Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neco podobneho mel onehda clen Hics na sve 405tce, ten to mel ale na zadnich dverich a blatniku, mozna by se tu na foru nasly jeste historicke fotky, je to uz tak cca 4roky zpatky

[upravil dne 22/9/08 Ferry]

Odesláno

Díky, hmmm tak vypadá to zajímavě, ale nevím jestli by se to na mojí 406 hodilo, nevypadá zas tak moc nabouchaně.... chybí spojler apod... jakou barvu na tmavě modrej podklad by to chtělo?

:myslim

Odesláno

na 3 dvéřacích to vypadá dobře, tahle 206tka to má ještě dost protáhnutý dozadu. nevím nevím, asi něco zkusím a uvidím... každopádně to ale bude v menším... nějak tak jak to má ta 405, ale ta barva, hmm možná stříbrná.... bílá.... nebo červená? .....to je dilema:bacha

Odesláno

oukej, no asi to bude bílá, a v nějakým malým provedení... drahá polovička říkala, že si to lepí n auta jen \"osmnáciteltý ucha\" tak nevím, no, už jsem na to asi starej, podle ní... :P

Odesláno
Původně zaslal: corsair.cz

oukej, no asi to bude bílá, a v nějakým malým provedení... drahá polovička říkala, že si to lepí n auta jen \"osmnáciteltý ucha\" tak nevím, no, už jsem na to asi starej, podle ní... :P

přítelkyně má pravdu...:P

Odesláno
Původně zaslal: renm

Původně zaslal: corsair.cz

přítelkyně má pravdu...:P

nemá :D

ale rozhod jsem se že to bude podobně velký, resp. malý, ten lev se mi prostě líbí, jen vymyslím kam to přijde, nemůžu to přece udělat stejně jako Blizzard

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...