ročně vyřazených těsně po leasingu od jedné německé firmy na výrobu nemocničních lůžek (najeto těsně nad 100 000 km, stáří cca 3 roky, náklad max 300 kg = 1 postel - SUPER STAV!!!) - bohužel už je nevozí, Poláci ho přeplatili. Uvidíte-li ve východních čechách VW T4 dlouhé kombi s šoupačkami na obou bocích, 100% se jedná o auto od tohoto pána - je mi líto, že si kaskadér musel vybrat ke skoku zrovna tenhle bazar.

Jinak co se týče diskuze - NIKDO Z NÁS PŘÍMO U NEHODY NEBYL A HNED V ÚVODU UŽ JE ŘEČENO, ŽE MLAĎAS JEL NA SJETÝCH GUMÁCH (nevím, kde to dotyčný mohl zjistit), ŽE MU AUTO KOUPIL BOHATÝ TÁTA A SPOUSTA PODOBNÝCH ZPRÁV HODÍCÍCH SE VÍCE DO BLESKU ČI AHA NEŽ NA NAŠE FÓRUM!!!! Nemyslím si, že všichni z klubu jezdí jako svatouškové a že nikdy nikdo z nás neudělal chybu (já třeba na Štvanici otočil Renault 8 na střechu a tasky jsem nejel 60) A PROTO BYCHOM SI MĚLI PŘEDEVŠÍM ZAMÉST PŘED VLASTNÍM PRAHEM, než někoho, o kom vůbec nic nevíme, tak jednoznačně odsoudíme.

Co se týče řidičáků s omezením výkonu či s omezením maximální rychlosti pro řidiče s malou praxí - PODLE MĚ JE TO JEDNOZNAČNĚ BLBOST!!! Je pravda, že nejvíc nehod způsobují mladí řidiči, ale jsou většinou zaviněny spíš nepozorností nebo nevyježděností (vzpomeňme si sebektriticky na ty kraviny, které jsme dělali po opuštění autoškoly - kolik nám dalo práce jenom stíhat sledovat provoz v zrcátkách, rozjíždět se, správně řadit ... - to se jinak než praxí člověk nenaučí). Mladý a nevyježděný řidič může bourat úplně stejně v Suzuki Swift jako ve zmiňovaném Kadettu 2,0 GSI - snad jen s tím rozdílem, že když špatně odhadne předjíždění se Swištěm, tak jiná varianta než jít na brzdy a doufat, že se stihnu zařadit zpět, NEEXISTUJE - zatímco s tím nadupaným Kadettem bude ještě nějaká výkonová rezerva, kterou by se dalo využít - POKUD ČLOVĚK BUDE VĚDĚT JAK A NEPOJEDE NA KREV !!!

Pokud by mělo dojít k omezení rychlosti pro začínající řidiče, bude podle mě akorát docházet k tomu, že je ti \"ostřílení mazáci\" budou riskantně předjíždět, protože je tito \"žáci\" budou zdržovat. Potom se dostaneme velice lehko do fáze, kdy mlaďas radši po absolvování autoškoly 3 roky nevyjede a pak už bude taky \"mazák\" a nebude ničím omezován (teda krom toho, že za ty 3 roky všechno, co si z autoškoly zapamatoval, už skončilo v propadlišti dějin)

[upravil dne 25/9/2008 Medvěd]

Odesláno

A ještě mě napadlo, že jestli měl rozhozenou zadní nápravu, známá nám to závada 306, a kašlal na to, tak ani tak rychle jet nemusel.

Ale to sou prostě spekulace. Hlavně mě nesedí to, když někdo káže vodu a pije víno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...