Neon Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Ahoy všichni COMPUTERŮ znalí ... V excelu jsem si udělal hypertextový odkazy na zobrazení na www sajty, když se na ně klikne, ale píše mi to chybovou hlášku typu: \"pro otevření souboru tohoto typu není registrován žádný program\"... takže jsem nějak vydedukoval, že bude asi někde špatný propojení EXCELU (WORD to dělá taky) a I.Exporeru. Nevíte, někdo, jak to vrátit zpět?? Je možný, že to nefunguje od tý doby, co jsem jako jako (tehdy primární) prohlížeč odinstaloval Mozilu ... Nebo nějaké jiné tipy?? Každopádně díky za případné tipy a odpovědi ... Citovat
Edison Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Ve Firefoxu zkontrolovat jeho nastavení jako výchozí prohlížeč. Citovat
Neon Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: Edison Ve Firefoxu zkontrolovat jeho nastavení jako výchozí prohlížeč. Nemám Firefox, ale internet explorer ... a to nastavení jako výchozího prohlížeče je kde?? Citovat
Edison Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Píšeš, že jsi instaloval mozzilu... Tak jsem myslel, že i FF... Tak zkontrolovat nastavení výchozího prohlížeče v MSIE. Ale navést Tě nemohu, protože po letech používání FF si to už nepamatuju... :-( Citovat
AnotherOne Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Píše, že ODinstaloval. Menu Nástroje/Možnosti Internetu, záložka Programy, spínač \"Nastavit jako východzí\". [upravil dne 21.9.2008 AnotherOne] Citovat
Edison Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 he... sri... Jsemse přehlíd... Mám bordel na skle... Ještě jednou omluva... Citovat
Marcel505 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 A kde to bylo, abych pro otevření odkazu držel CTRL v době kdy klikám na ten odkaz... Já myslím že v Excelu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.