Stifler Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: oni nn tamta je pouze na tip cars a poznas ji!ma kridlo,plasty,narazniky!ma to origo vejfuk,jiny ,lepsi a vetsi brzdy!mrkni tam! vzdyt je to hnus,navic zprasenej...vytrhanej volat z ABG, takze problem na technicky, atypicky kola, a k tomu hnusne oplastovano... brrrr A kde tam je??? Nikde jsem to nenašel. Citovat
Béďa Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 oni: tak to te nejspis taha za nos, pac tam ma 15ky a do tech jsou ty origo trmeny tak, tak.. a pokud dal na tyhle trmeny vetsi kotouce tak je to u me pr..se a neni to rozhodne lepsi jak origo.. Stifler: zadas tipcars pak Peugeot 306 a oznaceni GTi je to ten druhej s cenou dohodou.. Citovat
AKCZ Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 V CR je obecne trochu za trest kupovat ojety auta .. tudiz najit jeste pomerne vzacnou verzi v perfektnim stavu je tady trochu utopie.. takze dovoz a doufat ze to bude libovka.. Mam ji uz od r. 2003 a jedine co menim jsou kapaliny a ty bezne spotrebni veci.. (opomenu mou smulu na zavady typu nefunkcni tachometr vadou dratku ci odeslou RJ coz jsou zavady spise ze sfery SciFi ale to bych nebyl ja abych si je nevyzral) jinak sem s ni naprosto stale i po tech letech plne spokojenej.. sportovni auto se slusnym vykonem .. perfektnim podvozkem pritom stale pomerne praktice auto na delsi cesty) Je to model r. 2000 a pri porizeni mela najeto 27k .. dnes 65k .. takze s ni nejezdim kazdy den (cesty do prace ap.) ale kazdou jeji jizdu si dokazu plne vychutnat.. je to vasen a kdo jednou zkusi.. pochopi Je jasne ze kazde auto starne ale na svou dobu to byl opravdu unikat a i dnes se dokaze vyrovnat kde cemu z beznych aut na silnici.. Spotrebu mam take pro zajimavost v podpisu.. Citovat
Vvitty Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 2AKCZ: koukam, ze ve spotrebe jsem Te uz predehnal a jinak ja mam na tachometru 160tkm, takze je to samozrejme znat na nutnem servisu... chjo, uz abych mel zase GTIcko, ted jsem jel na obed do Berlina s Golf 1.4, a i kdyz na to ze to byla 1.4 se drzela statecne, preci jen nejsem zvykly na to ze polovinu cesty mi omezuje rychlost auto, nikoliv podminky na silnici a okolo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.