Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

GTI6 jsou bud drahe a ve slusnem stavu, nebo drahe, a nebo ve stavu vrak. V CR je zazrak narazit na nejakou, ktera je bud nebourana, nebo lehce bourana a slusne opravena. Takze dovezt z Reichu, nebo lepe Schweizu. Ale co jsem tak koukal posledni mesic, tak pocitej ze cenovka za slusny stav zacina na 7000€ :(

jestli te zajima dlouhodoba spotreba, tak se mi mrkni do podpisu :D

ja ji koupil uz pred tremi lety v pomerne slusnem stavu, ale stejne uz ma natoceno 160tkm a na udrzbe je to taky trosku videt, za posledni rok a pul

22.238,- nahradni dily (spojka a dily kolem, vyfuk)

940,- STK

3.500,- olej

11.100,- za servis, praci, drobne opravy

11.688,- za spotrebni material (desticky, zadni kotouce...)

11.134,- pojisteni

-----------------------

60.600,- plus dalsi penize za benzin. A to jsem v podstate za celou tu dobu nekupoval pneu, ktere uz to budou brzy taky potrebovat....

Za tu dobu jsem na cerne natocil 19.394km, prumerna cena za 1km 6,10Kc.

Pocitam, ze pokud si ji budu dal nechavat, tak pristi rok me cekaji rozvody a nejake drobnosti tak za 10.000,-.... Brrr, nemel jsem tu databazi otevirat, zase mam zkazeny vecer :D

Jeste chces GTI-6? :roll

PS: pro ty, co tvrdi ze 15tkm za rok je strasne malo - ja je obvykle na svem aute nenajedu... :mrk

co vse se skryva pod castkou 3.500,- za olej? me prijde nejak vysoka... :myslim

Odesláno

2x olej + filtr

menim ho cca po 12 mesicich, takze do toho roku a pul co vedu evidenci spadly dve vymeny. to uz je docela slusna cena, ne? :cool:

Odesláno

vedel bych o jednom krasnym kousku,zlata barva,original plasty od peugeotu,u nas bude mozna jedina! pokud by si mel zajem,poslu ti kontakt na majitele!

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2x olej + filtr

menim ho cca po 12 mesicich, takze do toho roku a pul co vedu evidenci spadly dve vymeny. to uz je docela slusna cena, ne? :cool:

tohle by me vyslo na cca 2,5tis.. ale kdyz to mas s praci tak tech 3,5tis je asi realnych :)

Odesláno
Původně zaslal: oni

vedel bych o jednom krasnym kousku,zlata barva,original plasty od peugeotu,u nas bude mozna jedina! pokud by si mel zajem,poslu ti kontakt na majitele!

jaky origo plasty?? myslis MAX kit??..

Odesláno

A ta 306 na inzerci Autanet... to je tak trochu možná sebevražda. Připomíná mi to jedno auto poskládaný ze tří!

Navíc si tam připsali, že je to účastník několika rallye v Itálii, to je fajn, to bude určitě velmi dobré auto.

Snad na hobby cross by se to dalo použít...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...