ptuhacek Odesláno 2. duben 2004 Odesláno 2. duben 2004 Nemáte někdo zkušenost s tímto zařízením http://shop.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=663 ? Ovažuji o jeho koupi, abych mohl připojit Mp3 diskman atd na tovární rádio, ale nerad bych, aby mi šla kvalita příjmu doháje. Citovat
Vitalita Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 Dobrý deň prajem. Ak vás to nebude ob?ažova? chcem vás poprosi? o zaslanie skúseností s modulátorom FM na moju mailovú adresu. Ďakujem Citovat
mrázek dušan Odesláno 16. duben 2004 Odesláno 16. duben 2004 digitálního signálu na analogový je ztrátový. Ale vzhledem k hladině hluku v autě to nebude moc podstatné. Pokud tedy nemáš absolutní sluch d Citovat
vícha Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Já bych se toho nebál, s FM modulací mám dobré zkušenosti, když jsem stavěl vysílačku ke kyteře. Nevím, co by na tom mělo být ztrátového, ale jestli se modulátor nebude rozlaďovat, tak nebude problém... (ale to by jsi samo vyreklamoval- zbytečná obava) ... stokrát lepší než kazetový adaptér, tomu já říkám **** Jestli ti nevadí cena, tak do toho jdi, taky o tom uvažuji! Citovat
stanky Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 Tak jsem vcera namontoval FM modulator od Autohifi.cz a dost me to zklamalo. Co se tyce kvality poslechu, bez pripominek, ale o hodne to snizuje prijem z anteny. Jedina moznost je zapojit to pres nejakej spinac a zapinat jen kdyz budu poslouchat mp3 prehravac. Pokud je modulator vypnutej, jako by tam nebyl a signal z anteny je vpohode. Chtelo by to nejake tlacitko s LEDkou. Citovat
ptuhacek Odesláno 28. duben 2004 Autor Odesláno 28. duben 2004 To je přesně ono, čeho jsem se obával. Že ho připojím a dojde k útlumu signálu z antény. Pokud se ale signál vrátí na původní úroven po jeho vypnutí, pak by to asi šlo. Citovat
stanky Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 Tak jsem po vcerejsim laborovani s vypinacem zjistil jeste jednu celkem potesujici okolnost. Ten modulator je vlastne vysilac a kdyz se na jeho antenni vystup pridela kus dratu, funguje jako slusna vysilaci antena. Dosah je pomerne postacujici k tomu, aby modulator vubec nemusel byt zapojen do radia, ale stale lze naladit cisty prijem. Do radia tedy pujde naprimo antena ze strechy auta a odpada ruseni z modulatoru. Nicmene to bude trochu narazet na zakony CR, a ostatni ve vasi blizkosti budou chytat \"vase\" radio. Citovat
ptuhacek Odesláno 29. duben 2004 Autor Odesláno 29. duben 2004 To je docela dobre. Pak by stacilo pripojit modulator pouze do zapalovace a anteni vystup privest blizko k antene nebo nekam, kde neni stineny vstup radia a bylobyto. Zadne vyndavani radia a spol u auta v zaruce. Asi to prece jenom zkusim . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.