Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

AUTOKELLY Č.BUDĚJOVICE

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Tak jsem koukal že se nám přestěhovalo Autokelly.Nyní je vedle Autoservisu Peugeot

Adresa:

Husova tř. 13,

České Budějovice 370 05

tel.: 387 420 372

mobil: 724 625 616

fax: 387 420 375

email: budejovice@autokelly.cz

web: www.autokelly.cz

Otevírací doba:

Po - Pá 8 - 18 h, So 8 - 13 h

Vedoucí pobočky: Filip Vazač

GPS: 48°58\'38.264\'\'N,

14°27\'45.879\'\'E

Guest servisman
Odesláno

koukal jsem na to protože nedávno jsem byl na starém místě /pod ČSAD/ ale tak to mám aspoň cestou ;)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

koukal jsem na to protože nedávno jsem byl na starém místě /pod ČSAD/ ale tak to mám aspoň cestou ;)

;), jj máš to při cestě domů:D

Guest servisman
Odesláno

a to nejen pro řádné členy ale i pro

10% sleva pro klienty ČP

Díky partnerství společností Česká pojišťovna, a.s. a Auto Kelly, a.s. v týmu Auto Kelly - Česká pojišťovna v MOTO GP 250 mohou zákazníci využít exklusivního programu slev a výhod.

První z nich je

Sleva ve výši 10%

na nákup veškerého sortimentu náhradních dílů, autopříslušenství, autodoplňků, autoskel

a autopotřeb na pobočkách Auto Kelly, a.s.\"

Odesláno

a to nejen pro řádné členy ale i pro

10% sleva pro klienty ČP

Díky partnerství společností Česká pojišťovna, a.s. a Auto Kelly, a.s. v týmu Auto Kelly - Česká pojišťovna v MOTO GP 250 mohou zákazníci využít exklusivního programu slev a výhod.

První z nich je

Sleva ve výši 10%

na nákup veškerého sortimentu náhradních dílů, autopříslušenství, autodoplňků, autoskel

a autopotřeb na pobočkách Auto Kelly, a.s.\"

To ano, ale po zkušenostech s Českou pojišťovnou, jsem rád, že jsem od nich pryč !! Za to mi ty slevy nestojí !!!

Odesláno

nebudu zjišťovat kdo jaké zkušenosti měl s ČP ,ale dal jsem prostě odkaz na ZMĚNU ADRESY AUTOKELLY tak se tohu držme :papa

To není potřeba. Stačí si přečíst příspěvky na fóru:myslim

Odesláno
Původně zaslal: asaad

me platili bouracku ...pul roku,nez sem rek ze to dam do televize...uz nikdy..

Hmmm, tak to ještě u tebe jde. Mě ji zaplatili po roce a ještě mě ošidili !! Tak jesm napsal dopis a po nějaké době mě doplatili další tisíce!! Asi si myslí, že jsou lidi hloupý, když jim napíší dopis a něm uvedou nesmyslí §§ !! Ale to se u mě zmílili. Prostě se nesmí nechat dát. Jinak u nich platí: Dokud jim dává člověk peníze, tak je dobrý ale nedej bože, když už se neco stane a chceš po nich to, co máš po právu ujednané!! To pak se vykrucují a lžou:blablablaaž se hory zelenají !!!:grr:bacha:bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: asaad

me platili bouracku ...pul roku,nez sem rek ze to dam do televize...uz nikdy..

Hmmm, tak to ještě u tebe jde. Mě ji zaplatili po roce a ještě mě ošidili !! Tak jesm napsal dopis a po nějaké době mě doplatili další tisíce!! Asi si myslí, že jsou lidi hloupý, když jim napíší dopis a něm uvedou nesmyslí §§ !! Ale to se u mě zmílili. Prostě se nesmí nechat dát. Jinak u nich platí: Dokud jim dává člověk peníze, tak je dobrý ale nedej bože, když už se neco stane a chceš po nich to, co máš po právu ujednané!! To pak se vykrucují a lžou:blablablaaž se hory zelenají !!!:grr:bacha:bacha:bacha:bacha

klasika...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...