Guest servisman Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 nevím ale origo je jak jsem dával viz výše foto a mám benzina a měl jsem jej a neměl jsem nikdy problém .Kupoval jsem u Peugeota a jinou ani snad nevedou Citovat
BlackVeil Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: OK406 Ale už tam asi nepíší, jestli benzin či nafta:bojim Snáď si nemyslíš že v chladení benzínového motora a naftového je rozdiel? Konštrukčné materiály sú rovnaké. Žiadna chladiaca kvapalina nemá takéto rozdelenie použitia. Co jsem se ptal, tak ano. Např. chl. kapalina ( gelová) je prý jen pro naftu. Dále se to rozlišuje podle typu (materiálu) hlavy apod. Nevyznám se v tom dobře a proto se raději ptám. ojojoj, tak to jsou mi informace, souhlasim s tim, ze se chladici kapalina nedeli na to, jestli se pouziva do benzinu nebo naftaku, ja uz fridex nejaky cas prodavam takze tohle je opravdu mylna informace a co se tyka materialu hlav, tak prave dnes nejpouzivanejsi fridex G48 je jiz i na hlinikove hlavy a G12 pochopitelne taky ... vzhledem ke stari tveho pezotka bych doporucil klasickou G48 ve smesi 1:1 s vodou na -38°C a je vymalovano, obsah to ma myslim 7,8 litru, takze by ti mely stacit 4 litry fridexu Citovat
Mahel Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Kolko je v P306 1.6 r.v 98 litrou chladiacek kvapaliny? Mozem pouzit teda ten G48 Modri fridex v pomere 50:50 Kolko je tam odvzdusnovacich ventilou? Dik za jasnu odpoved Citovat
Kekros Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 já tam měl modrej a ted jsem ho vyměnil za červenej. Zatim najeto asi 2 000 km, ale nevidim v tom rozdíl:nevim. Akorát se to drobet mín hřeje, ale to bude asi počasím Citovat
BV406 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Mahel Kolko je v P306 1.6 r.v 98 litrou chladiacek kvapaliny? Mozem pouzit teda ten G48 Modri fridex v pomere 50:50 Kolko je tam odvzdusnovacich ventilou? Dik za jasnu odpoved no, melo by tam byt v okruhu 7 litru smesi, klidne muzes pouzit G48 v pomeru 1:1 jak pises, takze 3,5 litru fridexu by ti melo stacit... kolik tam je ale ventilu to fakt nevim, je mi lito Citovat
EXI.60 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: BV406 Původně zaslal: Mahel Kolko je v P306 1.6 r.v 98 litrou chladiacek kvapaliny? Mozem pouzit teda ten G48 Modri fridex v pomere 50:50 Kolko je tam odvzdusnovacich ventilou? Dik za jasnu odpoved no, melo by tam byt v okruhu 7 litru smesi, klidne muzes pouzit G48 v pomeru 1:1 jak pises, takze 3,5 litru fridexu by ti melo stacit... kolik tam je ale ventilu to fakt nevim, je mi lito Já tam jeden ventyl jen na hadici do topení,zbytek je samoodvzdušnovací. Citovat
Mahel Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 Asi tam dam ten cerveni v obchode povedali ze je jedno co tam dam ked to menim cele rozdil je len ze cerveni je na 5 rokov a modri na 3. Ale mam to prd tim preplachnut. Citovat
Guest servisman Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 vždyď jsem to psal že je na 5 let a druhá na 3 Citovat
Mahel Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: honza406 vždyď jsem to psal že je na 5 let a druhá na 3 Ano ale nevedel som ci je len v tom rozdiel. Myslel som ze trebarz aj to ze je blok motoru liatina alebo hlinik. Ale asi je to jedno. Citovat
BV406 Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: Mahel Asi tam dam ten cerveni v obchode povedali ze je jedno co tam dam ked to menim cele rozdil je len ze cerveni je na 5 rokov a modri na 3. Ale mam to prd tim preplachnut. jo, to maji pravdu, kdyz tam budes davat cervenou, tak preplachnout urcite !!! Citovat
