Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Když nejde něco povolit při opravě

Recommended Posts

Odesláno

Moc pěkný,no,chtěl bych ho vidět na videu,vzteklouna,ten teda měl den,možná ani chocholoušek by mu nepomoh:super:D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk

a ten vybranej slovník:super

[upravil dne 22.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Moc pěkný,no,chtěl bych ho vidět na videu,vzteklouna,ten teda měl den,možná ani chocholoušek by mu nepomoh:super:D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk

a ten vybranej slovník:super

[upravil dne 22.9.2008 vendi.stejskal]

Asi na videozáznamu byl, ale jak to nešlo povolit, tak mu zřejmě omylem upadl klíč na kameru:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

taky sem se tak vztekal když sem dělal v servisu.

A máš nějaký záznam?? A hoho by si při pozdravu vzal trubkou po hlavě??:o:D:D:D:D

Odesláno

sem dělával na kamionech, pul roku na MANech a 2roky na Renaultech. vzdycky jsme nadavali, když nám neco neslo povolit...ty mr*ky francouzsky, zabozrouti zas*ani...vetsinou kdyz se delalo neco na motoru, tam byl pristup na ... a navic kazdej hned najel s rozpalenym motorem na dilnu a na hlavu ti kapala voda z kabiny kdyz prselo. jeste ze sem toho tolik nezazil delal jsem hlavne elektro a programovani.

Odesláno

to byl jeden \"PAN\" řidič z ostravska, ktery se spatne dohodl s majitelem autodopravy, který mu pod vidinou slevy od našeho obchodka objednal kamion bez lednice.

panu řidiči se tedy zachtelo lednice, tu jsem dostal na domontování já. musela se vydelat postel, sedacka spolujezdce, proste pul kabiny, vzala se lednicka, omerila se na panel. ten sem pak vzal, udelal jsem drzaky na lednici. vse smontoval zpet.

pak jsem zjistil, ze nejdou otevrit dvere od lednicky.:D

tak znovu. jaksi me pak ale uz nevychazela dira na panelu, musela lednicka kousek stranou asi 3mm.

typicke reci kamionaku otom ze strasne spechaj a ze uz meli nekde skladat mi vzdy sli jednim uchem dovnitr, druhym ven. tady ten mi každých 15minut ptal kdy už to budu mít hotový, po 2h když videl pulku kabiny venku, byl krapet psychicky mimo. když viděl tu škvírku a pracoval jsem už 4h, jal se mi vysvetlovat svoji potřebu odjezdu trosku víc nahlas. pak vytahl z poza sedacky policejni pendrek. dosli mi nervy, serval jsem ho, vzal jsem telefon, zdrbal jeho sefa at si uklidni ridice a at pocka v místnosti pro řidiče.opruzoval celou dobu na dilne. od ty doby jsme nebyli moc kamosi. byl to bývalý policajt, trosku psych. mimo, ale jinak jsem se vsema ridicema vycházel v pohodě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...