Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si rekl, ze si vymením radící páku, ta originál je strasne dlouhá a jeste kevsemu zakrivená, dlouho jsem přemýšlel, co tam napasovat, ale zase jsem nechtel kupovat nejaké tuning koncovky (vypadají kýčovitě). Kamarád na 306 má páku z fabie, a drží pěkně, takže jsem šel po pákách z nových škodovek. na internetu jsem nasel levne novou páku na roomstera (cca za 250Kč), a můžu říct že vypadá fakt pěkně, a jelikož jsem musel zkrátit tu železnou tyč, a docela o dost, tak je pekně krátká a pěkně se sní řadí. OPRAVDU DOPORUČUJI!

pasují sem páky z (fabia, octavia, roomster, superb....)

post-0-14109602156825_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Ondřík106s

Tak jsem si rekl, ze si vymením radící páku, ta originál je strasne dlouhá a jeste kevsemu zakrivená, dlouho jsem přemýšlel, co tam napasovat, ale zase jsem nechtel kupovat nejaké tuning koncovky (vypadají kýčovitě). Kamarád na 306 má páku z fabie, a drží pěkně, takže jsem šel po pákách z nových škodovek. na internetu jsem nasel levne novou páku na roomstera (cca za 250Kč), a můžu říct že vypadá fakt pěkně, a jelikož jsem musel zkrátit tu železnou tyč, a docela o dost, tak je pekně krátká a pěkně se sní řadí. OPRAVDU DOPORUČUJI!

pasují sem páky z (fabia, octavia, roomster, superb....)

post-0-14109602156948_thumb.jpg

Odesláno

krátká je teda dost,když jedeš,to jí musíš hledat,když chceš řadit,ne?:myslima když řadíš,tak de řadička dost ztuha?v tý krátkosti?:myslimvzhledově ale vypadá dobře

Odesláno

Zítra asi budou muset u nás v práci dát do servisu Roomstra, protože tam bude chybět řadička :D

No zkusim to taky, současná se mi rozpadá.

[upravil dne 17/9/2008 Driver]

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak to ja jsem mel od predchoziho v aute tuhle tuningovou silenost:

DSC00339.JPG

takze sla okamzite pryc :) a zvolil jsem klasiku v cerny kuzicce.... decent a hezky ladi ke zbytku caloueni:

DSC00470.JPG

ale vzhledem k tomu ze to bylo dost chude tak jsme sli pod kudlu :)

DSC00477.JPG

a mame na radicce lvicka:

DSC00479.JPG

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Black Joe

Měl bych takové přání , pokud se někomu válí komplet hlavice řadící páky ze 106 s 16 a nevěděl co s ní ,měl bych zájem. :D

jak vubec vypada original?? :)

Odesláno
Původně zaslal: Ondra_S16

uplne jsem na to zapomnel, tak jsem to aspon pro predstavu vyfotil ted, takze qalita nulova:blicismajlik priste se budu snazit viic:D

Taková je ve 406 :D

Odesláno

každý chce mít asi něco spešl tak si koupí nějaký šunky z benzinky a myslí si, že teď to pojede víc asi:D origo S16 je fakt povedená:super a lituji každýho kdo koupil káru s vyměněnou:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...