Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak už sem plnohodnotným členem fora, pořídil sem si svoje první auto a to přímo 206ku, viz fotka :)

Nutno říct že je to rok 2000 a najeto pouze poctivých 46 000 km (ověřeno)

http://img227.imageshack.us/my.php?image=fotografie033rs3.jpg

Chtěl bych se zeptat...je pravidelně servisovaný v autorizovaným Peugotu a zrovna podle servisky bych se tam měl podívat, nevíte co to tak stojí? A kolik mě může vyjít pokud to v servisu udělaj....výměna rozvodů, filtrů, oleje jak se doporučuje při koupi ojetiny? Díky za rady.

Odesláno

Do servisu Peugeot to nedávej. Zaplatíš zbytečně moc--zjisti v okolí,kdo opravuje pežoty a vyber si dle referencí

tvých známých....

Navíc to máš dávno po záruce,takže není co řešit--hlavně nežij v domnění,že v autor. servisu jsou polobozi....:)

[upravil dne 18/9/08 ozzy1956]

Odesláno

vítej v klubu, no krásná :potlesk a myslíš že by nestálo za to tam zavolat a zeptat se přímo v servisu co to obnáší a za kolik...? :papa

Odesláno

odkud jsi? zkus využít našich klubových partnerů např. auto Vašenda :super

Odesláno

Vítej mezi nás,máš pěknýho mazílka,tak ať seš snim spokojenej,hodně km bez nehod a ať ti slouží jen k radosti a bez větších investic ,ty rozvody bych tam nedával,jak už tady bylo řečeno,docela se ti prodraží, v jinym servise ti to taky udělaji a cena nebude tak horentní,pohybuje se to

Odesláno

Já jsem z Mladý Boleslavi a autorizovanýho Peugeota mám právě za barákem :) Ale nechtělo se mi zas něco s někým řešit tak zatim sonduju tady, protože koupit auto, odhlasit auto, evidenčka, pojištění, přihlasit auto mě vyždímalo :)

Odesláno

Pěknej pěknej, nevim měnit rozvody po 46k se mi zdá zbytečný měli by vydržet kolem 100-120k takže buď vklidu, jinak vyměnit olej atd to si uděláš klido sam, ale jesi chces vedet kolik tě to bude stát v servise tak si tam cinkni ;)

Odesláno
Původně zaslal: Welis

Pěknej pěknej, nevim měnit rozvody po 46k se mi zdá zbytečný měli by vydržet kolem 100-120k takže buď vklidu, jinak vyměnit olej atd to si uděláš klido sam, ale jesi chces vedet kolik tě to bude stát v servise tak si tam cinkni ;)

Ale na rozvodový remeň vplýva aj čas. a aj sa uvádza že 120000km alebo (tusim) 10r.

Má to málo najazdené a výzerá ako nové. Bola by škoda keby sa mu pretrhol a poničil sa tým aj motor.

Takže ja by som ho dal vymeniť.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Do servisu Peugeot to nedávej. Zaplatíš zbytečně moc--zjisti v okolí,kdo opravuje pežoty a vyber si dle referencí

tvých známých....

Navíc to máš dávno po záruce,takže není co řešit--hlavně nežij v domnění,že autor. servis jsou polobozi....:)

upřímně souhlasím,taky už tam nejdu po včerejšku nejdu...:bacha

Odesláno

Krásné autíčko, trošku mi připomíná to moje zhruba před rokem a půl. To sem tenkrát řešil podobný problém jako Ty. Vše jsem udělal tak, že jsem se objednal k Vašendovi at mi auto prolezou a vyměněj a opravěj vše potřebné, dělali se tenkrát komplet brzdy i s kotoučema, vzadu pakny, olej + filtry, rozvody k tomu (120 tis. km) + nějaké drobnosti a cenovka byla někde koelm 17 000,- Je to dost, ale měl jsem aspon klid a relativně spolehlivé auto :super

[upravil dne 17/9/08 Schreek]

Odesláno

meniť rozvody pri 46 000km , ved to maš auto akurát po zábehu:aut,olej a filtre si vymeň, inač rozvody sa menia ako píše Welis až pri 120 000 benzín, a 90 000 nafta,aky maš v tom motor??

Odesláno
Původně zaslal: MrVain

meniť rozvody pri 46 000km , ved to maš auto akurát po zábehu:aut,olej a filtre si vymeň, inač rozvody sa menia ako píše Welis až pri 120 000 benzín, a 90 000 nafta,aky maš v tom motor??

Ale rozvodový remeň je z gumy a tá po čase stráca svoje vlastnosti- stvrdne a praská. Aj výrobca udáva interval výmeny: 120 000km/10r alebo 80 000/5r (benzín- záleží od druhu prevádzky) Takže ide aj o roky nielen o km.

Odesláno
Původně zaslal: JuloI

Původně zaslal: MrVain

Ale rozvodový remeň je z gumy a tá po čase stráca svoje vlastnosti- stvrdne a praská. Aj výrobca udáva interval výmeny: 120 000km/10r alebo 80 000/5r (benzín- záleží od druhu prevádzky) Takže ide aj o roky nielen o km.

Taky bych vymenil když né sadu,tak aspoň řemen (v tomto

konkrétním případě!!!) :)

Odesláno
Původně zaslal: elton

upřímně souhlasím,taky už tam nejdu po včerejšku nejdu...:bacha

že by tě tam na..aly?:myslim

hm,přečti si mou anketu NEJDRAŽŠÍ POJISTKA

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...