MrVain Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 odvzdusnovacie sroby su dva jeden pred radiatorom kurenia,druhy(nad motorom) na hadici do chladiča Ja používam nemrznucu Dynagel Ultra 4L za 300Sk.- návod na priloženom foto,je to sice z 206 ale motor by mal byt rovnaky s tvojim 1,6 8V:aut Citovat
Mahel Odesláno 25. září 2008 Autor Odesláno 25. září 2008 Takze viem kupit v dobrej cene nemrznucu ANTIFREEZE MAXI D znacky SHERON je na bazi etilengikolu co odporucaju aj v Knihe jak na to. Riedenim 1:1 je do -36 C. Ma antikoroznu ochranu a je na 5 rokov. Co vi na to mozem ju tam vliat? [upravil dne 25.9.2008 Mahel] Citovat
BV406 Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 ahoj, klidne, neni problem, ale litr budes mit na celou napln asi malo jo, ale pamatuj, ze je misitelna pouze s kapalinami G12 !!!! takze opravdu je treba pred nasazenim proplach systemu... [upravil dne 26/9/08 BV406] prostuduj si to tady http://www.dfpartner.cz/index.php?ID=2091 [upravil dne 26/9/08 BV406] Citovat
Mahel Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 No takze dnes som vymenil celu chladiacu preplachol som hadicou motor aj chcladic vymenil som termostat s tesnenim. a vsetko je OK:super Motor ma okolo 80 C kurenie kuri vitiahol som s neho 42,8 C pri otvorenom okne vonku je 16 C:D Citovat
RomanNR Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 ludia otazka......co by sa mohlo stat keby ten preplach nebol? vznikne nejaka brutal reakcia a vyzere chladic? alebo? je dolezity preplach aj keby sommenil napriklad ruzovu za modru ? (G12 za G48?)alebo iba ked sa ide na vyssi?.....ide o to, ze netusim co tam mam teraz a ked som to pozeral, taq to vyzera ako spinava zlto-hneda voda a neviem z toho identifikovat co tam bolo predtym..... ...na zaver verim tomu, ze preplach je dolezity - ale cisto zo zvedavosti - co sa stane ak sa neurobi? dik;) Citovat
BV406 Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: RomanNR ludia otazka......co by sa mohlo stat keby ten preplach nebol? vznikne nejaka brutal reakcia a vyzere chladic? alebo? je dolezity preplach aj keby sommenil napriklad ruzovu za modru ? (G12 za G48?)alebo iba ked sa ide na vyssi?.....ide o to, ze netusim co tam mam teraz a ked som to pozeral, taq to vyzera ako spinava zlto-hneda voda a neviem z toho identifikovat co tam bolo predtym..... ...na zaver verim tomu, ze preplach je dolezity - ale cisto zo zvedavosti - co sa stane ak sa neurobi? dik;) no to fakt presne nepovim, ale mohlo by dojit ke tvorbe srazeniny z glykolu, nebo naopak ke \"zridnutí\" kapaliny a ztraty jeji funkce jako teplosmenneho media, si tedy myslim, jeste jsem to nezkousel , ale muzes byt prvni .... mimochodem, napr. u kapalin na bazi monopropylenglykolu, ktere jsou oznacovany jako ekologicke, ty jsou michatelne s kapalinami na bazi propylenglykolu, ale je mozne je smichat i s kapalinami na bazi monoetylenglykolu, ale pak jiz nejsou netoxicke.... asi tak Citovat
RomanNR Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 cize preplach to isti..... dik moc.... Citovat
kupák Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Kurvadrát!!! Teď jsem se vyděsil. Minulý týden jsem vyměnil termostat a neměl jsem doma \"modrej\" fridex, který mi vytekl z auta, tak jsem to dolil origo škodováckým červeným, s tím, že nechám celou náplň vyměnit tento pátek, páč auto jde na objednanou předzimní prohlídku a diagnostiku důvodu nefunkčnosti vyhřívání sedačky. Za těch 14 dní mohly ty dva fridexy něco provést??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.