jirka639 Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 druha historka ze servisu, byla když jeden šofec z náměště nad oslavou se válel s jedním mechanikem v nástavbě, tam už došlo i na pěsti. každýmu šoférovi jsme říkali kamarádsky ŠÉFE. taky ten šofer byl na to trošku alergickej. kluci mu řekli šéfe, nastartujte, on je zdrbal že není žádnej jejich šéf ale že je pan XY(přitom byl o 3roky starší než ten kluk,a si 30). když mu kluk (trochu frajírek) řekl už asi po 10 šéfe, tak se řidič neudržel a začali se prát v nástavbě. kluk utekl a řidiča sme tam zavřeli.dokud se nesklidnil. doprovazeli to hlasky typu jen počkejte vy \"lehke devy\", ja vas zabiju... to se stalo ještě než jsem tam dělal já, ja sem mu mohl klidne říkat šéfe, možná dospel a už mu to nevadilo. nebo se me bal:bacha [upravil dne 22/9/08 jirka639] Citovat
chuck11 Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Na kolik byste toho chlapa tipovaly věkově-já asi kolem 50let Má ale fakt velkou slovní zásobu:D:D:D:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: chuck11 Na kolik byste toho chlapa tipovaly věkově-já asi kolem 50let Má ale fakt velkou slovní zásobu:D:D:D:D:D Spíš má velkou zásobu jednoho slova:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.