Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak kapalina vyměněna. Dostal jsem novou modrou na -30°C, a prý to propláchli. To vše za 500,-- Kč. Jinaqk jsem se ptal, jak vypadalo to, co vypustili. Povídali, že to zkusmo přeměřili a byla na -26, barva \"jakoby\" zelená a žádný kal nebo podobný humus. Tak jsem snad tím smícháním nic neprovedl.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem dneska byl taky v Peugeotu pro chladící kapalinu, chtěl jsem Revkogel, ale měli Glysantin (ten jsem tam dával minule), tak říkám, ok, tak mi dejte 3 litry - měli to v kanystrech po 2l tak tedy 4 litry. Přijedu domů, chystám se míchat, marně hledám tabulku a pak najdu, že to je místo čistého koncentrátu již namíchaná směs na -35C (tedy počítám 1:1) Glysantin G33-23F/50 (počítám, že to lomeno 50 je ředění...). No nic, tak jsem destilku koupil zbytečně a zítra tam můžu znova, protože tím pádem toho mám málo. Jsem si ještě říkal rozumná cena...jo, houby :D (někde v jiném vlákně jsem to četl, že prý peugeot prodává nějakou novou směs už namíchanou, tak je to asi ono, ne novou, ale jen rovnou naředěnou) Používal jsem čistý koncentrát Glysantin G31. Stejně mi nějak přijde, že každá prodejna Peugeot má něco jiného...

EDIT://

Dneska jsem tam byl pro ty další 2x2 litry a když jsem jim to v autodílech říkal, tak koukali úplně stejně jako já včera a paní to běžela říct klukům na servis, sami si toho nevšimli. Tak už vidím, jak má xy lidí z péžo autorizáku ve svých chladičích novou long life nemrznoucí směs místo 1:1 do -35C tak 1:3 někde kolem -15C... Tak bacha. :D

(Jsou to dvoulitrové kanystry na fotce. Jo, je tam jasně uvedeno Ready mixed antifreeze a Do not add water, ale má to vzhledově stejnou pixlu jako původní litrovka a evidentně nejsem sám, kdo si nevšiml...) Jinak má to být -35C, hustoměr mi oba kanystry ukázal někde pod -40C.

1007557_P1200390.JPG 1007558_P1200391.JPG

[upravil dne 27/11/08 *jose_106*]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...