Medvěd Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Tohle http://www.recenze-autobazaru.phorum.cz/ už nějaký čas funguje, vypovídací hodnotu nechávám na individuálním uvážení každého z Vás. Citovat
Mišak Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 uff ještě že sem si nekoupil auto od Moši byl sem se tam mrkat na Xsantii no zdala se byti nějaká divná Citovat
jarajarda Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Nevím, prostě českým bazarům nějak nevěřím a uvěřit mi moc nejde..... Citovat
PnR Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 tak som si precital recenziu k AAA a nejak sa mi to nezda, sama chvala, prve 2 prispevky maju prve 2 alebo 3 vety velmi podobne, a tiez to ako sa tam zazracne vsetko riesi a vsetci su spokojny.. ja osobne tej stranke neverim Citovat
Guest servisman Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 co bys taky chtěl v dnešní době nemůžeš věřit ani člověku který je ti blízký Citovat
Majar Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: PnR tak som si precital recenziu k AAA a nejak sa mi to nezda, sama chvala, prve 2 prispevky maju prve 2 alebo 3 vety velmi podobne, a tiez to ako sa tam zazracne vsetko riesi a vsetci su spokojny.. ja osobne tej stranke neverim Taky se mi zdá že je to šikovná reklama.Nic jim nebrání aby si tam napsali co potřebují??!!! :blicismajlik Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Tak pro bazary kolem ovy to neplatí--většina,co napsala recenzi,si stěžuje--a mají pravdu,mám stejné zkušenosti. Citovat
obaf Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Pozeram ze na tej stranke je len sama chvala na AAA:bacha. Zeby ceske AAA bolo ine ako slovenske:myslim, lebo u nas som este snad nestretol cloveka co by AAAcko chvalil:bojim [upravil dne 21.9.2008 obaf] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Kdovi, ci stranku aj nespravilo AAA Auto, je hned prvny v zeznamu, vecsina lidi si to precita, a cita samu chvalu... Citovat
Medvěd Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 AAA jsou a budou zcela logicky první v seznamu - znáš snad jinou firmu, která má v názvu několikrát první znak abecedy??? Jinak výpovědní hodnota uvedené stránky je podle mě o ničem - pokud budu chtít kohokoli zostudit, internet je k tomu nejlepší, nejrychlejší a nejúčinnější prostředek (žaluj pak XY píšícího z PC v internetové kavárně). Pokud se v podobné diskuzi náhodou objeví chvála, pak je to určitě nefér a zaplacené, dokonce chválený subjekt je skrytým provozovatelem stránek. Fakt není nad to se o kvalitě bazarů (i všeho ostatního) přesvědčit sám, vlastní názor si snad každý vytvoří zodpovědně. Citovat
Mishanthrope Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 AAA je bezkonkurenčně nejlepší bazar v odrbávání zákazníků . Citovat
elton Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Ti co psali ty pochvaly na AAA, byli asi sjetí. Mám s nima jen špatnou zkušenost. Citovat
Medvěd Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: elton Ti co psali ty pochvaly na AAA, byli asi sjetí. Mám s nima jen špatnou zkušenost. Já třeba s AAA mám zkušenost pozitivní, ale jak už jsem tu psal X-krát, netvrdím, že není možné být z AAAček zklamaný - je to pouze bazar, který prodává ojetá auta a zatímco Franta na růžku u hlavní prodá dvacet aut za měsíc, AAAčka prodají za měsíc několik set aut. Pokud tedy Franta v těch dvaceti autech prodá jeden kšunt, nikomu se nevyplatí o něm točit reportáže do Občasného joudy, Černých ovcí apod., páč takových jako Franta je tu tisíce a případ stejně zapadne. AAAčka tedy prodají měsíčně několik set aut a pokud by na ně měl být pohled shodný jako s malým bazarníkem, tak by mělo být v podstatě O.K., že prodají denně jeden bastl. Jenže AAAčka jsou známý, velký bazar, který nezná snad jen dítě v peřince, a proto JEN DO NICH. Zajímalo by mě, kolik z těch, kdo na ně dští síru má skutečně osobní špatnou zkušenost a kolik je jen přetransformovaných informací typu kamarád kamaráda má babičku a její soused koupil v AAAčkách (ESEch, EXTRA, .....) [upravil dne 21/9/2008 Medvěd] Citovat
elton Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 No já tu zkušenost mám osobní, jak s nákupem auta, tak i s odprodejem. Nehážu na ně špínu, ale obcházím je obloukem. Citovat
subin Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 já také ,několikanásobnou,ale to je delší čas:bacha Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 No ja mam s nimi nekolik skusenosti. jedna pozitivni bola, ze odkoupili svagrovu 307 SW za cenu o ktorej ani nesnival... Bol to 307 SW, 1.6 16Ventil, Manualna klima, 2x ele okna, tempomat, radio na cd s ovladanim pod volantem, central na DO + Alarm, zakladne peugeot hlinikove disky + plechace na zimu. Vybavove vubec ne brilantni auto, aaacko odkoupilo za 290 000SK, pritom bylo na inzerci aj za 250 litru, a nikdo ho nechtel. Za danou cenu sa predavali s rovnakymi kilometrami, a lepsi vybavou HDIcka ... Ale ostatne len horsi. Kdyz sem videl jake auta chteli vykupovat, tak som ziral. Chteli koupit, ne za moc penez, ale chteli koupit moje punto 1.7 TD... TO bylo asi po xxx tem majiteli, dotazene s nemecka, cez 300 tisic kilometru, spodek motoru zasrany od oleje, + cely vzduchac zahazenej od oleje. Motor uz potreboval GO. Kasna bola ale pekna, grafitova metaliza, sedacky zachovale, vybavu malo tak ho chteli. Kedze dali malo penez, tak sem ho nedal, ale urcite by se tam za tyden objevilo jako po prvnim majiteli supr stav. Od znamyho co robi ve firme Betonracio, odkupovali od nich take sluzebaky, ze az. Vsechny vilitany, najmene vylitana bola biela 206 ktera mala benzinovy motor a nalitanych 240 000 km. A vsechny brali. Pak uz se tam len za nejaky cas ukazovali ze 150 000km a podobne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.