Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám Peugeot 307 1.6 16V benzín, r.v. 2002. Když mu trochu naložím píše to tuto hlášku, nebo jí podobnou (catalyst converter faul).

Znamenáto něco jako \"Porucha měřiče katalyzátoru\" nebo tak, možná můj překlad je špatný - nevím.

A auto nejede, je to jako když se dusí, k tomu se rozbliká kontrolka poruchy motoru, nevíte někdo co s tím je??? Popřípadě na kolik to vyjde?? Už jsem do něj investoval přes 15 000 kč....

Odesláno
Původně zaslal: Mirrae24

Zdravím,

mám Peugeot 307 1.6 16V benzín, r.v. 2002. Když mu trochu naložím píše to tuto hlášku, nebo jí podobnou (catalyst converter faul).

Znamenáto něco jako \"Porucha měřiče katalyzátoru\" nebo tak, možná můj překlad je špatný - nevím.

A auto nejede, je to jako když se dusí, k tomu se rozbliká kontrolka poruchy motoru, nevíte někdo co s tím je??? Popřípadě na kolik to vyjde?? Už jsem do něj investoval přes 15 000 kč....

Vynecháva Ti zapaľovanie a niektorý valec tým pádom nespaľuje...najpravdepodobnejšie vadná zapaľovacia cievka...

Pozri najprv sviečky ako sú na tom :papa

Odesláno

Tak jen po telefonické konzultaci s Peugeotem mi sdělili, že by se mohlo jednat o vadný filtr pevných částic. Zeptal jsem se na cenu, prý celkem se vším všudy okolo 12 000 kč, ale prý to chce píchnout na PC a podívat se pořádně. - Peugeota už nechci .... :-(

Odesláno

Nesmíš hned volat do Peugeota, ale trochu prohledat fórum a určitě bys natrefil na člena PP205, který bydlí tady kousek a diagnostiku ti udělá a ještě ti pomůže vyřešit problém, páč má servis.

Odesláno

Tak to je teda dobrý :D, to v tom Peugeotu o Peugeotech moc nevědí ... A to to byl hlavní servisman ... OK, seženu nový svíčky, ještě jsem je neměnil a to jsem kupoval ojetinu (podle mě přetočený tachometr) má 80 000 km. Eventuelně potom bych se porozhlídl po té cívce....

Odesláno

Ja sem si to aj myslel, ale kedze sa u vas v CR nevyznam, tak som nechcel byt mudri :D

Odesláno

Mám zájem o prodání auta, mám v něm muziku, ale tu třeba nikdo neocení .... Kolik bych tak mohl dostat za samotné auto??? Viz:

6 x airbag, man klima + klima přirádka, alu 16\" - foto, 4x zimáky na plechách, 1.6 16V 110HP benzín, najeto 79 000 km, je to třídveřák, nové brzdové destičky Ferodo - všechny kola, nový motorový olej, nový převodový olej + manžeta, zadní lanovody, nové filtry - snad všechny.

http://www.youtube.com/watch?v=QmUM0_FmzaU

... a

http://www.youtube.com/watch?v=zoddq5p405U

Odesláno

U toho druhého auta je ta píseň myšlena právě na to auto, né aby si to tu někdo vzal osobně :D:D:D Jo a taky to druhé video končí cca po 30 sek, dál je jen tekkno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...